fbpx

Bereid uw MarTech-stack voor op 2023 [Webinar]

Bereid uw MarTech-stack voor op 2023 [Webinar]

Share This Post


Het digitale marketinglandschap verandert voortdurend en het is moeilijk om te weten welke tools je nodig hebt en welke je wel zonder kunt.

Nu kunstmatige intelligentie en machine learning (AI/ML) steeds meer mainstream worden en nieuwe media zoals over-the-top (OTT) video en korte video’s steeds populairder worden, is het belangrijk om de marketingtechnologie (MarTech) up-to-date te houden. – datum

Bent u bang dat u achterop raakt wanneer u nieuwe privacyregelgeving overweegt, u afmeldt voor cookies van derden, Apple’s App Tracking Transparency (ATT)-functie en de release van Google Analytics 4 (GA4)?

Dus hoe update je je MarTech-stack om gelijke tred te houden met de evoluerende technologie?

Weet jij welke tools en oplossingen je nodig hebt om de effectiviteit van campagnes volgend jaar te maximaliseren?

Zelfs als je gewoon nieuwsgierig bent naar enkele van de nieuwe marketingtools die er zijn, wil ik dat je aanstaande donderdag met ons meedoet voor dit op MarTech gerichte webinar.

We hebben een aantal analyse-experts ingeschakeld om u door alle belangrijke factoren te leiden waarmee u rekening moet houden bij het bouwen van uw marketingtechnologiestapel voor 2023 en daarna.

In deze live sessie ontdek je:

Hoe het technologische landschap van marketing is geëvolueerd.
Belangrijke overwegingen bij het selecteren van uw MarTech-stack.
Een raamwerk om uw MarTech-volwassenheid te beoordelen.

Sluit je aan bij Vishal Maru, Vice President of Digital Solutions bij iQuanti, en Shaubhik Ray, Senior Director of Digital Analytics, evenals Josh Wolf, Director of Partner Solutions Consulting bij Tealium, terwijl ze de implicaties, voor- en nadelen van de belangrijkste MarTech-platforms bespreken .

Wat is een MarTech-stack en waarom is het belangrijk?

Een marketingtechnologiestapel is een verzameling technologieën die door marketeers worden gebruikt om de effectiviteit en efficiëntie van hun campagnes te verbeteren.

MarTech-tools en -platforms kunnen uw team helpen:

Automatiseer taken en optimaliseer processen. Stroomlijn workflows. Analyseer de campagneprestaties. Personaliseer de communicatie met de klant. En meer

In deze steeds veranderende industrie is het belangrijker dan ooit om jezelf te wapenen met de juiste tools om je marketingstrategie te moderniseren. De juiste marketingstack kan je diepere inzichten geven, wat uiteindelijk je campagnes verbetert en de ROI verhoogt.

Schrijf u in voor dit webinar en leer hoe u een slimmere MarTech-stack bouwt en start met het uitvoeren van succesvolle campagnes die meer conversies genereren.

Hoe u uw MarTech-stack voorbereidt op 2023

Vraag uzelf het volgende af wanneer u uw marketingtechnologiestapel voor volgend jaar bijwerkt:

Komt mijn MarTech-stack overeen met mijn huidige bedrijfsdoelen? Gebruik ik alle beschikbare functies van mijn huidige software, applicaties en tools? Hoeveel mensen op onze afdeling kennen deze tools? Wanneer zijn deze tools toegevoegd? Welke statistieken zijn beschikbaar?

Terwijl het digitale landschap blijft evolueren, moet u ervoor zorgen dat u zich aanpast aan uw veranderende behoeften.

Geef uw bedrijf een concurrentievoordeel in 2023 door zorgvuldig gekozen marketingtechnologie te gebruiken om uw strategie te bepalen en de planning te stroomlijnen.

Wilt u meer weten over hoe uw MarTech-stack u kan voorbereiden op succes?

Neem deel aan dit webinar en verwerf de kennis van marketingtechnologie die u nodig hebt om uw bedrijf te schalen en uw concurrenten te overtreffen.

U krijgt ook de mogelijkheid om te vragen naar uw unieke situatie in een live Q&A-sessie.

Lukt het niet om live in te loggen? Meld je nu aan en we sturen je de on-demand versie na het evenement.Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!