fbpx

Elon Musk huurt de productieve hacker George Hotz in om Twitter-zoekopdrachten te repareren

Elon Musk huurt de productieve hacker George Hotz in om Twitter-zoekopdrachten te repareren

Share This Post


Twitter-CEO Elon Musk probeert de zoekfunctionaliteit van de website te verbeteren en roept de hulp in van de productieve hacker en oude criticus George Hotz.

In een proefperiode van 12 weken zet Hotz zich in om Twitter-zoekopdrachten te “repareren” en geheel nieuwe functies te introduceren, zoals de mogelijkheid om te zoeken in tweets die je leuk vindt.

Als eerste persoon ter wereld die de iPhone jailbreakt, is Hotz geen onbekende in het introduceren van nieuwe mogelijkheden op bestaande platforms.

Het meest opvallende aan het feit dat Hotz zich bij Twitter heeft aangesloten, is echter zijn eerdere kritiek op Musk, die weigerde voor Musk bij Tesla te werken en beweerde dat hij een beter zelfrijdend systeem zou kunnen ontwikkelen.

De twee lijken hun verschillen opzij te zetten voor een wederzijds belang bij het bouwen van een betere Twitter-zoekmachine.

Hotz bood zijn diensten aan in ruil voor de kosten van levensonderhoud in San Francisco, en Musk ging blijkbaar op het aanbod in:

Natuurlijk, laten we praten.

— Elon Musk (@elonmusk) 16 november 2022

dat is wat Elon me vertelde dat het mijn taak was, en ik ga mijn best doen om het te doen. Ik ben 12 weken

probeer ook van deze niet-wegwerpbare login af te komen na een beetje scrollen, maar deze dingen verpesten het internet https://t.co/vZbSfEqlfW

— George Hotz 🐀 (@realGeorgeHotz) 22 november 2022

Nu documenteert Hotz de reis van het implementeren van lang gevraagde functies die veel voorkomen in andere zoekmachines.

Net zo?

Enerzijds de mogelijkheid om relevante resultaten te leveren die niet de exacte woorden bevatten die in een zoekopdracht worden gebruikt.

Is waar. Ik heb geprobeerd naar deze exacte tweet te zoeken, maar ik typte er iets in en kon niets vinden. Ik zal kijken of er een eenvoudige manier is om het te verbeteren.

— George Hotz 🐀 (@realGeorgeHotz) 21 november 2022

Bovendien is Hotz op zoek naar ideeën om meer contextuele resultaten voor automatisch aanvullen te bieden wanneer gebruikers “van:” typen in het zoekvak:

Ik weet niet zeker of ik hier de bevoegdheid voor heb, maar als een geweldige React-ontwikkelaar/ontwerper stage wil lopen om me te helpen de zoekopdracht op te lossen… of iemand die aan @Twitter nu

Ik wil “from:” typen in het Twitter-zoekvak en het laten tokeniseren en automatisch aanvullen.

“van:” zou me niet moeten laten zien @TayFromCA pic.twitter.com/PHuhHg2hMT

— George Hotz 🐀 (@realGeorgeHotz) 23 november 2022

hotz is enthousiast over het verwijderen van de registratieprompt die verschijnt wanneer uitgelogde gebruikers door de zoekresultaten scrollen.

Na het verwijderen van de pop-up is Hotz van plan een manier te implementeren waarop gebruikers kunnen zoeken in Tweets die ze leuk vonden:

Na het verwijderen van de pop-up is dit het tweede op mijn lijst. Als beide in de eerste twee weken kunnen worden gedaan, denk ik dat we op weg zijn naar geweldige dingen.

Geplande syntaxis is “geliked_by:HANDLE”, vergelijkbaar met “from:HANDLE” https://t.co/SHG5VH0NtV

— George Hotz 🐀 (@realGeorgeHotz) 22 november 2022

Hotz zei ook dat de geavanceerde zoekfunctie van Twitter sneller zou moeten worden uitgerold, hoewel hij niet verantwoordelijk is voor UI-updates.

Afgezien van deze veranderingen, is het grotendeels onbekend wat Hotz gaat doen om Twitter-zoekopdrachten te “repareren”. We zullen waarschijnlijk meer leren naarmate de dagen en weken verstrijken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op Musk’s Twitter met onze continu bijgewerkte tijdlijn van evenementen.

Uitgelichte afbeelding: rblfmr/Shutterstock

Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!