fbpx

43 beste subreddits voor marketingprofessionals

43 beste subreddits voor marketingprofessionals

Share This Post


Reddit is een sociaal netwerk dat bestaat uit kleinere communities, ook wel subreddits genoemd. Reddit-gebruikers maken en modereren subreddits om zich te concentreren op specifieke interessegebieden.

Reddit heeft 57 miljoen dagelijkse actieve gebruikers die deelnemen aan meer dan 100.000 subreddits met 13 miljard posts en commentaren, volgens Reddit, Inc.

Als u op zoek bent naar een antwoord op een vraag of discussie over het laatste nieuws in uw branche, bent u bij subreddits aan het juiste adres.

In dit artikel zal ik enkele van de beste subreddits delen om uw werk en leven gemakkelijker te maken.

Hoe deel te nemen aan en deel te nemen aan subreddits

Als je eenmaal een Reddit-account hebt, kun je lid worden van en deelnemen aan subreddits. Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u aan de slag gaat.

Voltooi je Reddit-profiel. U moet links naar uw andere profielen toevoegen, waaronder Instagram, Twitter, TikTok, Twitch, Facebook, YouTube, Tumblr, Spotify, SoundCloud, Linktree, Patreon, Cameo, Substack, Kickstarter, enz.
Reddit heeft een karmasysteem, waarbij je punten krijgt als mensen je opmerkingen en berichten positief stemmen. Sommige subreddits vereisen dat leden een minimum aantal karmapunten hebben voordat ze kunnen posten.
Elke subreddit wordt gemodereerd door Redditors en heeft zijn eigen regels. Je vindt deze regels in de subreddit-zijbalk of in het vastgezette bericht in de groep, of beide. Overtreding van subreddit-regels kan resulteren in een waarschuwing of verwijdering van de subreddit, afhankelijk van de moderator en de ernst van de overtreding.
Houd er bij het plaatsen van subreddits rekening mee dat u bij sommige subreddits tekst, links, video’s en foto’s kunt plaatsen. Anderen kunnen u beperken tot alleen tekst.
Sommige subreddits hebben aparte chatgroepen op platforms zoals Discord, Telegram of WhatsApp – degenen die ze meestal in de zijbalk hebben staan.
Je kunt gerelateerde subreddits vinden in de zijbalk als je van een bepaalde subreddit houdt.

Bij het evalueren van een subreddit om lid van te worden, wil je zien dat de community actief is en dat berichten reacties krijgen van andere Redditors.

En tenzij het je doel is om een ​​subreddit te spammen (wat niet het geval zou moeten zijn), wil je ervoor zorgen dat de moderators van de subreddit deze spamvrij houden.

Om u op weg te helpen, zijn hier enkele geweldige subreddits voor marketeers.

SEO-subreddits

Technologische SEOScreenshot van Reddit, mei 2023

Bekijk om te beginnen enkele SEO-subreddits waar je soms antwoorden en ideeën vindt van John Mueller, Danny Sullivan, Gary Illyes en andere bekende namen tijdens het zoeken.

r/SEO – Algemene SEO-discussie met 217.000 leden. r/bigseo – een community voor SEO met 96,2 duizend leden. r/TechSEO – Het “…tech nerd gezicht van SEO” met 19.1k leden.

Subreddits van sociale netwerken

Mastodon-subredditScreenshot van Reddit, mei 2023
r/Instagram – Een niet-officiële community om alles over Instagram te bespreken met 266.000 leden. r/Mastodon – Een niet-officiële community om alles over Mastodon te bespreken met 27.1k leden. r/reddit – Een officiële community met 132.000 leden. r/Twitter – Een niet-officiële community om alles over Twitter te bespreken met 126.000 leden. r/youtube – Een niet-officiële community om alles over YouTube te bespreken met 713.000 leden. r/socialmedia – Een plek voor social media marketeers om het laatste social media nieuws, ontwikkelingen en tactieken te bespreken met 216.000 leden.

Subreddits van producten

Google subredditScreenshot van Reddit, mei 2023
r/duckduckgo – Officiële community voor de op privacy gerichte internetbrowser met 73,2.000 leden. r/google – Onofficiële community voor gebruikers van Google-producten met 2,1 miljoen leden. r/SEMrush – Officiële community voor Semrush-gebruikers met 3.1k leden. Als extra bonus zijn alle moderators werknemers van Semrush! r/Wordpress – Niet-officiële community voor WordPress-gebruikers met 179 duizend leden.

