fbpx

Google brengt AI-aangedreven functies naar Docs en Gmail

Google brengt AI-aangedreven functies naar Docs en Gmail

Share This Post


Google heeft aangekondigd dat het de kracht van generatieve AI naar ontwikkelaars en bedrijven brengt via zijn Google Cloud en MakerSuite en introduceert nieuwe AI-aangedreven functies in Google Workspace.

In een blogpost merkt Google op dat zijn AI-investeringen gedurende vele jaren plaatsvinden. Het bedrijf zet zich in om AI voor iedereen toegankelijk te maken, of het nu gaat om het publiceren van onderzoek of het maken van nuttige producten.

Nieuwe generatieve AI-functies in de werkruimte

Google maakt typen gemakkelijker voor gebruikers met de introductie van nieuwe AI-aangedreven functies in Google Workspace.

Als je over een onderwerp wilt schrijven in Gmail of Google Docs, kun je het typen en er is snel een concept gemaakt.

Je kunt het vervolgens bewerken door wijzigingen aan te brengen, het in te korten of de toonhoogte aan te passen om het professioneler te maken.

Google brengt AI-aangedreven functies naar Docs en Gmail

De PaLM en MakerSuite API

Google introduceert de PaLM API als een veilige en gemakkelijke manier voor ontwikkelaars om voort te bouwen op hun beste taalmodellen.

De API bevat de MakerSuite-tool, waarmee ontwikkelaars snel een prototype van hun ideeën kunnen maken.

Na verloop van tijd zal MakerSuite het genereren van synthetische gegevens, aanpassing van aangepaste modellen en snelle technische functies bieden, ondersteund door robuuste beveiligingstools.

Generatieve AI-mogelijkheden naar Google Cloud brengen

Ontwikkelaars die hun eigen modellen en applicaties willen bouwen en aanpassen met behulp van generatieve AI, hebben toegang tot de AI-modellen van Google, waaronder PaLM, op ​​Google Cloud.

Google introduceert generatieve AI-mogelijkheden in zijn cloud-AI-portfolio om ontwikkelaars en organisaties te helpen toegang te krijgen tot veiligheid, beveiliging en privacy op bedrijfsniveau.

Nieuwe partnerschappen en AI-programma’s

Google breidt zijn AI-ecosysteem en gespecialiseerde programma’s uit voor technologiepartners, op AI gerichte softwareleveranciers en startups.

Betrouwbare testers hebben vanaf vandaag toegang tot Vertex AI met ondersteuning voor Generative AI en de Generative AI App Builder.

Op te sommen

De nieuwe generatieve AI-mogelijkheden van Google in Google Cloud, de PaLM API en MakerSuite, en nieuwe door AI aangedreven functies in Google Workspace bieden een nieuwe manier om generatieve AI-applicaties te verkennen en er prototypes van te maken.

Deze functies besparen tijd en moeite, stroomlijnen het schrijfproces en maken AI voor iedereen toegankelijk.

De uitbreiding van het AI-ecosysteem en de gespecialiseerde programma’s van Google toont verder aan dat Google zich inzet om AI toegankelijker te maken.

Uitgelichte afbeelding: JRdes/Shutterstock

bron: GoogleSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!