fbpx

Bluehost introduceert het AI-aangedreven WordPress-platform

Bluehost introduceert het AI-aangedreven WordPress-platform

Share This Post


Bluehost heeft de release aangekondigd van een set van zes mogelijkheden die een workflow creëren om snel en eenvoudig een website of winkel met WordPress te lanceren.

Het nieuwe product, WonderSuite genaamd, biedt uitgevers op AI gebaseerde begeleiding bij elke stap, in de rol van co-piloot.

De reeks producten brengt de eenvoud van closed-source click-and-build webontwikkeling en past deze toe op het open-source WordPress-ecosysteem.

Volgens Ed Jay, president van Newfold Digital, het moederbedrijf van Bluehost:

“Met WonderSuite halen we de complexiteit uit het bouwen van een website of winkel met WordPress en helpen we dat bouwproces eenvoudig, gemakkelijk en snel te maken voor onze klanten, zodat ze hun site kunnen publiceren en het succes van hun bedrijf kunnen zien voordat…”

Zes geavanceerde mogelijkheden

Het nieuwe systeem omvat zes componenten:

Aan boord

Dit is de eerste stap waarbij een gebruiker een reeks vragen beantwoordt die het systeem helpen automatisch de componenten te selecteren die nodig zijn om de nieuwe webpagina te maken.

Screenshot van de onboarding-functie

Bluehost introduceert het AI-aangedreven WordPress-platform

thema

Het maken van een website begint met een multifunctioneel thema dat patroonopties biedt die in de volgende stap worden gebruikt.

WordPress-blogs

Dit is een bibliotheek met WordPress-blokpatronen, de bouwstenen van elke webpagina. Met deze stap wordt de website aangepast aan de behoeften en het doel van de website.

WonderHelp AI-gids

Dit is een module die begeleiding biedt bij elke stap van het proces. Volgens Bluehost:

“Een stapsgewijze handleiding, mogelijk gemaakt door kunstmatige intelligentie, om gebruikers te helpen bij het maken van een WordPress-site.

Voorbeeld: in plaats van een zoekmachine te gebruiken om erachter te komen “Hoe maak je een blog in WordPress?”, biedt WonderHelp een stapsgewijze handleiding in de sitebouwer en leidt gebruikers door het hele proces met deze instructies ingebouwd in elke pagina “

Screenshot van het helpsysteem

Afbeelding die laat zien hoe te communiceren met de AI-gids door een vraag te stellen

Screenshot van de reactie van het helpsysteem

Bluehost introduceert het AI-aangedreven WordPress-platform

WonderCart

Dit is een reeks e-commercefuncties die handig zijn voor promotionele en verkoopbevorderende activiteiten.

Bluehost legt uit:

“Een e-commerce-functie die is ontworpen om ondernemers in staat te stellen hun online verkoop te verhogen met een uitgebreide verzameling cross-sell- en up-sell-functies in één enkele, uniforme oplossing.

Inbegrepen in de online winkelpakketten van Bluehost, biedt WonderCart een veelzijdige reeks promotie- en kortingsopties in een uitgebreide oplossing die is ontworpen om de online verkoop te vergroten.

Contentgeneratie met AI

Dit is een functie die online verkopers helpt bij het maken van teksten, productbeschrijvingen en uittreksels, zodat winkeleigenaren hun website snel aan de praat kunnen krijgen. Dat deel komt later in 2023.

WordPress eenvoudig maken

WordPress is zo ontworpen dat het eenvoudig uit de doos kan worden gebouwd. Hoewel de eerste installatie snel gaat, vereist het maken van een mooie website nog steeds enige vaardigheid en ervaring.

Met de nieuwe WonderSuite van Bluehost kan iedereen een complete e-commercesite bouwen met behulp van WordPress, ‘s werelds meest vertrouwde platform voor het publiceren van websites.

Lees de officiële aankondiging:

Bluehost WonderSuite – WordPress geweldig gemaakt voor iedereen

Uitgelichte afbeelding door Shutterstock/Thx4StockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!