fbpx

60 ChatGPT-plug-ins voor contentmarketing beschikbaar in de groeiende plug-inwinkel

Share This Post


Met in totaal 580 ChatGPT-plug-ins wil OpenAI de totale plug-inwinkel op 1.000 brengen.

We hebben zojuist uitgebreid naar 500 ChatGPT-plug-ins. Volgende, 1000! 🚀

Wat is je favoriete toevoeging? Ik geniet persoonlijk van alle grafieken/diagrammen! 🧵👇🏻

— Logan.GPT (@OfficialLoganK) 21 juni 2023

Tijdens het bladeren door de niet-gecategoriseerde plugin-directory van ChatGPT, die nog steeds meer dan 370 van de laatste “nieuwe” toevoegingen telt, ontdekte ik dat minstens 10% daarvan nuttig zou kunnen zijn voor contentmarketeers.

60 ChatGPT-plug-ins voor contentmarketing beschikbaar in de groeiende plug-inwinkelScreenshot van ChatGPT, juni 2023

Dit artikel bevat meer dan 60 ChatGPT-plug-ins voor contentmarketing, inclusief tools voor AI-ondersteund contentonderzoek, -optimalisatie en -promotie.

Zoals met alle Generative AI-inhoud, dient u de inhoud die u ontvangt van ChatGPT en plug-ins van derden te controleren op juistheid. Houd er ook rekening mee dat u voor sommige plug-ins mogelijk een account moet maken bij een service van derden.

Plug-ins voor inhoudsonderzoek

De volgende ChatGPT-plug-ins kunnen tools van onschatbare waarde zijn die uw inhoudonderzoeksproces verbeteren door AI-aangedreven gegevensextractie en -analyse te bieden, allemaal binnen een intuïtieve chatgebaseerde interface.

DAIZY – Op zoek naar informatie over ETF’s, aandelen, cryptocurrencies, prestatiestatistieken, risicobeoordeling, groen, investeringsstrategieën en portefeuille-evaluatie? DAIZY is je favoriete bron. Jini – Profiteer van een schat aan nauwkeurige en actuele informatie in meerdere formaten, waaronder nieuwsartikelen, afbeeldingen, video’s, liedjes, apps, webinhoud en feiten, allemaal binnen handbereik. Litmaps: Navigeer met gemak door het doolhof van wetenschappelijke literatuur. Ontdek gerelateerde artikelen en maak visuele mindmaps om de breedte van de literatuur te conceptualiseren. MixerBox Scholar – Uw toegangspoort tot scholastieke verlichting, MixerBox Scholar is een gratis en betrouwbaar academisch zoekhulpmiddel. Ontdek academische papers en zorg voor snelle antwoorden! ML Paper Reader: Stimuleer uw machine learning-onderzoek door relevante papers te doorzoeken en in gesprek te gaan met pdf’s voor snel begrip. NextPaper.ai – Krijg met één klik toegang tot geavanceerde onderzoeksartikelen in uw interessegebied vanuit PubMed. Penrose-analist: Voer uitgebreide zoekopdrachten uit van internationaal nieuws en wetenschappelijke artikelen en destilleer de essentie van Arxiv.org-artikelen. Survey People: uw ultieme kompas voor marktonderzoek en enquêtenavigatie. Publiek: Blijf op de hoogte met live en gearchiveerde marktinformatie, waaronder activawaarderingen, nieuws, diepgaand onderzoek en uitgebreid financieel onderzoek. Onderzoek per vector: graaft wetenschappelijke schatten nauwkeurig en efficiënt op met behulp van vectorinbeddingen, waardoor relevantie en exacte nauwkeurigheid worden gegarandeerd. Scholar Assist: begin aan wetenschappelijk onderzoek met toegang tot arXiv-onderzoeksartikelen en vind antwoorden op uw vragen. ScholarAI – Benut de kracht van wetenschappelijk onderzoek met ScholarAI; boor in een enorme repository van meer dan 40 miljoen collegiaal getoetste artikelen, ga aan de slag met wetenschappelijke pdf’s en stroomlijn citaties met referentiemanagers. ScholarlyInsight: ontvang wetenschappelijke artikelen van Arxiv met gerichte zoekopdrachten. Wetenschap: een uitgebreide schatkamer van meer dan 250 miljoen wetenschappelijke artikelen en artikelen, ideaal ontworpen voor onderzoekers en studenten. Tabor AI: de gouden standaard voor gezaghebbende inzichten in de seniorenmarkt, met een schat aan gegevens en analyses van 35.000 gemeenschappen en 9.000 vervoerders in de Verenigde Staten. txyz.ai – Decodeert, plaatst en lost moeiteloos vragen over wetenschappelijke artikelen op met behulp van een eenvoudige Arxiv-identificatie. Aanbevolen video: Dompel jezelf onder in het universum van YouTube en persoonlijke video’s voor onderzoek, verkenning en betrokkenheid. Xpapers: vind eenvoudig authentieke wetenschappelijke artikelen op arXiv. Duik in de wereld van samenvattingen en bibliografieën en krijg toegang tot openbare pdf-URL’s.

