fbpx

6 beste WordPress Review-plug-ins voor 2023

6 beste WordPress Review-plug-ins voor 2023

Share This Post


Als u een product of dienst op een WordPress-site verkoopt, kunt u profiteren van het installeren van een WordPress-beoordelingsplug-in.

Met beoordelingen van uw diensten of producten en een groter sociaal bewijs, is de kans groter dat u nieuwe klanten voor uw bedrijf aantrekt en bestaande klanten behoudt.

Het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid door middel van positieve beoordelingen op uw website is een geweldige manier om in contact te komen met potentiële klanten.

Beoordelingen kunnen niet alleen krachtige bronnen van marketing zijn, maar het verzamelen van beoordelingen is ook een geweldige bron van feedback van klanten en klanten, waardoor u veranderingen en verbeteringen aan uw producten en klantervaring kunt aanbrengen en een relatie met uw klanten kunt opbouwen.

Daarnaast vergroten beoordelingen de kans dat uw klanten terugkerende klanten worden, die ook meer bereid zullen zijn om u en uw diensten of producten aan te bevelen aan anderen.

Waarom een ​​WordPress Review-plug-in gebruiken?

Het gebruik van een WordPress-review-plug-in biedt u een uiterst eenvoudige manier om professioneel ogende dynamische reviews op uw website te plaatsen.

Het maakt het gemakkelijk voor gebruikers om een ​​beoordeling achter te laten, en veel beoordelingsplug-ins kunnen beoordelingen ophalen van andere platforms, zoals Facebook of Google.

Een visueel aantrekkelijke beoordelingsinterface en een gebruiksvriendelijk indieningsproces zorgen ervoor dat klanten eerder geneigd zijn om uw product of dienst te beoordelen.

En hoe meer reviews je hebt, hoe groter de kans dat een nieuwe klant een review achterlaat. Het plaatsen van reviews kan een potentiële klant of klant naar een andere website leiden.

Actieve voorzieningenScreenshot van WordPress, maart 2023
6 beste WordPress Review-plug-ins voor 2023Screenshot van WordPress.org, maart 2023

Hier zijn mijn top zes aanbevelingen voor WordPress-plug-ins. Deze zorgen voor een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk beoordelingsproces voor uw website.

Alle vermelde review-plug-ins zijn getest met WordPress 6.1.1 en hebben uitstekende beoordelingen gekregen van meer dan 50.000 gebruikers.

1. WP Review Pro

6 beste WordPress Review-plug-ins voor 2023Screenshot van mythemeshop.com, maart 2023

Als u op zoek bent naar een complete review-plug-in, kunt u niet fout gaan met WP Review Pro.

WP Review Free bevat alle basisfuncties, maar het is de $ 67 waard om te upgraden naar de Pro-versie voor een onbeperkt aantal sites om de volledige functieset te ontgrendelen.

Met WP Review Pro krijg je onbeperkte kleurselecties en verschillende beoordelingsopties zoals sterren, percentages, duimen omhoog/omlaag, punten of een cirkelscore.

De plug-in ondersteunt 19 rich snippets, 16 vooraf gedefinieerde lay-outs, meerdere beoordelingssystemen, beoordelingen van gebruikersfeedback en compatibiliteit met elk WordPress-thema.

Het werkt ook naadloos samen met Facebook-, Google- en Yelp-recensies om uw bereik te vergroten.

De zeer aanpasbare, vooraf gedefinieerde lay-outs maken het gemakkelijk om uw merk of andere populaire beoordelingsplatforms te matchen.

2. Siterecensies

6 beste WordPress Review-plug-ins voor 2023Screenshot van WordPress.org, maart 2023

Site Reviews is een eenvoudige review-plug-in waarmee gebruikers een review kunnen achterlaten met behulp van een aangepast formulier.

Recensies gebruiken een 1-5 sterrensysteem en kunnen worden gefilterd.

Je kunt ook lovende reviews bovenaan vastpinnen, zodat klanten de eerste reviews zien.

De plug-in kan worden gebruikt als een shortcode, een aangepast Gutenberg-blok of een widget, en het is gratis en gratis.

Site Reviews is een van de meest feature-rijke gratis review-plug-ins die beschikbaar zijn, en hun WordPress-forumondersteuning voor de plug-in is uitstekend.

3. Plug-in voor Google Reviews

6 beste WordPress Review-plug-ins voor 2023Screenshot van WordPress.org, maart 2023

De plug-in voor Google Reviews geeft specifiek Google-beoordelingen en recensies weer met behulp van een openbare Google API.

De gratis versie beperkt u tot vijf Google-recensies. In plaats daarvan gebruikt de Business-versie, die $ 85 per jaar kost voor een enkele site, een API voor uw Google Business-account, waardoor onbeperkte Google-recensies mogelijk zijn.

De upgrade geeft je ook onbeperkte Yelp- en Facebook-recensies en synchroniseert je accounts voor automatische updates.

Je kunt ook beoordelingen mixen en matchen; klanten kunnen via jouw website feedback achterlaten voor andere platformen.

Wil je je beste beoordelingen bovenaan zetten? Gebruik de filterfunctie om de reviews in de door jou gewenste volgorde weer te geven.

Er zijn vijf thema’s beschikbaar en beoordelingen kunnen worden weergegeven met behulp van een widget, shortcode, een van de volgende paginabuilders: Gutenberg, Elementor, Page Origin, Beaver Builder, WPBakery, Divi en anderen, of Universal HTML/JavaScript.

