fbpx

Aantrekken en behouden van toptalent op het gebied van digitale marketing

Share This Post


De vraag naar en de concurrentie voor digitaal marketingtalent neemt voortdurend toe.

Als u uw contentmarketing- en SEO-teams in 2023 wilt laten groeien, moet u klaar zijn om te leveren wat de beste kandidaten zoeken.

Sollicitanten zitten momenteel aan het stuur en werkgevers, zoals u, moeten concurreren om gekwalificeerde verkopers voor zich te winnen die waarschijnlijk meerdere aanbiedingen zullen ontvangen.

Dus hoe kunt u het meest gewilde talent aantrekken, aannemen en behouden in de door kandidaten gestuurde markt van vandaag?

Welke aanpassingen kunt u aanbrengen in uw wervingsstrategie om ervoor te zorgen dat u de voordelen biedt die topcontentmarketeers en SEO’s het meest waarderen?

In ons volgende webinar, Hoe u toptalent voor SEO en contentmarketing in 2023 inhuurt?we behandelen het laatste in:

Salaris vergoedingen referenties. Trends inhuren. Werkomgevingen Retentie strategieën.

Het banenlandschap evolueert en als u op zoek bent naar contentmarketing- en SEO-talent, wilt u weten hoe de toegenomen vraag uw zoektocht naar kandidaten zal beïnvloeden.

Wat willen kandidaten nu echt?

Er is nog steeds veel vraag naar talent, zoals werken op afstand en een betere balans tussen werk en privéleven, terwijl andere voordelen beginnen te balanceren.

Onderzoek toont ook aan dat marketeers steeds vaker op zoek zijn naar bedrijven met onbeperkte PTO en een huisdiervriendelijk kantoor, evenals voordelen op het gebied van telegeneeskunde of telegezondheid.

Om uw aanbiedingspakketten aantrekkelijker te maken, is het van cruciaal belang om de voordelen te begrijpen die digitaal marketingtalent het meest waardeert.

En sinds de pandemie zijn veel van de wervings- en retentiestrategieën van bedrijven veranderd.

Neem deel aan dit webinar en ontdek wat er is veranderd om u te helpen uw wervingsstrategie voor 2023 vooruit te helpen.

Wat houdt Top Talent vast?

Er zijn bepaalde aspecten van de bedrijfscultuur die potentiële medewerkers het meest aanspreken.

Volgens de zoekgegevens van Conductor is het belangrijkste element dat door digitale marketeers wordt genoemd, een inclusieve werkcultuur, op de voet gevolgd door een gezonde balans tussen werk en privé.

De bedrijfscultuur is vaak de beslissende factor bij het behouden van getalenteerde digitale marketeers.

Neem deel aan dit webinar en ontdek alle nieuwe zoektrends om u te helpen uw wervingsstrategie voor 2023 vooruit te helpen.

In deze sessie bespreken Shannon Vize, Chief Content Strategy Officer bij Conductor, en Tara Fitzgerald, Director of Total Rewards bij Conductor, hoe u uw digitale marketingteam kunt opzetten voor succes in het komende jaar.

Je leert:

Nationale salarisbenchmarks voor belangrijke SEO- en contentmarketingfuncties.
De voordelen die SEO-professionals en contentmarketeers het meest waarderen van potentiële werkgevers.
De impact van de werkomgeving (face-to-face, hybride, remote) op de moeilijkheidsgraad van rekrutering.

Ben je klaar om je wervingspraktijken op te voeren en het beste talent aan te trekken voor je digitale en organische marketingteam? Sluit je aan bij ons op 2 november om 14.00 uur ET om je winnende wervings- en retentiestrategie te ontwikkelen.

U krijgt ook de mogelijkheid om te vragen naar uw unieke situatie in een live Q&A-sessie.

Kun je het live webinar niet bijwonen? Meld je toch aan en we sturen je de on-demand versie na het evenement.Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!