Plug-ins voor PDF AI-analyse

Met de volgende set ChatGPT-plug-ins kunnen gebruikers een diepgaande analyse van PDF-documenten uitvoeren door middel van door AI aangedreven tekstextractie, samenvatting en interactieve query’s, waardoor het proces van het extraheren van informatie uit dichte inhoud wordt gestroomlijnd.

Toegang tot pdf’s en documenten: communiceer met pdf’s door te bladeren, inhoud samen te vatten en te chatten. Voer gewoon een Google Drive-link in om aan de slag te gaan! Ai PDF: Ervaar een snelle en interactieve dialoog met PDF’s, ongeacht de grootte, samen met paginaverwijzingen voor nauwkeurige validatie. AskYourPDF – benut de kracht van uw PDF’s! Verken uw documenten, zoek naar antwoorden en voer kritieke informatie binnen handbereik in. ChatWithPDF – Neem deel aan discussies variërend van lange pdf-boeken tot Google Drive-documenten door gewoon een link te sturen. ChatOCR – Optimaliseer uw tekstleeservaring vanuit elk document. Extraheer tekst uit gescande pdf’s, foto’s en zelfs handgeschreven notities. Link Reader: Blader door links zoals webpagina’s, YouTube, PDF, PPT, afbeeldingen, Word-documenten en meer. MixerBox ChatPDF – Krijg uw tijd terug! Laat MixerBox ChatPDF PDF-bestanden voor u destilleren en onderzoeken. Skipit AI: gebruik de Skipit AI-extensie om contextuele gegevens te verzamelen van meerdere URL’s, waaronder YouTube, websites en pdf’s, voor wereldwijde inzichten. SummarizeAnything.ai – Condenseert de inhoud van YouTube-video’s, webpagina’s en pdf-documenten door simpelweg een link te geven. Universeel – Geeft u toegang tot webpagina’s, PDF-analyse, het genereren van QR-codes en meer. WebPilot: verken en bevraag webpagina’s, pdf’s en gegevens. Maak artikelen die zijn afgeleid van een enkele URL of meerdere URL’s.

Plug-ins voor AI-videoanalyse

Hier zijn enkele ChatGPT-plug-ins die een revolutie teweegbrengen in video-analyse door gebruik te maken van AI om te communiceren met, samen te vatten en informatie te extraheren uit video’s op verschillende platforms, wat een naadloze en efficiënte benadering biedt voor het onderzoeken van video-inhoud.

Uitgelichte video: graaf dieper, verken en ga aan de slag met YouTube-clips en uw eigen video-opnamen. Videostatistieken: werk naadloos samen met online videoportals zoals YouTube of Daily Motion. Videosamenvatting: destilleer de essentie van YouTube-video’s door beknopte samenvattingen te genereren op basis van YouTube-videolinks. VideoInsights.io: gebruik VideoInsights.io om actief deel te nemen aan online videoplatforms zoals YouTube, Zoom of BiliBili. ChatWithVideo – Stel vragen, analyseer en bekijk YouTube-clips door simpelweg een YouTube-videolink in te voeren. MixerBox ChatVideo – Condenseert YouTube-video-inhoud! Stel vragen en krijg direct antwoord! SummarizeAnything.ai – Vat de inhoud van YouTube-video’s, webpagina’s en PDF-documenten samen door een link in te dienen. Ervaar deze service met een gratis preview. vidIQ: Graaft en condenseert de inhoud van huidige YouTube-video’s.

Plug-ins voor het maken van AI-inhoud

Laten we nu eens kijken naar plug-ins die helpen bij het maken van inhoud, waarbij AI wordt gebruikt om tekst, afbeeldingen en multimedia-inhoud te genereren, waardoor het creatieve proces wordt verrijkt en gestroomlijnd.

