fbpx

CEO van Google bevestigt dat AI-functies ‘binnenkort’ beschikbaar komen voor zoeken

CEO van Google bevestigt dat AI-functies 'binnenkort' beschikbaar komen voor zoeken

Share This Post


Google heeft vandaag aangekondigd dat het binnenkort AI-aangedreven functies zal uitrollen in zijn zoekresultaten, waardoor gebruikers een nieuwe en meer intuïtieve manier krijgen om te navigeren en het web te begrijpen.

Deze nieuwe AI-functies helpen gebruikers snel het grote geheel te begrijpen en meer over een onderwerp te leren door complexe informatie in gemakkelijk te verteren formaten te destilleren.

Google heeft een lange geschiedenis in het gebruik van AI om de zoekresultaten voor miljarden mensen te verbeteren.

De nieuwste AI-technologieën van het bedrijf, waaronder LaMDA, PaLM, Imagen en MusicLM, bieden gebruikers geheel nieuwe manieren om met informatie om te gaan.

Google werkt eraan om deze nieuwste ontwikkelingen in zijn producten op te nemen, te beginnen met zoeken.

Verklaring van Google-topman Sundar Pichai

Sundar Pichai, CEO van Google en Alphabet, plaatste er een stelling op Twitter over een gespreks-AI-service die de komende weken beschikbaar zal zijn.

Bard, mogelijk gemaakt door LaMDA, is het nieuwe taalmodel van Google voor dialoogtoepassingen.

Volgens Pichai kan Bard, dat gebruikmaakt van de enorme kennisbasis en intelligentie van Google, nauwkeurige en hoogwaardige antwoorden geven:

“In 2021 deelden we taal- en gespreksmogelijkheden van de volgende generatie, mogelijk gemaakt door ons Language Model for Dialogue Applications (LaMDA). Binnenkort: Bard, een nieuw experimenteel gesprek #GoogleAI dienst mogelijk gemaakt door LaMDA.

Bard probeert de brede kennis van de wereld te combineren met de kracht, intelligentie en creativiteit van onze grote taalkundige modellen. Het vertrouwt op informatie van internet om nieuwe, hoogwaardige antwoorden te bieden. Vandaag stellen we Bard open voor vertrouwde externe testers.

We zullen uw feedback combineren met onze eigen interne tests om ervoor te zorgen dat de antwoorden van Bard voldoen aan onze hoge kwaliteits-, veiligheids- en aardingsnormen, en zullen dit in de komende weken op grotere schaal beschikbaar maken. Het is vroeg, we gaan lanceren, herhalen en verbeteren.”

Op te sommen

Steeds meer mensen wenden zich tot Google voor meer informatie en begrip.

Met behulp van AI kan Google kennis consolideren voor vragen waarop geen juist antwoord bestaat, waardoor het voor mensen gemakkelijker wordt om tot de kern te komen van wat ze zoeken.

Naast de AI-functies die worden geïmplementeerd in het zoeken, introduceert Google ook een nieuwe experimentele conversatie-AI-service genaamd Bard. Bard, mogelijk gemaakt door LaMDA, zal de uitgebreide kennis- en informatiebasis van Google gebruiken om nauwkeurige en hoogwaardige antwoorden aan gebruikers te leveren.

Google blijft zijn inzet tonen om zoeken intuïtiever en effectiever te maken voor gebruikers. Zoals Pichai in zijn verklaring zei, zal het bedrijf deze nieuwe aanbiedingen de komende weken en maanden blijven lanceren, herhalen en verbeteren.

bron: Google

Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!