fbpx

De spamlinkupdate van december 2022 van Google is nu live

De spamlinkupdate van december 2022 van Google is nu live

Share This Post


Google bevestigt dat een update van zijn spamdetectiesysteem, de Link Spam Update van december 2022 genaamd, nu wordt uitgerold en tot twee weken in beslag zal nemen.

Vandaag, met onze linkspamupdate van december 2022, maken we gebruik van de kracht van SpamBrain om de impact van onnatuurlijke links op zoekresultaten te neutraliseren. De update wordt vandaag uitgerold en zal ongeveer twee weken in beslag nemen. Meer informatie: https://t.co/ACO2Ut8wmi

— Google Zoeken Centraal (@googlesearchc) 14 december 2022

Wat staat er in de Spam Links Update december 2022?

Google werkt zijn spamdetectiesysteem bij met de mogelijkheid om gekochte links te vinden en domeinen te detecteren die voornamelijk worden gebruikt om links naar andere sites door te geven.

De Link Spam Update van december 2022 maakt gebruik van het op AI gebaseerde spampreventiesysteem van Google, SpamBrain, om onnatuurlijke links te negeren.

Naast het direct detecteren van spam, zegt Google dat SpamBrain nu sites kan identificeren die links kopen en sites die worden gebruikt om uitgaande links te bouwen.

Dit is een zich ontwikkelend verhaal…

Uitgelichte afbeelding: smx12/Shutterstock

bron: Google

Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!