AI Clay: maak moeiteloos afbeeldingen zonder de noodzaak om aanwijstechnieken onder de knie te krijgen. Kesem AI Graphics – Maakt afbeeldingen op aanvraag. Gebruikers hebben de flexibiliteit om het genereren van grafieken aan te vragen. Inhoud herschrijven – Voer een willekeurige URL in en wees getuige van de transformatie van tekstinhoud op maat voor u! Copywriter – Dien een URL in en ontvang onschatbare suggesties voor verkoopteksten op maat van elke webpagina. Code Runner – Compileer en archiveer uw code terwijl u visueel aantrekkelijke diagrammen en grafieken maakt die worden ondersteund in maximaal 70 programmeertalen. daigr.am – Maak moeiteloos grafieken, grafieken en een reeks visualisaties. Diagrammen: genereer en toon diagrammen met behulp van kroki.io of met behulp van netwerken en matplotlib. Cloud Diagram Gen – Maak cloudarchitectuurdiagrammen met deze niet-officiële AWS-plug-in. Tekenen: zet uw ideeën om in visuele diagrammen. Ontwerp, bewaak en communiceer met uw creaties op een ongekende manier. Gum: maak diagrammen met behulp van code of natuurlijke taal. HeyGen – Een geavanceerd platform voor het genereren van AI-video’s om uw team te versterken. Vermenselijken: geef AI-inhoud weer die meer te relateren is aan de parafrase. Sirenekaart – Creëer en verfijn sirenediagrammen met behulp van de intuïtieve sirenediagrameditor. MixerBox ImageGen – Maak AI-afbeeldingen met DALL·E 2! Perfect snelle Midjourney & Stable Diffusion-illustraties! My Writing Companion – Ontdek, huur en begeleid menselijke schrijvers op afstand – de optimale aanpak om ervoor te zorgen dat uw inhoud boeiend, nauwkeurig en foutloos is. Parafraser: herformuleer en verjong uw woorden. Parafraseer subtiel om indruk te maken en te inspireren. Laat me diagrammen zien: genereer en verfijn diagrammen binnen een chatinterface. Vraag: Breng uw ideeën tot leven door middel van diagrammen. Deze tool maakt het gemakkelijk om diagrammen binnen een chat te maken en te wijzigen. Rapid Marketing – Een veelzijdige marketingtool voor Shopify-winkels, e-commercewebsites of elk ander bedrijf. Pen snel SEO-blogs en content op sociale media. Visla – Zet uw concept om in een boeiende video met AI-scripts, een selectie van stockvideo’s en een beetje magie! WordCloud – Creëert visueel verbluffende woordwolkafbeeldingen die zijn afgeleid van tekst.

Plug-ins voor inhoudsoptimalisatie

De volgende ChatGPT-plug-ins voor contentoptimalisatie zijn essentieel voor het verfijnen van tekst, het verbeteren van de leesbaarheid en het implementeren van SEO-strategieën.

Pixellow: onthult de verborgen dimensies van afbeeldingen, maakt ze begrijpelijker en genereert volledige bijschriften en beschrijvingen. SEO.app – Maak kennis met uw toegewijde SEO-partner voor contentmarketing, ontworpen om uw online aanwezigheid een boost te geven.

Plug-ins voor contentpromotie

Ten slotte gebruiken deze ChatGPT-plug-ins voor inhoudspromotie AI om ervoor te zorgen dat uw inhoud het juiste publiek bereikt met maximale impact.

Content.app – Publiceer inhoud op WordPress, Twitter, YouTube, Shopify, Medium en meer! Shuto.IO – Ontworpen voor makers en ontwikkelaars en biedt een aantal handige functies zoals functies voor het uitvoeren van sms, e-mail, WordPress en SSH-opdrachten. Perfect Chirp: verander uw gedachten in boeiende tweets in minder dan 30 seconden. Begin uw verzoek met “Schrijf een tweet…”. WordPress Editor – Stroomlijn uw publicatieproces door inhoud rechtstreeks op uw WordPress-blog te publiceren.

AI Content Marketing-assistenten

ChatGPT-plug-ins dienen als veelzijdige tools die een revolutie teweegbrengen in de levenscyclus van de inhoud.

Plug-ins kunnen gegevensextractie en -analyse voor inhoudsonderzoek stroomlijnen, waardoor het efficiënt en uitgebreid wordt.

Als het gaat om het maken van inhoud, fungeren ze als creatieve partners en gebruiken ze AI om rijke en gevarieerde inhoud te genereren.

In de optimalisatiefase zorgen ChatGPT-plug-ins ervoor dat de inhoud is gepolijst en klaar is voor maximale impact door de leesbaarheid te verbeteren en SEO-strategieën op te nemen.

Tijdens de laatste promotiefase nemen deze plug-ins het roer over om ervoor te zorgen dat de inhoud niet alleen de doelgroep bereikt, maar ook aanslaat.

Door ChatGPT-plug-ins te integreren in contentstrategieën, kunnen makers en marketeers profiteren van de synergie van AI, waardoor de productiviteit en efficiëntie in alle stadia van contentontwikkeling en -distributie toenemen.

Uitgelichte afbeelding: PeopleImages.com – Yuri A/Shutterstock

Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!