fbpx

AI-aangedreven tools om de productiviteit te verhogen

AI-aangedreven tools om de productiviteit te verhogen

Share This Post


Microsoft heeft Microsoft 365 Copilot geïntroduceerd, een innovatieve op AI gebaseerde tool die is ontworpen om de productiviteit en creativiteit op de werkplek te verbeteren.

Door de mogelijkheden van grote taalmodellen (LLM) te combineren met gegevens van Microsoft Graph en Microsoft 365-applicaties, belooft Copilot een onmisbare bron te worden voor zakelijke professionals over de hele wereld.

Copilot: een krachtige assistent voor Microsoft 365-gebruikers

Microsoft 365 Copilot werkt met populaire apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams. Het doel is om gebruikers te helpen hun creativiteit te stimuleren, de efficiëntie te verhogen en hun vaardigheden te verbeteren.

Deze AI-aangedreven tool helpt bij het maken van documenten, het onderzoeken van gegevens en het ontwerpen van presentaties.
Zo verbetert Copilot de volgende Microsoft-apps:

Microsoft Word: Copilot kan inhoud binnen Word schrijven, bewerken, samenvatten en creëren. Het kan suggesties bieden om uw schrijven te verbeteren en u helpen bij het kiezen van een geschikte toon.
Microsoft Excel: In Excel kan Copilot u helpen bij het analyseren en verkennen van gegevens met behulp van zoekopdrachten in natuurlijke taal. Het kan correlaties onthullen, scenario’s voorstellen en nieuwe formules voorstellen op basis van uw vragen.
Microsoft PowerPoint: Copilot kan uw ideeën omzetten in visueel aantrekkelijke presentaties door mockups te maken met sprekernotities en bronnen, of door een nieuwe presentatie te starten vanaf een prompt of overzicht.
Microsoft Outlook: Copilot helpt uw ​​inbox en berichten te beheren om tijd te besparen en de communicatie te verbeteren. U kunt e-mailthreads samenvatten, antwoorden opstellen en agenda-uitnodigingen maken.

Introductie van zakelijke chat

Business Chat is een nieuwe functie die werkt met uw gegevens en apps om uw werk te stroomlijnen.

Verbind informatie uit documenten, presentaties, e-mails, agenda’s, notities en contacten voor een naadloze Microsoft Teams-ervaring.

Op te sommen

Microsoft 365 Copilot heeft het potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop iedereen werkt.

Door alledaagse taken te automatiseren, kunnen gebruikers zich concentreren op de creatieve aspecten van hun werk en kostbare tijd besparen.

Microsoft test Copilot met geselecteerde klanten en is van plan om de previews in de komende maanden uit te breiden.

Microsoft merkt op dat Copilot voldoet aan de AI-principes, Responsible AI-standaarden en verplichtingen op het gebied van gegevensbeveiliging.

De tool geeft prioriteit aan menselijke controle en gebruikerscontrole, en moedigt gebruikers aan om gegenereerde inhoud te beoordelen, op feiten te controleren en aan te passen.

bron: Microsoft

Uitgelichte afbeelding: screenshot van Microsoft.com, maart 2023.Source link

More To Explore

WordPress WooCommerce Payments Plug-in beveiligingslek
Marketing Nieuwtjes

WordPress WooCommerce Payments Plug-in beveiligingslek

Automattic, uitgever van de WooCommerce-plug-in, heeft de ontdekking en patching van een kritieke kwetsbaarheid in de WooCommerce Payments-plug-in aangekondigd. Door de kwetsbaarheid kan een aanvaller

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!