fbpx

De meesten van jullie verlaten Twitter niet, blijkt uit de pollresultaten

De meesten van jullie verlaten Twitter niet, blijkt uit de pollresultaten

Share This Post


Terwijl SEO’s en marketeers praten over het verlaten van Twitter voor andere platforms, hebben we u gevraagd wat uw plannen zijn. Je vertelde ons dat je niet wegging.

De voortdurende veranderingen van CEO Elon Musk hebben ertoe geleid dat velen hun beslissing om Twitter te gebruiken heroverwegen, met rapporten die aangeven dat de site mogelijk meer dan een miljoen accounts heeft verloren sinds Musk het overnam.

We hebben lezers van Search Engine Journal gevraagd of ze zich aansluiten bij de #LeaveTwitter-beweging. En zo ja, waar gaan ze heen?

Dit is wat je ons vertelde.

Verlaat je Twitter? – De resultaten

Met 1.500 gecombineerde reacties op LinkedIn en Twitterde meesten van jullie hebben ons verteld dat jullie Twitter niet zullen verlaten.

Op LinkedIn zei 41% van de respondenten dat ze op Twitter blijven.

In totaal is 34% van de respondenten al vertrokken of van plan om te vertrekken, terwijl 25% niet zeker weet of ze zullen vertrekken.

De meesten van jullie verlaten Twitter niet, blijkt uit de pollresultatenScreenshot van: linkedin.com/company/search-engine-journal/posts/, november 2022.

Onze Twitter-enquête leverde vergelijkbare resultaten op, zij het met een kleinere steekproefomvang:

Denk je erover om Twitter te verlaten? Als dat zo is, laat ons dan weten waar je heen gaat in de comments.

— SearchEngineJournal® (@sejournal) 7 november 2022

Opmerkingen van lezers

De reacties in het opmerkingengedeelte zijn op zijn zachtst gezegd verdeeld.

Enkelen van jullie verlaten Twitter om zich aan te sluiten bij Mastodon, dat een golf van nieuwe gebruikers heeft gezien sinds Musk het overnam.

Sommigen van jullie zijn enthousiast om op Twitter te blijven, terwijl anderen voorzichtig afwachten hoe de situatie zich ontwikkelt.

Uit de reacties kwamen we ook te weten dat verschillende lezers zich net bij Twitter hadden aangesloten en dat sommigen jaren geleden waren vertrokken.

Hier zijn enkele van de belangrijkste opmerkingen over het verlaten van Twitter die we op LinkedIn hebben ontvangen:

David Ferrell: De meeste zullen blijven. Ik kan het mis hebben, maar ik denk dat meer mensen zich bij Twitter zullen aansluiten en dat het netwerk de komende jaren aanzienlijk zal groeien.
Bill Wales Jr.: Vrijheid van meningsuiting zorgt er niet voor dat ik weg wil.
Kristina Maarten: Ik zit op Mastodon, maar ben nog niet gestopt met Twitter. Ik wil zien hoe dit uitpakt. Ik ben sowieso niet erg actief op het platform. Ik begon het letterlijk meer te gebruiken vlak voordat Elon het overnam.
Tifiny S.: Waar is de optie voor “Links bijna tien jaar geleden”?
Marc P.: Waarom zouden we Twitter verlaten? Omdat mensen niet langer het zwijgen worden opgelegd als hun mening niet past in een bepaald verhaal?
Eduard Roth: Ik heb zojuist mijn account aangemaakt 😂 Heb ik al het plezier gemist?
Glenn Rask: Vertrekken?……🤣 hij had eindelijk weer plezier.

Uitgelichte afbeelding: kovop58/Shutterstock

Source link

More To Explore

Bing AI voicechat komt naar de desktop
Marketing Nieuwtjes

Bing AI voicechat komt naar de desktop

Bing heeft een update aangekondigd voor Bing AI Chat die voicechat-mogelijkheden toevoegt aan de gebruikersinterface voor zoeken op desktops. Spraakinteractie is tweerichtingsverkeer en beschikbaar in

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!