fbpx

5 manieren waarop professionals op het gebied van sociale media op dit moment AI veilig gebruiken

5 manieren waarop professionals op het gebied van sociale media op dit moment AI veilig gebruiken

Share This Post


Dit bericht is gesponsord door Iconosquare. De meningen in dit artikel zijn die van de sponsor.

Voelt het beheer van sociale media soms als 15 banen in één?

We weten dat de sociale media-business veel spins met zich meebrengt.

Er is strategieontwikkeling, contentcreatie, data-analyse, copywriting, klantenservice, gemeenschapsbetrokkenheid, klantcommunicatie, trendvoorspelling, grafisch ontwerp, influencer management, rapportage en meer.

Wat als sommige van uw meer repetitieve taken op sociale media door AI zouden kunnen worden afgehandeld?

Ja, je kunt jezelf meer tijd geven om nog krachtigere sociale strategieën te creëren door AI taken te laten afhandelen zoals het plannen van berichten, het analyseren van inhoud en het schrijven van bijschriften.

Met tools voor het maken van content op basis van AI kun je meer tijd besteden aan werken en denken als een superieure social media-manager.

Laten we daarom vijf manieren bekijken waarop door AI gegenereerde ondertitels het spel voor managers van sociale media zullen veranderen.

En maak je geen zorgen, AI zal je werk op sociale media niet vervangen.

Ontdek 5 manieren waarop social media-professionals door AI gegenereerde ondertiteling gebruiken om:

1. Creëer sneller (en makkelijker) content voor posts op social media2. Krijg meer betrokkenheid met algoritmen met hoge conversie3. Plaats meer content op social media4. Maak content voor sociale media in meer dan 70 talen5. Maak meer tijd vrij voor taken met een hogere ROI6. Een stapsgewijze handleiding voor het maken van door AI gegenereerde ondertiteling voor sociale media7. Zeg vaarwel tegen writer’s block en hallo tegen door AI gegenereerde ondertitels

1. Bedenk sneller (en makkelijker) social media posts

Als een schrijversblok een groot deel van de looptijd van uw campagne in beslag neemt, is deze tip iets voor u.

En je bent zeker niet de enige – dit is een veelvoorkomend probleem voor talloze socialemediamanagers die met meerdere projecten jongleren. Het is niet altijd gemakkelijk om creatieve en boeiende bijschriften te maken.

Met behulp van AI kan de inhoud van een maand in een fractie van de tijd worden bijgeschreven en gepland. Zelfs als een onderschrift de eerste keer niet 100% perfect is, is een snelle bewerking in plaats van uren voldoende om het perfecte bericht te maken.

Vergelijk dat met het langdurige proces van het bedenken, schrijven, herschrijven en bewerken van ondertitels, en het is gemakkelijk in te zien hoe nuttig een AI-generator voor sociale media kan zijn.

2. Krijg meer betrokkenheid met algoritmen met hoge conversie

Veel AI-ondertitelingsgeneratoren zijn geprogrammeerd om onderschriften te maken die specifiek bedoeld zijn voor conversie.

Ze weten hoe ze:

Dit klinkt je als muziek in de oren als je moeite hebt gedaan om de betrokkenheid bij je klanten te vergroten, vooral als ze vastzitten in een creatieve sleur of geen plezier beleven aan het schrijfproces.

3. Zet meer inhoud op sociale netwerken

Ondertiteling gaat niet alleen makkelijker en sneller met social media AI, het heeft ook een positief effect op andere content.

Tijd die vroeger werd besteed aan het staren naar een leeg scherm om de juiste woorden te vinden, kan nu worden besteed aan het samenstellen, maken en bewerken van andere vormen van content, bijvoorbeeld YouTube-video’s, TikToks, Reels, podcasts en carrousels.

4. Maak content voor sociale media in meer dan 70 talen

Van Chinees tot Perzisch, er zijn meer dan 70 talen beschikbaar om uit te kiezen in de AI-ondertitelgenerator van Iconosquare.

Hierdoor kunt u taalbarrières overwinnen en een nieuw publiek voor uw klanten bereiken zonder dat u in extra middelen hoeft te investeren.

5. Maak meer tijd vrij voor taken met een hogere ROI

Stel je voor wat je zou kunnen doen met de tijd die je hebt bespaard door ondertitels niet helemaal opnieuw te schrijven.

Dat is het mooie van AI.

AI van sociale media verwerkt tijdrovende taken op een laag niveau, zodat u zich kunt concentreren op werk dat zinvolle resultaten oplevert, niet alleen voor uw klanten, maar ook voor uw bedrijf.

Een stapsgewijze handleiding voor het maken van door AI gegenereerde ondertiteling voor sociale media

Voor dit voorbeeld gebruiken we AI van sociale media voor een denkbeeldig merk voor interieurrenovatie.

Stap 1: Voer uw onderwerp of onderwerp voor sociale berichten in

Begin met het schrijven van het onderwerp van je bericht op sociale media.

In dit geval gebruiken we “keukenrenovatie”, hoewel we dit nog specifieker kunnen maken, bijvoorbeeld “Keukenrenovatie voltooid in 3 weken”.

Stap 2: Voeg uw merknaam toe voor maximale zichtbaarheid

De volgende stap is het indienen van uw merk bij de machine learning-tool.

In dit voorbeeld gebruiken we het nepmerk “Kitchenstar”.

Als u echter bijschriften wilt die minder merkgebonden zijn en meer gericht zijn op de inhoud van de afbeelding, laat u “Merk” leeg.

