fbpx

9 hulpmiddelen om uw Amazon-marketing en -verkoop te schalen

Share This Post


Uw bedrijf starten als nieuwe Amazon-verkoper kan ontmoedigend zijn.

U moet investeren in eersteklas Amazon-marketingtools om het meeste uit uw online winkel te halen.

Om je te helpen, is hier een lijst met de beste Amazon-verkoperstools die vandaag beschikbaar zijn, zowel gratis als betaald.

Amazon-marketingoplossingen

1. Advertenties door Amazon

Met Amazon kunnen verkopers de positie van hun producten in zoekresultaten verhogen door geld uit te geven aan specifieke zoekwoorden. De verkoper maakt kosten als een klant op een advertentie klikt.

Adverteren op Amazon lijkt erg op adverteren op Google met AdWords. Productdetailpagina’s kunnen ook Amazon-advertenties hosten.

Amazon biedt echter een breed scala aan vormen van reclame, waaronder:

Productadvertenties gesponsord door Amazon. Titel zoekadvertenties. Display-advertenties voor Amazon-producten.

Buiten Amazon

2. Helium 10

Van de vele Amazon FBA-verkoperstools die beschikbaar zijn, onderscheidt Helium 10 zich als de beste keuze.

Het verkoopt zichzelf als “de eerste alles-in-één Amazon-software in de branche” en biedt middelen voor:

Marktanalyse Zoekwoord onderzoek. Zoekmachineoptimalisatie voor advertenties. activiteiten Analytics marketing financiën

Black Box is de belangrijkste gespecialiseerde onderzoekstool van Helium 10, die u alle details geeft om winstgevende productverkoopvooruitzichten te vinden.

In plaats van individuele productvermeldingen op Amazon te moeten doorlopen om deze informatie te vinden, biedt Black Box:

De gemiddelde maandelijkse verkoop van een product. Hoeveel procent van de verkopers biedt het aan. Hoe goed het is ontvangen onder zijn gebruikers.

Jaarlijks kost Helium 10 tussen:

beginner: $29 per maand.
platina: $84 per maand.
diamant: $ 209 per maand.
elite: $ 399 per maand.

3. Volg PPC

Wilt u het maximale uit uw pay-per-click advertentiebudget halen?

Je zou PPC Entourage eens moeten bekijken.

Het belicht de essentiële elementen voor een succesvolle PPC-campagne.

Bovendien bevat het bronnen voor het vinden van de ideale zoekwoorden voor uw Amazon-vermeldingen.

4. Referentie:

Refersion is een snelgroeiend affiliate management systeem met meer dan 500.000 klanten. In augustus/september 2022 helpt de Amazon Affiliate Marketing Marketplace actieve Amazon-filialen om hun biedingen te schalen door hun Amazon Marketplace te promoten bij uitgevers, influencers en andere kanalen in de stijl van een derde partij.

Amazon-verkopers kunnen met Refersion samenwerken om loyale klanten om te zetten in verkoopfilialen en hun prestaties in realtime te volgen.

Met zijn flexibele configuratie- en optimalisatietools bereikt u in een mum van tijd de gewenste resultaten.

Het verwijzingsplatform werkt op dezelfde manier als andere affiliate marketingtools.

5. Nautische handel

Nautical is het enige full-featured multi-vendor marktplaatsplatform dat retail, financiële technologie en supply chain management integreert.

Het is een software-as-a-service (SaaS) platform voor het opzetten en uitbreiden van online marktplaatsen voor B2B-bedrijven, merken en verkopers.

Met Nautical kun je snel en goedkoop een marktplaats creëren waar kopers en verkopers dol op zijn.

6. Winkelen met Prime

Online winkels kunnen hun klantenbestand uitbreiden door shoppers dezelfde gestroomlijnde en probleemloze betaalervaring te bieden als Amazon Prime-abonnees.

U kunt Buy with Prime in elke online winkel gebruiken, niet alleen bij Amazon.

De belangrijkste voordelen zijn van topklasse en nu beschikbaar voor een breder scala aan websites om de gebruikerservaring te verbeteren en de handel voor retailers te versnellen.

7. Jungle Scout

Jungle Scout is een end-to-end-oplossing voor Amazon-verkopers, die elke stap van het proces dekt, van productsourcing tot marketing.

Met de leveranciersdatabase van Jungle Scout vindt u eenvoudig een betrouwbare leverancier van het product dat u op de markt wilt brengen.

Als u uw Amazon FBA-bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, kunt u vertrouwen op de betrouwbare inzichten van Jungle Scout.

Als u echter eerst Jungle Scout wilt uitproberen voordat u zich abonneert, kunt u dit zeven dagen gratis doen.

Jungle Scout prijzen beginnen bij:

Basis: $29 per maand.
Suite: $49 per maand.
professioneel: $84 per maand.

8. EcoBalance

EcomBalance is de beste boekhoudsoftware die u kunt vinden als u een online winkel heeft.

Nathan Hirsch en Connor Gillivan, twee ervaren e-commerceprofessionals, begonnen en runnen het bedrijf momenteel.

Ze waren zes jaar lang grote Amazon-verkopers voordat ze FreeUp.net lanceerden en opschaalden naar acht cijfers en het in 2019 verkochten.

EcomBalance neemt al uw boekhoudkundige zorgen uit handen. Integreer Quickbooks Online of Xero met uw verschillende verkoopplatforms, financiële instellingen, creditcardverwerkers en betalingsgateways.

Vervolgens, op de 15e van elke maand, houdt ze toezicht op alle boekhoudtaken die moeten worden voltooid om nauwkeurige financiële overzichten te hebben.

Wanneer u zich aanmeldt voor EcomBalance, krijgt u een maand gratis service en hun prijzen zijn redelijk voor bedrijven van elke omvang.

Overweeg om EcomBalance te gebruiken als u elke maand tijd wilt besparen door uw boekhouding te automatiseren en uw financiële gegevens beter te begrijpen.

9. Inventaris laboratorium

Inventory Lab is een onmisbare tool voor het beheren van uw voorraad, het aanbieden van producten, het verzenden van bestellingen en het berekenen van winst als u een Amazon-verkoper bent.

Met deze software kunt u voorraadniveaus volgen per SKU (voorraadeenheid), de winstgevendheid van producten per SKU analyseren en eenheidskosten toevoegen.

Het vereenvoudigt uw bedrijfsvoering en stelt u in staat meer energie te steken in het uitbreiden van de voorraad en het klantenbestand van uw bedrijf.

bottom line

Er zijn veel bronnen beschikbaar om de markt te analyseren, nieuwe producten te ontdekken, aanbiedingen te optimaliseren, verkopen te volgen en meer.

Of je nu net begint of al een tijdje op Amazon verkoopt, deze uitgebreide lijst met de beste Amazon-verkoperstools helpt je bij het maken van de perfecte keuze voor je online winkel.

Meer middelen:

Uitgelichte afbeelding: Jester-Flim/ShutterstockSource link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!