fbpx

Bing Chat introduceert 4 updates

Bing Chat introduceert 4 updates

Share This Post


Bing heeft een reeks updates aangekondigd voor zijn AI-aangedreven chatbot-ervaring. Deze updates omvatten:

Afbeeldingen in chat: Bing kan beeldantwoorden op uw vragen geven.
Onderwerp-geoptimaliseerde antwoorden: Bing heeft de manier verbeterd waarop het informatie presenteert over onderwerpen als winkelen, weer, financiën en auto’s, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker wordt om informatie te vergelijken en te begrijpen.
Verbeterd kopiëren en plakken: Bing Chat zorgt nu voor een soepeler proces bij het kopiëren van code of andere blokken opgemaakte tekst.
Verbeterde tekstopmaak: U kunt nu tekstformaten zoals alinea’s, opsommingstekens of nummering opnemen in uw chatverzoeken.

Voortbouwend op functies die eerder deze maand zijn aangekondigd, tonen deze updates de inzet van Bing om de chatervaring te verfijnen als reactie op gebruikersfeedback.

Afbeeldingen in chatantwoorden

Bing erkent dat zoeken een inherent visuele ervaring is en heeft afbeeldingen geïntroduceerd als onderdeel van zijn chatreacties.

Als je Bing-chatvragen stelt over specifieke onderwerpen, zoals flamingo’s of capibara’s, verschijnt er een foto van die dieren in lijn met het antwoord.

U kunt op de afbeelding klikken om een ​​kenniskaart te openen, die een schat aan aanvullende informatie biedt over de leefomgeving, het dieet, de levenscyclus en meer van het dier.

Bing is van plan deze functie uit te breiden om meer onderwerpen te behandelen, waardoor de visuele en informatieve ervaring van gebruikers wordt verbeterd.

Onderwerp-geoptimaliseerde antwoorden

Bing heeft geoptimaliseerde antwoorden voor verschillende onderwerpen, waaronder winkelen, weer, financiën en auto’s.

De visuals die aan het einde van op tekst gebaseerde antwoorden verschijnen, zijn opnieuw ontworpen om beter te passen bij de Bing-chatervaring.

Als u bijvoorbeeld chat gebruikt om te winkelen, kunt u items naast elkaar vergelijken, een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de eerdere mogelijkheden.

Verbeterde kopieer- en plakervaring

De kopieer- en plakervaring is verbeterd wanneer Bing Chat code of andere blokken opgemaakte tekst genereert.

U ziet nu een aparte kopieerknop waarmee u de tekst snel ergens anders kunt neerzetten. Dit vereenvoudigt het proces van het delen van informatie verkregen uit Bing Chat.

Verbeterde tekstopmaak

Ten slotte kunt u met Bing tekstopmaak opnemen, zoals alinea’s, opsommingstekens of nummering wanneer u verzoeken typt of kopieert in Bing Chat.

Deze verbetering ondersteunt meer gestructureerde en leesbare chatberichten, wat bijdraagt ​​aan een vlottere en meer intuïtieve gebruikerservaring5.

Bing blijft gebruikersfeedback uitnodigen en waarderen, omdat het ernaar streeft een uitgebreide en boeiende zoekervaring te bieden.

Met deze nieuwe functies en updates wil Bing zijn chatervaring verder verfijnen en zijn toewijding aan het verbeteren van de gebruikersinteractie en tevredenheid aantonen.

Uitgelichte afbeelding gegenereerd door de auteur via Midjourney.Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!