fbpx

Code-interpreter beschikbaar voor alle ChatGPT Plus-gebruikers

Code-interpreter beschikbaar voor alle ChatGPT Plus-gebruikers

Share This Post


OpenAI heeft op Twitter aangekondigd dat alle ChatGPT Plus-gebruikers toegang krijgen tot Code Interpreter.

Code Interpreter zal de komende week beschikbaar zijn voor alle ChatGPT Plus-gebruikers.

Staat ChatGPT toe om code uit te voeren, optioneel met toegang tot bestanden die je hebt geüpload. U kunt ChatGPT vragen om gegevens te analyseren, grafieken te maken, bestanden te bewerken, wiskunde uit te voeren, enz.

Bovendien kunnen gebruikers zich aanmelden via de instellingen. pic.twitter.com/IjH5JBqe5B

— OpenAI (@OpenAI) 6 juli 2023

Code Interpreter is een officiële ChatGPT-plug-in voor gegevensanalyse, beeldconversies, codebewerking en meer.

Code-interpreter binnenkort beschikbaar voor alle ChatGPT Plus-gebruikersScreenshot van ChatGPT, juli 2023

ChatGPT Plus-gebruikers kunnen toegang tot Code Interpreter en andere nieuwe experimentele functies inschakelen in hun accountinstellingen.

Code-interpreter binnenkort beschikbaar voor alle ChatGPT Plus-gebruikersScreenshot van ChatGPT, juli 2023

Code-interpreter voor SEO

Digitale marketeers hebben unieke manieren gevonden om Code Interpreter te gebruiken voor zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Ik heb toegang tot het ChatGPT-interpretermodel. Ik gaf hem een ​​GSC-query-export met het bericht “Rangschik elke query voor SEO-intentie en som vervolgens de klikken van elke rankingkubus op en geef ze weer in een staafdiagram.” Het is in wezen een fijnafstemmingsmiddel. Schrijf / voer gewoon Python uit. pic.twitter.com/RmGGLy7UoW

— Greg Bernhardt 🐍🌊 (@GregBernhardt4) 9 mei 2023

Naarmate de toegang tot Code Interpreter toeneemt, moeten ook voorbeelden van nieuwe manieren om het en andere ChatGPT-plug-ins voor marketing te gebruiken, toenemen.

Welkom bij SEO 2.0:

Code Interpreter brengt een revolutie teweeg in SEO door algoritmen van zoekmachines en gebruikersgedrag te analyseren, gegevensgestuurde inzichten te genereren voor inhoudsoptimalisatie en de positie van sites te verhogen met op maat gemaakte strategieën.

Miljoenen zullen worden verdiend als nieuwe bedrijven nieuwe ranglijsten bereiken

— GREG ISENBERG (@gregisenberg) 4 mei 2023

OpenAI Juridische kwesties en privacykwesties

De aankondiging komt een paar dagen nadat OpenAI Browsen met Bing, de officiële webbrowser-plug-in van ChatGPT, moest uitschakelen. OpenAI werkt aan een oplossing om makers en uitgevers van inhoud op Browse with Bing te beschermen, waardoor gebruikers betaalmuren kunnen omzeilen.

OpenAI heeft onlangs te maken gehad met een massale inbreuk op gebruikersreferenties en werd geconfronteerd met juridische stappen voor het gebruik van auteursrechtelijk beschermde boeken en persoonlijke gegevens van gebruikers om zijn modellen te trainen.

De ChatGPT-app behandelt privacypraktijken op de OpenAI-website, privacydisclaimers en op het openingsscherm van de app.

Code-interpreter binnenkort beschikbaar voor alle ChatGPT Plus-gebruikersScreenshot van ChatGPT, juli 2023

Ondanks deze zorgen hebben App Store-gebruikers ChatGPT als nummer 1 beoordeeld in de productiviteitscategorie, met een gemiddelde van 4,4 sterren van meer dan 10.100 gebruikers.

Code-interpreter binnenkort beschikbaar voor alle ChatGPT Plus-gebruikersApp Store-screenshot, juli 2023

Hoewel de app goed presteert, blijkt uit rapporten van CompareWeb dat het verkeer naar de ChatGPT-website de afgelopen 28 dagen licht is afgenomen.

Code-interpreter binnenkort beschikbaar voor alle ChatGPT Plus-gebruikersScreenshot van Relatedweb, juli 2023

Nieuwe publicaties te midden van controverse

OpenAI’s aankondiging van de code-interpreter als officiële plug-in voor ChatGPT Plus-gebruikers markeert een belangrijke stap in het verbeteren van de mogelijkheden van het AI-taalmodel.

Deze release komt echter op een moment dat OpenAI wordt geconfronteerd met privacy- en juridische problemen.

OpenAI moet problemen met gegevensbescherming en auteursrecht aanpakken en beperken, vooral gezien de gevoelige aard van code-uitvoering en bestandsuploads via Code Interpreter of andere ChatGPT-plug-ins.

Anders wenden gebruikers die zich zorgen maken over privacy en kwaliteit van generatieve AI-inhoud tot ChatGPT-alternatieven die beter presteren dan toonaangevende AI-chatbots.

Uitgelichte afbeelding: Shutter.Ness/Shutterstock

Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!