fbpx

Duda kondigt WooRank-integratie aan

Duda kondigt WooRank-integratie aan

Share This Post


Duda kondigde de integratie aan van de WooRank SEO-website-optimalisatie- en audittool, waardoor bureaus die sites op het platform bouwen, een gemakkelijke manier krijgen om geoptimaliseerde websites te maken.

WooRank biedt een reeks tools voor zoekoptimalisatie en marketing die nuttig zijn voor:

Trefwoordonderzoek Rang volgen SEO-prestatie-audit On-page SEO-audits

Volgens het persbericht:

“WooRank, gebouwd voor digitale marketingbureaus door Bridgeline Digital, stelt gebruikers in staat om technische SEO-prestaties, contentmarketing en aanwezigheid op sociale media te volgen en te optimaliseren.

Deze samenwerking tussen de twee bedrijven stelt gebruikers in staat om websites te bouwen op het krachtige platform van Duda, met naadloze toegang tot een reeks SEO-tools die zijn ontworpen met bureaus in gedachten.”

De blogpost op de website van Duda bood dit overzicht:

“Met behulp van de WooRank-app kunt u een uitgebreide analyse uitvoeren van de websites van uw klanten vanuit de Duda-editor, inclusief hun on-page-elementen, technische SEO en backlinkprofiel.”

Duda professioneel platform voor het bouwen van websites

Duda is een populair platform voor het bouwen van websites onder bureaus, waarmee ze geoptimaliseerde en aantrekkelijke, krachtige websites kunnen maken.

Webdesign- en SEO-bureaus gebruiken de gestroomlijnde workflow om het maken en optimaliseren van sites voor klanten te versnellen.

De WooRank-app biedt handige tips voor het verbeteren van zoekprestaties, evenals uitgebreide verkeersanalyse.

De Duda App Store beschrijft de voordelen van de WooRank-verkeersanalysecomponent:

“Zodra een website is gepubliceerd, kan WooRank het verkeer van die site visualiseren en belangrijke statistieken begrijpen, zoals paginaweergaven, sessieduur en bouncepercentages.

Het leert ook waar uw verkeer vandaan komt, welke webcontent het best presteert en welke communicatiekanalen het meest effectief zijn, allemaal op paginaniveau.”

Het is een uitgebreide tool die een basis vormt voor het afstemmen van een website op hoge online prestaties.

WooRank

WooRank is een SaaS-service die, net als Duda, goed gepositioneerd is als een hulpmiddel om bureaus te helpen de SEO-workflow van hun klanten te stroomlijnen.

Daarom is de match tussen de twee bedrijven een win-winsituatie voor bureaus en hun klanten.

Hoe WooRank is geïntegreerd in Duda

WooRank is toegankelijk via de Duda Editor. Het werkt als een SEO-audittool in de uitgeverij.

Dit biedt bureaus tools voor site-optimalisatie en auditing binnen de vertrouwde Duda-interface.

Het werkt ook op de live site om bepaalde items te controleren die niet kunnen worden gecontroleerd totdat de site live is en gepubliceerd.

Maar over het algemeen werkt de WooRank-tool ook op sites die nog niet zijn gepubliceerd, waardoor bureaus on-page SEO kunnen controleren om een ​​site te optimaliseren voordat deze wordt gelanceerd.

WooRank is een app-plug-in die beschikbaar is in de Duda app store. Prijzen beginnen tussen $ 9,99 en $ 49,99 per maand.

De integratie van WooRank met Duda breidt zijn mogelijkheden uit als een professioneel platform voor het bouwen van websites en een alles-in-één digitale marketingtool.

Dagvaarding

Een blik op de WooRank-app op het Duda-platformSource link

More To Explore

Bing AI voicechat komt naar de desktop
Marketing Nieuwtjes

Bing AI voicechat komt naar de desktop

Bing heeft een update aangekondigd voor Bing AI Chat die voicechat-mogelijkheden toevoegt aan de gebruikersinterface voor zoeken op desktops. Spraakinteractie is tweerichtingsverkeer en beschikbaar in

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!