fbpx

Bing AI voicechat komt naar de desktop

Bing AI voicechat komt naar de desktop

Share This Post


Bing heeft een update aangekondigd voor Bing AI Chat die voicechat-mogelijkheden toevoegt aan de gebruikersinterface voor zoeken op desktops. Spraakinteractie is tweerichtingsverkeer en beschikbaar in vijf talen.

Bing Chat is een AI-chatervaring mogelijk gemaakt door OpenAI GPT-4 die een meer gemoedelijke zoekervaring mogelijk maakt.

De AI toont antwoorden op vragen en de zoekmachine zorgt voor links naar websites.

Spraakopdrachten op mobiele apparaten zijn een gevestigd paradigma van de gebruikersinterface dat gebruikers verwachten.

Interactie met de desktopcomputer via spraak is iets dat over het hoofd is gezien, behalve als toegankelijkheidsfunctie.

Vandaag verandert Bing dat door voicechat toe te voegen aan de desktop.

De Bing-chatbox ondersteunt nu vijf talen en er zullen binnenkort meer talen worden uitgerold.

Bing Voice Chat ondersteunt desktoptalen:

Engels Frans Duits Japans Mandarijn

Volgens de officiële Microsoft Bing-blog:

“We weten dat velen van jullie graag spraakinvoer gebruiken voor chatten op mobiel. Het is nu ook beschikbaar op desktops door op het microfoonpictogram in de Bing Chat-box te klikken.

… Bing Chat ondersteunt ook tekst-naar-spraak-antwoorden – het beantwoordt uw vragen met zijn eigen stem.”

De migratie van de spraakopdracht en interactie-ervaring die gebruikelijk is op mobiel naar desktop is een opwindende ontwikkeling omdat het een meer naadloze ervaring op internet mogelijk maakt, van mobiel naar desktop.

Microsoft was de eerste grote zoekmachine die AI-chatmogelijkheden integreerde in de zoekervaring. Ze zijn opnieuw toonaangevend in de branche door de spraakervaring naar de desktop te brengen.

Het is misschien iets om in gedachten te houden naarmate de toekomst van de desktopgebruikersinterface evolueert.

Lees de officiële aankondiging:

Bing Preview Release Notes: Voicechat op desktopSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!