Stap 3: Selecteer uw branche om de zoekwoorden precies op te nemen

Voor dit voorbeeld voeren we “interieurs” in als branche.

Als u echter bijschriften wilt die minder branchespecifiek zijn en meer gericht zijn op de inhoud van de afbeelding, laat u “Branche” leeg.

5 manieren waarop professionals op het gebied van sociale media op dit moment AI veilig gebruikenAfbeelding gemaakt door Iconosquare, maart 2023

Stap 4: Get AI High Converting Social Media Captions

Alle drie de ondertitels gemaakt door de AI-ondertitelingsgenerator van Iconosquare zijn vrolijk en boeiend.

Elk gegenereerd berichtbijschrift heeft een leuke hook:

Je keuken renoveren was nog nooit zo eenvoudig! Een nieuw begin voor je keuken! Onze onlangs gerenoveerde keuken met #kitchenstar producten is iets om over naar huis te schrijven
Over!

En iedereen komt ter zake zonder onnodige poespas.

5 manieren waarop professionals op het gebied van sociale media op dit moment AI veilig gebruikenAfbeelding gemaakt door Iconosquare, maart 2023

Stap 5: Ontvang automatisch hoogconverterende hashtags

De eerste kop heeft een geweldige hook en hoog-converterende tag-suggesties.

In plaats van brede, veelgebruikte hashtags zoals #interiors of #kitchen, heeft de AI-ondertitelingsgenerator specifiekere hashtags bedacht zoals #makingroomformemories.

Stap 6: Breng eventuele handmatige wijzigingen aan

De tweede ondertitel is geweldig en vereist heel weinig bewerking. Ik zou wat meer specifieke details kunnen toevoegen over wat het renovatieproces inhield, anders is dit onderschrift klaar.

5 manieren waarop professionals op het gebied van sociale media op dit moment AI veilig gebruikenAfbeelding gemaakt door Iconosquare, maart 2023

5 manieren waarop professionals op het gebied van sociale media op dit moment AI veilig gebruikenAfbeelding gemaakt door Iconosquare, maart 2023

De derde ondertitel heeft deze specificiteit: “kwartswerkbladen, elegante werkbladen en energiezuinige apparaten.”

Zelfs als deze niet helemaal kloppen, heb je nu een sjabloon om je bijschrift te schrijven zonder erover na te hoeven denken.

Als u niet helemaal tevreden bent met de eerste drie opties, kunt u er nog drie genereren.

5 manieren waarop professionals op het gebied van sociale media op dit moment AI veilig gebruikenAfbeelding gemaakt door Iconosquare, maart 2023

Wat betreft specifieke calls-to-action (CTA’s), zoals “reageer hieronder” of “tag een vriend”, kunt u deze eenvoudig toevoegen aan uw door AI gegenereerde bijschriften door een van uw “Opgeslagen bijschriften” te selecteren.

Waarom AI-gegenereerde inhoud uw baan niet overbodig maakt

Als je je zorgen maakt om vervangen te worden door AI, doe dat dan niet.

Ondanks wat u online kunt lezen, staat AI niet op het punt uw werk overbodig te maken.

In plaats daarvan is AI een geweldige medewerker.

Automatiseer repetitieve taken en onderzoek miljoenen gegevenspunten om bruikbare aanbevelingen te doen.

Dit maakt tijd vrij en stelt u en uw team in staat om betere inhoud en campagnes te creëren die resultaten opleveren voor uw klanten.

AI-aangedreven social media-tools ontsluiten uw potentieel.

In plaats van uw tijd en expertise te verspillen aan repetitieve taken zoals het handmatig plaatsen van haspels, kunt u zich concentreren op de gebieden waar u een passie voor heeft en waarvoor u uniek gekwalificeerd bent.

Zelfs apps die creativiteit bevorderen, zoals de AI-ondertiteling van Iconosquare, zijn geen reden tot bezorgdheid voor de toekomst van uw werk.

Functies zoals deze alleen verbeter en versnel je creativiteit.

Nogmaals, AI-tools voor sociale media zijn perfect voor marketeers die jongleren met meerdere klanten en complexe campagnes.

AI-tools kunnen de empathie, het perspectief en het vertellen van verhalen die een mens naar marketing brengt, niet vervangen. En dat is wat er nodig is om echt contact te maken met klanten.

Dus maak je geen zorgen dat AI de wereld overneemt; zie in plaats daarvan deze apps voor wat ze zijn: een kans om een ​​nog betere social media manager te worden.

Wil je de AI Caption Generator van Iconosquare zelf uitproberen? Dat kan hier!

Zeg vaarwel tegen writer’s block en hallo tegen door AI gegenereerde ondertitels

Als je klaar bent om de kracht van AI-menselijke samenwerking te benutten, moet je de nieuwe AI-ondertitelingsgenerator van Iconosquare proberen.

Het is de perfecte tool voor het genereren van boeiende bijschriften (voor LinkedIn, Twitter en Instagram) die relevant zijn voor welk merk je ook werkt, of je nu weinig tijd hebt of een creatieve boost nodig hebt.

Typ gewoon het onderwerp, de merknaam en de branche van uw bericht in en Iconosquare genereert een lijst met mogelijke bijschriften. Kies vervolgens je favoriet en voeg deze met één klik toe aan je bericht.

Beeldcredits

Uitgelichte afbeelding: Iconosquare-afbeelding. Gebruikt met toestemming.Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!