fbpx

De nieuwe functie van LinkedIn kan u helpen bij het vinden van nieuwsbrieven die u moet lezen

De nieuwe functie van LinkedIn kan u helpen bij het vinden van nieuwsbrieven die u moet lezen

Share This Post


LinkedIn rolt een nieuwe functie uit waarmee gebruikers kunnen zien op welke nieuwsbrieven andere gebruikers zijn geabonneerd.

Vanaf 11 februari, wanneer iemand uw profiel bezoekt, kunnen ze al uw abonnementen op de LinkedIn-nieuwsbrief zien.

In een bericht aan gebruikers zegt LinkedIn dat het deze wijziging doorvoert om mensen te helpen nieuwe inhoud te ontdekken en trends in de branche bij te houden.

Deze wijziging om alle nieuwsbriefabonnementen openbaar te maken op LinkedIn is verplicht en gebruikers kunnen zich niet afmelden, zelfs als ze hun abonnementen liever privé houden.

De enige optie om te voorkomen dat uw nieuwsbriefabonnement openbaar zichtbaar is op LinkedIn, is door u af te melden.

Volgens een screenshot gedeeld op Twitter door Matt NavarraHet bericht van LinkedIn over abonnementen op nieuwsbrieven luidt:

“We hebben van leden zoals Vou gehoord dat LinkedIn-nieuwsbrieven een geweldige manier zijn om nieuwe ideeën en inzichten te verzamelen over carrièreonderwerpen waarin ze geïnteresseerd zijn. We hebben ook gehoord dat leden op zoek zijn naar betere manieren om nog meer te ontdekken
nieuwsbrieven die voor hen relevant zijn.

Om deze ontdekking te helpen, maken we abonnementen op nieuwsbrieven zichtbaar voor anderen, zelfs in profielen. Vanaf 11 februari 2023 kun je zien in welke nieuwsbrieven leden waarde vinden, net zoals je je gedeelde interesses, pagina’s en groepen kunt zien. Met deze verbeterde zichtbaarheid zullen er nieuwe mogelijkheden zijn voor leden om geïnspireerd te worden, samen te werken en kennis op te doen om hun carrière vooruit te helpen.

Deze wijziging is van toepassing op al uw huidige en toekomstige abonnementen, tenzij u deze opzegt. Als u liever niet wilt dat andere leden uw nieuwsbriefabonnementen zien, kunt u uw volledige lijst met nieuwsbrieven bekijken door naar de pagina Mijn netwerk onder aan deze e-mail te gaan. Schrijf je gewoon uit voor nieuwsbrieven die je niet openbaar wilt maken.”

Zien op welke nieuwsbrieven uw collega’s zijn geabonneerd, kan een goede manier zijn om een ​​idee te krijgen van de meest relevante inhoud in uw vakgebied.

Voor werkzoekenden kan het bijhouden van populaire nieuwsbrieven hen helpen op de hoogte te blijven van trends in de branche en vacatures.

Voor bedrijven en makers van inhoud kan het weten welke nieuwsbrieven een specifieke groep mensen aanspreken, helpen bij het ontwikkelen van nieuwe marketingplannen om zich op hen te richten.

De nieuwe functie van LinkedIn waarmee gebruikers kunnen zien op welke nieuwsbrieven andere gebruikers zijn geabonneerd, is een welkome aanvulling op het platform. Het stelt gebruikers in staat nieuwe inhoud te ontdekken en kan het aantal abonnementen voor uitgevers van nieuwsbrieven helpen verhogen.

Uitgelichte afbeelding: inspirerend/Shutterstock

Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!