fbpx

De Wix AI-sitebouwer maakt de hele website: afbeeldingen, tekst

De Wix AI-sitebouwer maakt de hele website: afbeeldingen, tekst

Share This Post


Wix publiceert details van zijn AI-sitegenerator die een complete website kan genereren, inclusief tekst, afbeeldingen en een uniek site-ontwerp. Verdere bewerking en aanpassing wordt afgehandeld met meer op AI gebaseerde tools.

Wix Websitebouwer

Wix heeft naam gemaakt als een platform waarmee iedereen snel verbinding kan maken met een aantrekkelijke website.

De waardepropositie is om het voor uitgevers gemakkelijk te maken om zich op hun bedrijf te concentreren, terwijl Wix de technologie en SEO voor zijn rekening neemt.

Dit nieuwe aanbod brengt dat uitgangspunt echter naar een ongekend niveau van automatisering dat Wix terecht “…gemak nooit eerder gezien” noemt.

Vier nieuwe AI-functies

Wix heeft binnenkort vier door AI aangedreven functies aangekondigd:

AI Site Generator AI Assistant Tool om uw zakelijke AI-pagina en objectwisser voor sectiebouwers te beheren

1. AI-sitegenerator

De AI Site Generator maakt een complete website voor elk type bedrijf, van e-commerce winkels tot restaurants en meer.

Zodra de site is gebouwd, kunnen winkeleigenaren deze aanpassen met ingebouwde AI-tools.

2. AI Assistant-tool om uw bedrijf te beheren

Dit is een tool die ondernemers helpt bij het opstellen van strategieën op basis van echte bedrijfs- en websitegegevens.

De advertentie beschrijft de mogelijkheden:

“De AI Assistant-tool voor het beheer van uw bedrijf zal verbeteringen voor bedrijven voorstellen en geïndividualiseerde strategieën creëren op basis van analyses en sitetrends.

Het stroomlijnt de dagelijkse taken om het bedrijfsbeheer naar een hoger niveau te tillen.”

3. AI-pagina- en sectiebouwer

Wix-klanten kunnen pagina’s of secties van een website maken door te beschrijven wat ze nodig hebben en de tool doet het allemaal, de tekst, de lay-out en zelfs de afbeeldingen.

4. Objectwisser

Wix biedt een op AI gebaseerde tool voor beeldmanipulatie die foto’s kan wijzigen, zoals het extraheren van afbeeldingsonderwerpen.

AI-tools om snel websites te bouwen

Er zijn eigenlijk meer op AI gebaseerde tools die gebruikmaken van de kracht van ChatGPT om koppen en alinea’s te maken.

AI-tools hebben de volgende mogelijkheden:

Genereer een domeinnaam Herontwerp een website of sjabloon Maak unieke afbeeldingen door te beschrijven wat er nodig is AI-fotobewerking en -verbetering AI-generator voor videotrailers die de geleverde video gebruikt om professionele trailers te maken Productbeschrijvingen Productaanbevelingen om de verkoop van producten die klanten mogelijk zijn te vergroten geïnteresseerd in

Wix AI-tools

Wat opvalt aan deze nieuwe AI-tools, is hun bruikbaarheid en volledigheid.

Avishai Abrahami, mede-oprichter en CEO van Wix, zei:

“We zijn volledig toegewijd om onze gebruikers volledig geïntegreerde innovaties te bieden, zoals de AI Site Generator, die geweldige gebruikerservaringen bieden om uiteindelijk de volgende generatie van het bouwen van websites mogelijk te maken…

Deze nieuwe tools maken gebruik van de kracht en toewijding van ons Data Science-team, dat toonaangevend is geweest in het integreren van de kracht van AI en het rechtstreeks aan Wix-gebruikers leveren.

We staan ​​aan de vooravond van iets werkelijk verbazingwekkends en zullen ons aanbod blijven verbeteren naarmate de AI-technologie vordert, zodat gebruikers hun bedrijf kunnen laten groeien en efficiënter en creatiever kunnen slagen dan ooit tevoren.”

AI-websitebouwer voor bedrijven

Wix staat bekend als een SaaS-technologie voor het bouwen van websites waarmee bedrijven gemakkelijk aantrekkelijke websites kunnen maken zonder na te hoeven denken over de onderliggende technologie of SEO.

Er zijn al websites die AI-aangedreven websitebouwers aanbieden. Maar wat Wix biedt, brengt het concept om het gemakkelijk te maken om een ​​online bedrijf op te bouwen naar het volgende logische niveau met AI.

Het feit dat deze tools AI-analyse van website-analyses en trends omvatten, spreekt goed over Wix’ focus op het helpen van zijn gebruikers om zakelijk succes te behalen.

Lees meer over deze AI-aangedreven tools bij Wix

Uitgelichte afbeelding door Shutterstock/Prostock-studioSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!