fbpx

Elon Musk is eindelijk eigenaar van Twitter

Share This Post


Er wordt gemeld dat Elon Musk zijn aankoop van Twitter heeft afgerond en onmiddellijk de CEO, CFO en executive die verantwoordelijk is voor juridische zaken, beleid en vertrouwen heeft ontslagen.

Musk heeft Twitter-CEO Parag Agrawal, CFO Ned Segal en algemeen adviseur en hoofd juridische zaken, beleid en vertrouwen Vijaya Gadde ontslagen (@vijaya).

Vijaya Gadde was verantwoordelijk voor het veilig maken van Twitter voor gebruikers en voor het verwijderen van haatzaaiende uitlatingen en verkeerde informatie. Ze was ook de uitvoerende macht die een sleutelrol speelde bij het verbod van voormalig president Donald Trump.

Afbeelding getweet door Elon Musk op Twitter HQ Coffee Bar

In de cafetaria op het hoofdkantoor van Twitter,@Elon Musk pic.twitter.com/vy5Cw7zttf

— Walter Isaacson (@WalterIsaacson) 27 oktober 2022

De CEO en CFO zouden ook zijn ontslagen en uit het hoofdkantoor van Twitter zijn geëscorteerd.

Volgens Reuters:

“Woensdag liep hij het hoofdkantoor van Twitter binnen met een grote glimlach en met een porseleinen gootsteen in zijn hand, en tweette later: ‘Laat het maar bezinken.'” Hij veranderde zijn beschrijving op zijn Twitter-profiel in ‘Chief Twit’.

Hij probeerde ook de angst onder werknemers weg te nemen dat er aanzienlijke ontslagen zouden vallen en verzekerde adverteerders dat zijn eerdere kritiek op de contentmoderatieregels van Twitter hun aantrekkingskracht niet zou schaden.”

De boodschap van Elon Musk aan Twitter-adverteerders

Musk tweette een open brief aan adverteerders om uit te leggen hoe de toekomst van adverteren op Twitter eruit zal zien.

De boodschap was vaag over details en gericht op aspiraties voor het soort reclame dat hij graag zou zien.

Hij twitterde:

“Ik ben er ook sterk van overtuigd dat reclame, als het goed wordt gedaan, je kan verrassen, vermaken en informeren; kan u een dienst of product of medische behandeling laten zien waarvan u het bestaan ​​niet wist, maar die bij u past.

Om dit waar te maken, is het van cruciaal belang om Twitter-gebruikers advertenties te tonen die zo relevant mogelijk zijn voor hun behoeften.

Irrelevante advertenties zijn spam, maar zeer relevante advertenties zijn inhoud!

Kortom, Twitter streeft ernaar het meest gerespecteerde advertentieplatform ter wereld te zijn dat uw merk versterkt en uw bedrijf laat groeien. Ik dank u allen die met ons hebben samengewerkt.

Laten we samen iets buitengewoons bouwen.”

Elon Musk legt de reden voor het kopen van Twitter uit

In zijn open brief aan adverteerders schetste hij ook de visie van een sociaal platform voor alle aspecten van problemen, waarbij hij de hoop uitsprak dat Twitter hen zal helpen om op een “gezonde manier” het debat aan te gaan.

Hij schreef:

“De reden dat ik Twitter heb gekocht, is omdat het belangrijk is voor de toekomst van de beschaving om een ​​gemeenschappelijke digitale ruimte te hebben, waar een breed scala aan overtuigingen op een gezonde manier kan worden besproken, zonder toevlucht te nemen tot geweld.

Het gevaar is nu groot dat sociale media versplinteren in extreemrechtse en extreemlinkse echokamers die meer haat kweken en onze samenleving verdelen.

In het meedogenloze streven naar klikken, hebben veel van de reguliere media deze polariserende uitersten gevoed en verzorgd, omdat ze geloven dat dat het geld oplevert, maar daarbij missen ze de kans op dialoog.”

Wat wordt er van Twitter?

Het ontslaan van de algemeen raadsman die de leiding had over het modereren van de toespraak op Twitter is een gewaagde zet.

Het valt nog te bezien hoe het advertentielandschap eruit zal zien nu de persoon die is belast met het elimineren van haatzaaiende uitlatingen en verkeerde informatie is verdwenen.

Adverteerders houden er over het algemeen niet van dat hun merken worden afgewisseld met giftige tweets.

Wat betreft degenen die Twitter gebruiken, velen op Twitter vierden al de opheffing van wat zij zien als onderdrukkende beperkingen op hun vrijheid van meningsuiting.

Ik denk dat veel Twitter-medewerkers opgelucht ademhalen dat ze nu niet zullen worden gedicteerd door linkse fanatici die hen zullen domineren.

Er is oprecht enthousiasme in vele gezichten van de foto.

Ze zullen de Twitter erven die door de corrupte divisionisten is uitgezet.

— Mark (@MxJ61) 27 oktober 2022

Uitgelichte afbeelding door Shutterstock/baranq

Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!