fbpx

Bel nu: +32 468 11 25 93

Wil je een PPC-held worden?

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Het begin van een nieuwe reis heeft iets uitzonderlijks. Alleen al de gedachte aan "Een nieuw hoofdstuk beginnen" vervult ons met enthousiasme, warme gevoelens van hoop, ideeën en doelen. Maar het mooiste van dit alles is ongetwijfeld de "Voltooiingsvisie", waar we onszelf aan het einde zien, als getransformeerde individuen, als meer ervaren professionals, als succesvolle presteerders… als Helden.

De afgelopen 8 jaar hebben we de enorme eer gehad om een instrumenteel onderdeel te zijn van vele "nieuwe hoofdstukken" voor duizenden PPC-professionals. Dit is de reden waarom ons team elk jaar ongeduldig wacht tot het eindelijk tijd is om te gaan zitten en te plannen hoe onze conferenties intrinsieke waarde kunnen toevoegen aan uw strategie voordat u en uw team het kwartaal of het jaar beginnen.

We willen een bron zijn van effectieve en innovatieve oplossingen, zinvolle verbindingen en bloeiende kansen voor onze geliefde Paid Media-gemeenschap. Deze missie is jaar na jaar ons kompas geweest en het heeft ons ertoe gebracht enkele van de grootste bijeenkomsten van PPC Heroes van over de hele wereld tot leven te brengen.

Het vervult ons met vreugde u en uw team opnieuw uit te nodigen om deel uit te maken van een lonende ervaring die u zal helpen 2022 in de goede richting te beginnen, die de koers van uw bedrijf positief zal veranderen en die fundamenteel zal zijn voor de ontwikkeling van uw strategieën voor 2022:

Held Conf Austin

44 marktleiders, 44 sessies en 500+ PPC Heroes van over de hele wereld! Hero Conf Austin vindt plaats van 31 januari tot 1 februari en het zal een 2-daagse diepgaande training zijn over fundamentele onderwerpen zoals AI & Machine Learning, Emerging Ad Platforms, Programmatic, Full-Funnel PPC, Strategy Optimizations en nog veel meer! Je kunt verschillende netwerkmogelijkheden verwachten om connecties te maken die er toe doen, zoals onze Day 1 Bar Takeover, exposantenpauzes, maaltijden en recepties. Onze conferentie wordt gehouden in het luxueuze Hilton Austin, dat dicht bij vele iconische attracties in Austin ligt. Het hotel biedt kamers tegen een gereduceerd tarief, zodat u een liftrit verwijderd bent van alle leer- en leuke actie! We bieden ook groepskortingen en je kunt zelfs een extra korting krijgen als je je aanmeldt voor ons Inclusieprogramma . Je kunt kiezen tussen de Conference Pass ($1.200) of Conference + (3)Workshops Pass ($2.250). Bekijk wat er allemaal bij je pas zit en meld je aan om PPC Hero te worden!

Hero Conf Londen

Zodra Hero Conf Austin met succes is voltooid, pakken we onze koffers in en vliegen we naar Londen om onze Britse PPC-collega's te ontmoeten voor onze 5e Hero Conf London !

We hadden geen betere locatie kunnen kiezen dan The Brewery, een adembenemende historische locatie midden in de stad, om 300+ PPC-experts te ontmoeten en de meest urgente ontwikkelingen in de Paid Media-industrie te leren (CRO-optimalisaties, Biedbaar, Analytics, Cross-channel adverteren en nog veel meer onderwerpen!). Op dit moment vindt onze EARLY BIRD SALE plaats, dus dit is het moment om je pas te kopen voor slechts £ 699! Bewaar nu je plek!

Hero Conf webinar-serie

We weten dat het nog even duurt voordat we elkaar in Austin of Londen zien, maar aangezien de industrie zich blijft ontwikkelen en evolueren, zullen wij dat ook doen. We voeren momenteel onze Hero Conf Webinar-serie uit voor de rest van 2021 om alle nieuwste trends in de branche te dekken. Dus doe mee op donderdag 2 september voor onze 2e sessie!

In deze sessie zullen Brainlabs' Strategy Director, Orla McQuaid, en VP Social US, Zaryn Sidhu, ons vertellen hoe consumenten van plan zijn deze feestdagen te winkelen en hoe u uw bestaande sociale programma kunt aanpassen om elke kans te benutten. Daarnaast ontdek je hoe je high-performance merken kunt stimuleren door strategische planning en betaalde sociale campagne-activering voor seizoensgebonden winkelmomenten.

Je leert ook:

  • Winkelgedrag en trends voor de feestdagen om de planning vorm te geven.
  • Eenvoudig te implementeren Facebook-uitbreidingsbenaderingen.
  • Incrementele bronnen van seizoensgebonden groei.

Als je de eerste sessie van onze webinarreeks hebt gemist, of als je vragen hebt over onze conferenties, staan we voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via heroconf@brainlabsdigital.com en we sturen u een link om toegang te krijgen tot de opname van onze eerste Hero Conf Webinar-sessie of om al uw vragen te beantwoorden.

Blijf op de hoogte Helden!

More To Explore