Subreddits voor marketing

Adverteren subredditScreenshot van Reddit, mei 2023
r/marketing – Een gemeenschap voor marketing- en advertentieprofessionals om alle aspecten van marketing te bespreken met 470.000 leden. r/content_marketing – Een subreddit voor marketeers en makers van inhoud om contentmarketingstrategieën en -tools met 104.000 leden te verkennen. r/advertising – Een community voor adverteerders, schrijvers en gelieerde ondernemingen met 153.000 leden. r/Affiliatemarketing – Een subreddit voor affiliate marketeers om advertenties, SEO, e-mail en affiliate-promoties te bespreken met 125.000 leden. r/PPC – Een community om betaalde advertenties op Google, Facebook en andere digitale advertentieplatforms met 135.000 leden te bespreken.

Technologie subreddits

Technologie nieuws subredditScreenshot van Reddit, mei 2023
r/Technology: een grote community met doorlopende discussies over het maken en gebruiken van technologie met 13,9 miljoen leden. r/technews – Een subreddit met interessant technisch nieuws met 631.000 leden. r/techsupport – Heeft u een technisch probleem? Praat met 1,9 miljoen leden. r/privacy – Onderzoek naar technologie, privacy en vrijheid in de digitale wereld met 1,3 miljoen leden.

Subreddits voor ontwikkeling

Het zou een subreddit moeten zijnScreenshot van Reddit, mei 2023
r/programmering – Een grote subreddit voor computerprogrammering met 5,2 miljoen leden. r/learnprogramming – Nog een geweldige subreddit voor diegenen die willen leren programmeren of hun vaardigheden willen verbeteren met 3,7 miljoen leden. r/web_design – Een community van webdesigners met 712.000 leden. r/webdev – Een subreddit die alle aspecten van webontwikkeling omvat met 1,5 miljoen leden. r/userexperience – Een plek waar de kunst van UX wordt besproken met 104.000 leden. r/css – Verken Cascading Style Sheets (CSS) met 108.000 leden. r/javascript – Leer en bespreek JavaScript-programmering met 2,3 miljoen leden. r/PHP – Het laatste nieuws over PHP-programmering en het bijbehorende ecosysteem met 154.000 leden. r/Python – Ontvang vers nieuws over programmeren in Python met 1,1 miljoen leden.

Zakelijke subreddits

Opstart subredditScreenshot van Reddit, mei 2023
r/smallbusiness – Een subreddit voor iedereen die een klein bedrijf met 1,1 miljoen leden start, bezit en laat groeien. r/Entrepreneur – Een community voor advies over bijzaken, kleine bedrijven, door durfkapitaal gesteunde startups, limonadekraampjes, 1-persoonsmalings en de meeste vormen van inkomsten genereren met 2 miljoen leden. r/startups – Vind bronnen en tips voor het starten en opschalen van een startup met 1,2 miljoen leden. r/GrowthHacking – Een plek om uw vragen, experimenten en strategie over growth hacking te delen met 33.000 leden. r/SaaS – Een subreddit voor eigenaren van software-as-a-service-bedrijven om het laatste SaaS-nieuws en de laatste strategie te bespreken met 46.000 leden.

Subreddits voor werk en carrière

Banen subredditScreenshot van Reddit, mei 2023
r/careerguidance – Een community voor het bespreken van loopbaangerelateerde kwesties, waaronder sollicitatiegesprekken, netwerken, salarisonderhandelingen en kantoorpolitiek met 1,6 miljoen leden. r/jobs – Een subreddit waar werkzoekenden hun successen en problemen kunnen delen, maar ook advies kunnen krijgen over zaken als sollicitatiegesprekken, cv’s, referenties en netwerken, met 1,2 miljoen leden. r/motivation – Met 331.000 leden een geweldige community om te verkennen als je op zoek bent naar motiverende citaten, video’s en verhalen om je te helpen op het goede spoor te blijven met je persoonlijke en professionele doelen. r/productivity – Vind tips en advies voor het verhogen van de productiviteit door middel van tijdbeheer, juiste taakprioritering en productiviteitstools met 1,5 miljoen leden. r/passive_income – Een gemeenschap die zich inzet voor het verdienen van inkomsten buiten hun 9-5, met 331.000 leden.

Bonus-subreddits

Ugh subredditScreenshot van Reddit, mei 2023
r/UpliftingNews – Neem een ​​pauze van het reguliere nieuws en ontdek al het goede in de wereld met 18,9 miljoen leden. r/aww – Een subreddit met aww-inspirerende inhoud (denk aan puppy’s, baby’s, enz.) met 33,5 miljoen leden.

conclusie

Het maakt niet uit wat je wilt leren of waarover je wilt praten, je kunt een subreddit vinden die bij je interesses past.

Gebruik de Reddit-zoekopdracht om meer subreddit-community’s te ontdekken, of zoek naar je favoriete Reddit-gebruikers om te zien op welke subreddits ze het meest posten of reageren.

Meer middelen:

Uitgelichte afbeelding: Roman Samborskyi/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!