fbpx

Facebook maakt nieuwe manieren mogelijk om geld te verdienen en snellere betalingen te doen

Facebook maakt nieuwe manieren mogelijk om geld te verdienen en snellere betalingen te doen

Share This Post


Meta rolt nieuwe manieren uit om geld te verdienen op Facebook, samen met een update waarmee videomakers sneller betaald kunnen worden.

Meta maakt Stars mogelijk op alle openbare Facebook-inhoud, inclusief Reels, en organiseert de hele maand evenementen om gebruikers aan te moedigen Stars te kopen.

Bovendien verlaagt Meta de drempel waaraan makers moeten voldoen om hun eerste betaling te ontvangen.

Hier leest u hoe deze upgrades kunnen leiden tot grotere, snellere uitbetalingen.

Uitbreiding van de sterren op Facebook

Meta breidt Stars uit naar Facebook in een beperkte test met geselecteerde videomakers.

Makers van testgroepen komen in aanmerking om sterren te ontvangen voor alle openbare inhoud.

Stars kan het beste worden omschreven als de Facebook-versie van Twitch’s Bits of YouTube’s SuperChats. Dit zijn digitale geschenken die zich vertalen in echt geld voor makers.

Door Stars uit te breiden naar alle content van makers, wil Meta het bewustzijn van het digitale cadeausysteem vergroten.

Daarom organiseert Facebook deze maand verschillende evenementen om meer Stars-aankopen te stimuleren.

Sterrengeschenkseizoen

December is het seizoen van het geven van sterren op Facebook.

Als je een maker bent die in aanmerking komt voor een ster, zijn dit de data waarop je moet letten:

Bonussterrenfeest: Van 7/12 tot 21/12 kunnen makers bonussterren ontvangen als ze de gestelde doelen behalen. Blijf op de hoogte voor meer details over het pro-bord.
Sterren verkopen: De sterren zijn te koop van 14/12 tot 4/12. Het aanbod wordt aangeboden via Live, On Demand en Reels. Gebruikers kunnen Stars met korting krijgen, afhankelijk van het aantal dat ze kopen.

Gebruikers kunnen vanaf nu tot het nieuwe jaar seizoensgebonden en tijdelijke virtuele geschenken kopen. Facebook test themageschenken in verschillende Reels-onderwerpen, waaronder huisdieren, auto’s, mode en dans.

Verlaging van de betalingsdrempel

Facebook verlaagt de drempel voor makers in de VS om te ontvangen van $ 100 naar $ 25.

De nieuwe uitbetalingsdrempel is van toepassing op inkomsten die zijn verdiend met Facebook-sterren en -abonnementen.

Meta verlaagt de betalingsdrempel voor andere Facebook-producten voor het genereren van inkomsten in de komende weken.

Meer beperkte testen

Meta voert verschillende tests uit op Facebook om het inkomstenpotentieel van het platform voor videomakers te vergroten.

Tests omvatten:

Gratis sterren: Meta biedt sommige fans gratis sterren om naar de Facebook-feeds van in aanmerking komende videomakers te sturen. Als u meer rollen plaatst, vergroot u de kans dat u wordt opgenomen in de test.
Advertenties op Facebook Reels: Meta blijft advertenties op Facebook Reels testen met geselecteerde videomakers wereldwijd. Tests omvatten overlay-advertenties, direct bovenaan geplaatst als een banner, en loop-advertenties die worden weergegeven na een haspellus.
Abonnementen: Doel om nieuwe en eenvoudigere manieren toe te voegen voor videomakers om abonnementen op Facebook te promoten. Er is een nieuwe knop “Abonneren” op Facebook Watch, zodat kijkers zich kunnen abonneren terwijl ze inhoud bekijken.

Ten slotte opent Meta live agentondersteuning met problemen met het genereren van inkomsten voor Amerikaanse videomakers met 10.000 volgers of meer.

bron: Doel
Uitgelichte afbeelding: Diego Thomazini/ShutterstockSource link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!