fbpx

ChatGPT Android-app beschikbaar voor voorregistratie

ChatGPT Android-app beschikbaar voor voorregistratie

Share This Post


Kunstmatige intelligentiebedrijf OpenAI heeft de release aangekondigd van zijn langverwachte ChatGPT-app voor Android-apparaten.

Aankondiging van ChatGPT voor Android! De app wordt volgende week uitgerold naar gebruikers en je kunt vanaf vandaag pre-orderen in de Google Play Store: https://t.co/NfBDYZR5GI

— OpenAI (@OpenAI) 21 juli 2023

De app wordt binnenkort gelanceerd en pre-registratie is nu beschikbaar in de Google Play Store.

ChatGPT Android-app beschikbaar voor voorregistratie in Google Play StoreGoogle Play Store-screenshot, juli 2023

Met de Google Play Store kunnen app-ontwikkelaars zoals OpenAI anticiperen op de lancering van een app met een pre-registratie drie tot zes weken voor de lanceringsdatum.

Functies van de ChatGPT Android-app

De officiële ChatGPT Android-app is ontworpen om gebruikers een aantal functies te bieden die de kracht van de geavanceerde AI-mogelijkheden van OpenAI benutten.

De gratis app maakt synchronisatie van de gebruikersgeschiedenis op meerdere apparaten mogelijk en biedt gebruikers de nieuwste OpenAI-modelverbeteringen.

De ChatGPT-app voor Android heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop gebruikers omgaan met AI door directe reacties, persoonlijk advies en creatieve inspiratie te bieden met één druk op de knop.

Het belooft ook leermogelijkheden en biedt professionele input op verschillende gebieden.

ChatGPT Android-app beschikbaar voor voorregistratie in Google Play StoreGoogle Play Store-screenshot, juli 2023

Gegevensverzameling van OpenAI-applicaties

Als integraal onderdeel van de implementatie van de applicatie heeft OpenAI problemen met gegevensbeveiliging aangepakt door te beschrijven hoe het gebruikersgegevens verzamelt, deelt en beheert.

Binnen de gegevensbeveiligingsinformatie van de app benadrukte OpenAI dat de ChatGPT Android-app geen gebruikersgegevens deelt met derden.

Er wordt gemeld dat de applicatie verschillende soorten gegevens verzamelt. Dit omvat een geschatte locatie, de naam van de gebruiker, het e-mailadres, het telefoonnummer en details over de in-app-berichten en interacties van de gebruiker.

Het verzamelt ook informatie over applicatieprestaties, zoals foutenlogboeken en diagnostische gegevens.

OpenAI heeft de privacypraktijken geschetst die worden gevolgd door de ChatGPT-app, waaronder gegevensversleuteling tijdens de overdracht om veilige gegevensoverdracht te garanderen. Daarnaast biedt OpenAI een methode voor gebruikers om gegevensverwijdering aan te vragen.

De ChatGPT-app en toekomstige AI-ontwikkelingen van Apple en Google

OpenAI wil met deze release miljoenen gebruikers over de hele wereld boeien, waarbij de ChatGPT-app al veel aandacht krijgt.

Ruim 10,6 duizend gebruikers van de ChatGPT-app in de App Store gaven deze gemiddeld 4,4 van de vijf sterren. De bovenste grafieken laten zien dat het een van de vijf beste iPhone-productiviteits-apps is.

Het is misschien wel een van de meest populaire AI-chatbots van dit moment. Maar wat gebeurt er als Apple generatieve AI ontwikkelt die in zijn besturingssysteem wordt geïntegreerd?

Zullen mensen apps zoals ChatGPT blijven downloaden als effectieve AI bij de lancering in hun apparaten is ingebouwd? Het zal waarschijnlijk afhangen van welk bedrijf de meest betrouwbare en nauwkeurige AI-tool heeft.

Uitgelichte afbeelding: Milosz Kubiak/Shutterstock

Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!