fbpx

25 ChatGPT-plug-ins voor marketing in de uitgebreide plug-inwinkel

Share This Post


OpenAI blijft het bereik van generatieve AI-use-cases uitbreiden via ChatGPT-plug-ins.

Sinds OpenAI ChatGPT-plug-ins in bèta voor Plus-gebruikers heeft uitgebracht, hebben ontwikkelaars bijna 400 plug-ins van derden gemaakt, die nu beschikbaar zijn in de plug-inwinkel.

25 ChatGPT-plug-ins voor marketing inbegrepen in de uitgebreide plug-inwinkelScreenshot van ChatGPT, juni 2023

Een ding dat OpenAI echter nog niet heeft ontworpen, is een manier om door plug-ins op categorie te bladeren, waardoor het een tijdrovende taak is om de plug-ins te vinden die u het meest zullen helpen.

Gelukkig hebben we het proces voor u vereenvoudigd.

ChatGPT-plug-ins voor marketing

Hieronder staan ​​25 ChatGPT-plug-ins voor marketeers en adverteerders van de bijna 400 die nu beschikbaar zijn voor ChatGPT Plus-gebruikers.

Plug-ins zouden in het GPT-4-menu moeten verschijnen bij het starten van een nieuwe chat als een ChatGPT Plus-gebruiker bètafuncties heeft ingeschakeld in zijn instellingen.

Houd er rekening mee dat voor sommige ChatGPT-plug-ins een gratis of betaald account vereist is bij de ontwikkelaar van de plug-in buiten het OpenAI-platform.

ChatGPT-plug-ins voor contentmarketing

diagr.am – Genereer grafieken, grafieken en andere gegevensvisualisaties voor uw publiek. Afbeeldingseditor – Maak eenvoudige afbeeldingsbewerkingen met deze plug-in. Parafraser: herformuleert de inhoud correct. Fotorealistisch: Creëert richtingen van hogere kwaliteit voor Midjourney-beeldlay-outs. Rapid Marketing – Plug-in om u te helpen bij het maken van inhoud voor e-commerce en andere bedrijven. showotes – Maak samenvattingen en belangrijke hoogtepunten voor podcasts. Videosamenvatting: genereer samenvattingen en hoogtepunten voor YouTube-video’s.

ChatGPT-plug-ins voor PPC

PPC-advertenties van concurrenten: onderzoek advertenties van concurrenten op URL. PPC StoreYa.com – Een PPC-wizard voor Google en Microsoft Ads.

ChatGPT-plug-ins voor SEO

Bramework: Identificeer trefwoorden, maak inhoudssamenvattingen, voer SEO-beoordelingen uit en verzamel SEO-gegevens. ChatSpot – Krijg toegang tot marketinggegevens, websitedomeindetails en zoekwoordsuggesties van HubSpot. Trefwoordverkenner: Trefwoordverkenner biedt een verscheidenheid aan gerelateerde zoekwoorden die de optimalisatie van inhoud kunnen verbeteren. Nu: Download Google Trends. SEO: Dien een URL en trefwoord in om analyse op de pagina te krijgen. SEO.app: Een SEO-assistent voor contentmarketing. SEO-assistent: een tool voor het genereren van zoekwoorden voor contentoptimalisatie. Sembot – Ontvang gedetailleerde rapporten over zoekwoorden, CPC, domeinzichtbaarheid en SEO-resultaten om uw online aanwezigheid te verbeteren en verkeer naar uw site te leiden. Scraper – Extraheer moeiteloos informatie van een website door de URL in te voeren.

ChatGPT-plug-ins voor sociale netwerken

Meme Generator – Een AI-meme-generator om wat plezier toe te voegen aan uw sociale media-inhoud. QR Generator: genereer een QR-code om te delen. Social Search: doorzoek posts op sociale media op meerdere netwerken.

ChatGPT-plug-ins voor het bouwen van websites

B12 AI Website – Bouw snel een nieuwe website. Domains Bot – Vind de beste domeinnaam. Websiteprestaties: bekijk de belangrijkste statistieken over uw website. WP Interact – Zoek naar berichten van gehoste WordPress-websites.

Bonus ChatGPT-plug-ins

Zapier: verbind ChatGPT met meer dan 5.000 andere tools voor inhoud, zoeken en sociale marketing.

De mogelijkheden van generatieve AI uitbreiden

De groeiende verzameling plug-ins van ChatGPT zorgt voor een revolutie in de manier waarop we omgaan met AI.

Plug-ins van derden bieden een breed spectrum aan aanpassingsmogelijkheden die AI-reacties afstemmen op individuele behoeften en industrieën, variërend van gezondheidszorg tot entertainment en onderwijs.

Terwijl ontwikkelaars de grenzen blijven verleggen, is het duidelijk dat de mogelijkheden van AI niet langer beperkt zijn tot vooraf gedefinieerde parameters.

Daarom belooft de voortdurende uitbreiding van de ChatGPT-plug-inbibliotheek onze toewijding aan kunstmatige intelligentie te verdiepen, waardoor meer genuanceerde, flexibele en intelligente interacties worden bevorderd die elk aspect van onze digitale ervaring kunnen transformeren.

De toekomst van interactie met AI gaat niet alleen over slimmere machines, maar ook over meer gepersonaliseerde en gebruikersgerichte systemen.

Met de komst van deze add-ons gaan we gestaag op weg naar een toekomst waarin AI de menselijke taal beter begrijpt en zich naadloos aanpast aan individuele gebruikers dan ooit tevoren.

We blijven de ChatGPT-plug-inbibliotheek volgen om u de nieuwste nieuwe plug-ins te bieden om uw AI-workflow te verbeteren.

Uitgelichte afbeelding: Robert Way/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!