fbpx

5 winstgevende manieren om uw betaalde mediastrategie bij te werken

5 winstgevende manieren om uw betaalde mediastrategie bij te werken

Share This Post


Op zoek naar slimmere manieren om uw investering in digitale advertenties te gebruiken?

Nu meer bedrijven hun uitgaven beginnen te beteugelen, is het belangrijker dan ooit om kosteneffectieve strategieën te implementeren om het rendement op investering (ROI) te maximaliseren.

Dus hoe kunt u uw advertentiegeld harder laten werken en meer waarde uit uw marketingbudget halen?

In ons volgende webinar leert u hoe u uw campagnes kunt afstemmen om meer van uw doelgroep te bereiken, in plaats van te betalen voor niet-gekwalificeerde leads, want wat heeft het voor zin om nieuw verkeer naar uw website te trekken als u niet de juiste doelgroep aantrekt?

Door u te concentreren op een zeer specifiek marktsegment, kunt u uw merkboodschap definiëren en verduidelijken om gespecialiseerde advertenties te plannen voor een betere ROI.

Sluit je aan bij Tucker Stoffers, Senior Director of Growth Marketing bij Divvy, terwijl hij vijf betaalde mediastrategieën voor winstgevende groei bespreekt.

Kernpunten van dit webinar:

Denk verder dan Facebook en Google om te profiteren van platforms van niveau 2. Maak gebruik van platformspecifieke plaatsingen, functies en functionaliteiten om het meeste uit elke advertentie te halen. Zorg voor het juiste verkeer, niet het meeste, met uw betaalde advertenties.

Of u nu marketing voert met een krap budget of zich gewoon voorbereidt op economische veranderingen, u zult nuttige informatie en belangrijke strategieën ontdekken om u te helpen uw bedrijf te laten groeien en te domineren tijdens de recessie.

Ben je klaar om de waarde van je campagne te maximaliseren en er het maximale uit te halen?

Schrijf u in voor dit webinar en leer hoe u nieuwe betaalde digitale mediastrategieën in uw voordeel kunt gebruiken.

U krijgt ook de mogelijkheid om de experts te vragen naar uw unieke situatie in een live Q&A-sessie. En als je de livesessie niet kunt bijwonen, meld je dan toch aan en we sturen je een opname na het evenement.Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!