4. Klantenrecensies voor WooCommerce

6 beste WordPress Review-plug-ins voor 2023Screenshot van WordPress.org, maart 2023

Met de plug-in Klantenrecensies voor WooCommerce kunnen klanten die iets in uw winkel hebben gekocht beoordelingen en foto’s achterlaten om uw sociale bewijskracht te vergroten en meer klanten aan te trekken.

Deze plug-in is gelokaliseerd in meer dan 40 talen en geïnstalleerd in meer dan 50.000 winkels.

U kunt automatisch een e-mail ontvangen wanneer een klant een aankoop doet om hem of haar te vragen een beoordeling achter te laten. U kunt zelfs kortingsbonnen sturen naar degenen die een beoordeling achterlaten.

De plug-in kan ook worden geïntegreerd met een service om de authenticiteit van beoordelingen te verifiëren. Het maakt gebruik van beoordelingen, beoordelingen van type stemmen en foto’s die door klanten zijn ingediend. Recensies kunnen ook worden gefilterd.

Er is een gratis Basic-versie, maar u kunt de Professional-versie overwegen voor meer maatwerk en professionele functies voor $ 49,99/jaar.

5. Zeesterrecensies

6 beste WordPress Review-plug-ins voor 2023Screenshot van starfish.reviews, maart 2023

De plug-in Starfish Reviews sorteert positieve en negatieve beoordelingen met behulp van een trechtersysteem.

De plug-in is geconfigureerd in uw WordPress-dashboard en kan linken naar Google, Yelp, Facebook en verschillende beoordelingsplatforms van derden.

Een positieve of negatieve beoordelingsoptie wordt weergegeven in de eerste stap van de beoordeling.

Als de positieve beoordeling wordt gekozen, geef je de klant een of meer opties waar hij zijn beoordeling kan achterlaten.

Als er voor een negatieve beoordeling wordt gekozen, wordt de feedback naar u teruggestuurd en wordt u om meer informatie gevraagd.

Afhankelijk van de restricties van de reviewplatforms die je gebruikt, kun je ervoor kiezen om ze niet toe te staan ​​een negatieve review te plaatsen of om dit toe te staan.

Een zeer beperkte versie van de plug-in is gratis beschikbaar op WordPress.org.

De Starfish Reviews-plug-in heeft ook verschillende betalingsniveaus vanaf $ 37 per maand voor één WordPress-site en tot $ 197 per maand voor 50 WordPress-sites.

6. Taqyeem

6 beste WordPress Review-plug-ins voor 2023Screenshot van codecanyon.net, maart 2023

De Taqyeem WordPress Review Plugin maakt prachtige aangepaste beoordelingen die kunnen worden toegevoegd aan aangepaste pagina’s, berichten en berichttypen.

Je hebt onbeperkte kleuraanpassingen en beoordelingscriteria met een selectie van meer dan 500 Google-lettertypen die overeenkomen met verschillende merken.

Beoordelingsstijlen zijn punten, percentages en sterren; Er zijn verschillende opties beschikbaar voor het classificatiebeeld. Recensies kunnen worden weergegeven op Beste, Recent en Willekeurig.

De Taqyeem-plug-in maakt gebruik van Google Rich Snippets voor een optimale weergave in zoekmachines.

Het heeft een eenmalige aankoopprijs van $ 29 via CodeCanyon, inclusief zes maanden ondersteuning. Extra ondersteuning kan worden aangeschaft.

Wat is de beste WordPress review-plug-in?

De beste WordPress-review-plug-in voor u heeft de meest aanpasbare sjablonen en eenvoudige installatie voor het type beoordelingen dat u wilt weergeven, en zou uw websiteweergaven beter moeten weergeven.

U moet ook degene kiezen die comfortabel in gebruik is en past bij de behoeften van uw website.

Voor een uitgebreide plug-in voor WordPress-beoordelingen is mijn aanbeveling WP Review Pro.

Deze premium plug-in biedt het breedste scala aan opties, met integraties met verschillende sociale platforms en WooCommerce.

Het biedt de meeste flexibiliteit en algemene aanpassingen van de plug-ins die ik heb beoordeeld. Het biedt ook gratis en betaalde versies.

Hoe u de beste WordPress Review-plug-in voor u kiest

Met meer dan 1.000 beschikbare WordPress-beoordelingsplug-ins om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen.

Net als bij het kiezen van een plug-in, wil je er zeker van zijn dat de review-plug-in die je op je WordPress-site installeert, betrouwbaar en veilig is.

Overweeg sterrenclassificatie, beoordelingen, actieve installaties en compatibiliteit met de nieuwste versie van WordPress.

Wanneer u door plug-ins bladert, ziet u tussen haakjes een sterbeoordeling en het aantal recensies. Hoe hoger de sterbeoordeling en het aantal beoordelingen, hoe beter.

U wilt ook controleren hoeveel actieve installaties de plug-in heeft.

Nogmaals, hoe hoger het aantal actieve installaties, hoe beter, omdat dit betekent dat meer mensen de plug-in op uw website gebruiken.

En tot slot, zorg ervoor dat de plug-in is getest met de nieuwste versie van WordPress.

Meer middelen:

Uitgelichte afbeelding: RazaulHridoy/ShutterstockSource link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!