fbpx

De nieuwste Google Bard-update stimuleert de creativiteit met meer concepten

De nieuwste Google Bard-update stimuleert de creativiteit met meer concepten

Share This Post


Om gebruikers een meer diverse en creatieve ervaring te bieden, heeft Google een nieuwe update uitgebracht voor zijn kunstmatige intelligentie-chatbot, Bard.

De update is bedoeld om de verscheidenheid aan concepten die de chatbot produceert uit te breiden, waardoor gebruikers meer opties krijgen voor creatieve verkenningen.

Wat is er nieuw in de Google Bard-update

Google Bard, een AI-chatbot aangedreven door het LaMDA AI-taalmodel, werd officieel gelanceerd op 6 februari en verleende toegang aan gebruikers op 21 maart.

Bard is oorspronkelijk bedacht als een creatieve tool om gebruikers te helpen bij het samenstellen van geschreven inhoud, zoals e-mails en het brainstormen over ideeën.

De nieuwste Google Bard-update introduceert een nieuwe functie waarmee gebruikers een breder scala aan verschillende conceptopties kunnen zien.

Volgens de Google Bard-updatepagina is deze wijziging aangebracht om “de creatieve verkenningen van gebruikers uit te breiden”.

Vóór de update kregen gebruikers vaak vergelijkbare concepten te zien, waardoor ze minder goed in staat waren om verschillende ideeën en benaderingen te verkennen.

Met de nieuwe update kunt u meer gevarieerde concepten verwachten, waardoor u uit meer ideeën kunt kiezen.

Waarom is dit van belang?

Het verbeteren van Bard’s vermogen om concepten te genereren is een belangrijke stap in de voortdurende inspanningen van Google om de gebruikerservaring te verbeteren en een veelzijdiger hulpmiddel voor creatieve inspanningen te bieden.

Als een chatbot vergelijkbaar met ChatGPT van OpenAI, gebruikt Bard een enorme dataset van tekst en code om mensachtige tekstreacties te genereren.

Door meer diverse concepten aan te bieden, wil Google meer creativiteit bij zijn gebruikers stimuleren en hen aanmoedigen om buiten de gebaande paden te denken.

De update zal naar verwachting ten goede komen aan schrijvers, makers van inhoud en anderen die Bard gebruiken om te brainstormen en nieuwe ideeën te genereren.

De nieuwste update van Google Bard is een welkome aanvulling op de mogelijkheden van de AI-chatbot en weerspiegelt de toewijding van het bedrijf aan innovatie en gebruikerstevredenheid.

Naarmate Google de functionaliteit van Bard blijft verfijnen en uitbreiden, kunt u meer verbeteringen verwachten die uw creatieve bezigheden zullen verrijken.

bron: Google

Uitgelichte afbeelding: Sidney de Almeida/ShutterstockSource link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!