fbpx

Bel nu: +32 468 11 25 93

10 krachtige redenen om deel te nemen aan de Search Engine Land Awards

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Door de wereldwijde evenementen van de afgelopen twee jaar is het belangrijker dan ooit voor merken en bureaus om zich te onderscheiden van de concurrentie . Uw bedrijf 'bekroond' kunnen noemen, is een van de krachtigste onderscheidende factoren die u kunt hebben.

Dat is slechts een geweldige reden om deel te nemen aan de 2021 Search Engine Land Awards . Blijf lezen voor meer.

Deadline-waarschuwing: de uiterste datum voor het indienen van uw Search Engine Land Awards-inzending is aanstaande vrijdag 3 september om 23:59 uur PST . Begin nu met uw aanvraag!

  1. Laat uitzonderlijk werk zien. De campagnes en initiatieven die u in uw aanvraag vermeldt, laten de juryleden, de gemeenschap en de industrie in het algemeen zien hoe getalenteerd u en uw team zijn.
  2. Nieuwe business genereren. Klanten en opdrachtgevers willen samenwerken met de besten in de branche. En wanneer u een Search Engine Land Award mee naar huis neemt, is dat precies wat u zult zijn.
  3. Verblind bestaande klanten en klanten. Afgezien van nieuw werk, zullen uw bestaande contacten enthousiast zijn om hun kring te vertellen dat ze geassocieerd zijn met een bekroond bedrijf.
  4. Boost het moreel van het bedrijf. Het winnen van een Search Engine Land Award is een prachtige manier om uw hardwerkende collega's in de schijnwerpers te zetten en hen te prijzen voor hun geweldige werk. Je zult nog jaren op die goede vibes rijden.
  5. Verdien internationale erkenning. Winnaars van de Search Engine Land Award — zoals lezers van Search Engine Land — komen uit alle hoeken van de wereld. Als je wint, ben je in het gezelschap van enkele van 's werelds meest uitzonderlijke organisaties.
  6. Geniet van legitiem opscheppen. Nieuwe business is geweldig. De lof van de industrie is nederig. Opscheppen tegen vrienden, familie en je hele LinkedIn-netwerk is niet minder een welverdiend extraatje!
  7. Zwaai van de voorpagina van Search Engine Land. Als winnaar van de Search Engine Land Award wordt u vermeld in de redactionele berichtgeving op Search Engine Land, de toonaangevende publicatie in de branche.
  8. Geniet van potentiële spreekkansen op Search Marketing Expo (SMX). Winnaars van de Search Engine Land Award worden vaak uitgenodigd om te spreken op onze zusterconferentie, SMX – nog een andere kans om uw expertise te laten zien en de naamsbekendheid te vergroten.
  9. Toon een prachtige trofee. Want wie houdt er uiteindelijk niet van iets moois en glanzends om naar te kijken?
  10. Neem de hoogste eer bij het zoeken mee naar huis. De. Hoogste. Eer. In. Zoeken. Dit is jouw veld. Dit is jouw carrière. Dit is je kans. Die eer verdien je.

Er is maar één nadeel: je moet je inzending uiterlijk op vrijdag 3 september om 23:59 uur PST binnen hebben . Het indieningsproces is sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren. Waar wacht je op? Begin nu met uw aanvraag.

Standaard toegangsprijzen zijn $ 595 per aanvraag – en u kunt in zoveel categorieën indienen als u wilt.

Onze juryleden kijken ernaar uit om je werk te beoordelen. Veel succes voor jou en je team!


Over de auteur

Lauren Donovan werkt sinds 2006 in online marketing, gespecialiseerd in eventmarketing, contentmanagement, organische en betaalde sociale media, community- en reputatiemanagement en realtime journalistiek. Ze is momenteel Director of Marketing bij Third Door Media – producent van de Search Marketing Expo en MarTech-conferentieseries en uitgevers van Search Engine Land en MarTech.

More To Explore