fbpx

De update van de Threads-app omvat voor jou en de volgende kanalen

De update van de Threads-app omvat voor jou en de volgende kanalen

Share This Post


Threads, het nieuwste sociale mediaplatform van Instagram en Meta, heeft verschillende nieuwe updates voor zijn app uitgebracht als reactie op feedback van gebruikers.

Threads App-updates: volgende kanalen, vertalingen en georganiseerde meldingen

Onder de nieuwste updates voor Threads zijn een feed om berichten van de accounts die u volgt in chronologische volgorde te bekijken, de mogelijkheid om te zien wie u volgt in uw volgerslijst en geavanceerde meldingsfilters.

De update van de Threads-app omvat voor jou en de volgende kanalenScreenshot van Threads, juli 2023

Gebruikers met privéaccounts kunnen ook efficiënter nieuwe volgers goedkeuren.

Met de nieuwe vertaalmogelijkheid kunnen gebruikers in de rechterbenedenhoek van het bericht tikken om het in hun voorkeurstaal te vertalen.

Deze wijzigingen vinden plaats wanneer Threads de gebruikerservaring in de app probeert te verbeteren.

De update van de Threads-app omvat voor jou en de volgende kanalenScreenshot van Threads, juli 2023

De betrokkenheid van de Threads-app is afgenomen sinds de lancering van Epic

Ondanks dat het de snelste app is om 100 miljoen gebruikers te bereiken, heeft de app moeite om de gebruikersbetrokkenheid te behouden.

Gegevens van Sensor Tower, verzameld van 5 tot 9 juli, duiden op een afname van de hoeveelheid tijd die gebruikers aan de app besteden, vooral in het weekend.

Ondanks de sterke aanmeldingen/DAU’s van Threads, laten ST-gegevens zien dat de betrokkenheid laag blijft. De tijd besteed aan het weekend daalde met 60% in vergelijking met de hoogtepunten van 6 juli; dit was respectievelijk 60% en 85% minder dan de gemiddelde tijd besteed aan Twitter en Insta.#Sensortoren, #Threadsapp, #mobieleappdata, #Instagram #Twitter pic.twitter.com/tFHyuBG7UO

— Sensortoren (@SensorTower) 12 juli 2023

Het zag een daling van 60% ten opzichte van de hoogtepunten van 6 juli, die respectievelijk 60% en 85% lager waren dan de gemiddelde tijd die op Twitter en Instagram werd doorgebracht.

Tegelijkertijd weerspiegelen de gegevens van 5-20 juli van Compareweb een neerwaartse trend in het gebruik van de Threads-app op Android.

Op 20 juli bereikte het een plateau van 14,25 miljoen DAU’s, een daling van 71% ten opzichte van het hoogtepunt van 49 miljoen gebruikers.

Het gebruik van de Threads-app op Android blijft dalen.

Het stopte op 20 juli bij 14,25 miljoen dagelijkse actieve gebruikers, een daling van -71% ten opzichte van het recordhoogte van 49 miljoen. pic.twitter.com/rqbAFnubBk

— Gelijkaardigweb (@Gelijkaardigweb) 23 juli 2023

Ondanks het feit dat aanmeldingen door gebruikers worden aangemoedigd, roept de scherpe daling van de betrokkenheid vragen op over het vermogen van de app om de aandacht van gebruikers op de lange termijn vast te houden.

Vooruit gaan

Deze ontwikkelingen onderstrepen het belang van het afstemmen van gebruikersbehoeften op applicatiefunctionaliteit.

Hoewel hoge aanmeldingspercentages veelbelovend zijn, is duurzame gebruikersbetrokkenheid essentieel voor succes op de lange termijn.

Het patroon van afnemende gebruikersbetrokkenheid bij Threads kan digitale marketeers rechtvaardigen om de app als een effectief marketingkanaal te heroverwegen.

Uitgelichte afbeelding: sdx15/Shutterstock

Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!