fbpx

Google heeft een nieuwe pagina voor Bard Chatbot-updates

Google heeft een nieuwe pagina voor Bard Chatbot-updates

Share This Post


Google heeft onlangs een pagina met experimentupdates gelanceerd die is gewijd aan het Bard AI-project, zodat gebruikers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste functies.

Op deze nieuwe pagina kunt u een eerste blik werpen en de nieuwste mogelijkheden van Bard uitproberen.

Eerder kondigde Google Bard-updates aan via Twitter, waardoor het moeilijk was om de laatste verbeteringen bij te houden.

Elke belangrijke Bard-update wordt nu gedocumenteerd op de nieuwe Google-pagina. Hier is een blik op wat er zojuist is toegevoegd.

Nu is het gemakkelijk om onze updates over Bard te volgen (zoals deze die we onlangs hebben gedaan 👇)

Bekijk de pagina Experimentupdates voor de nieuwste functies, verbeteringen en bugfixes: https://t.co/MV9MjT7D00

Nieuw vandaag: extra voorgestelde zoekonderwerpen toegevoegd wanneer mensen op “Google it” klikken https://t.co/NsjtlEKF0g

— Jack Krawczyk (@JackK) 10 april 2023

Meer voorgestelde zoekonderwerpen met de “Google It”-functie.

Een van de belangrijkste updates van het inaugurele experiment van Bard is de toevoeging van aanvullende voorgestelde zoekonderwerpen wanneer gebruikers op ‘Google it’ klikken.

Deze update kan gebruikers helpen een breder scala aan interesses te verkennen en meer gerelateerde onderwerpen te ontdekken.

Verbeterde wiskundige en logische vaardigheden

Google heeft ook erkend dat de prestaties van Bard op het gebied van wiskundige en logische prompts niet in orde zijn.

De laatste update van Bard, op 31 maart, heeft zijn wiskundige en logische mogelijkheden aanzienlijk vergroot door de integratie van de vorderingen van het PaLM-project (Program Language Models) van Google.

Als gevolg hiervan is Bard nu beter uitgerust om wiskunde- en woordproblemen met meerdere stappen te begrijpen en erop te reageren.

U kunt nauwkeurigere en relevantere antwoorden verwachten op vragen met betrekking tot wiskunde en logica, wat cruciaal is voor professionals die nauwkeurige gegevens nodig hebben voor het nemen van beslissingen.

Codeervaardigheden komen binnenkort naar Bard

Google heeft ook laten doorschemeren dat er binnenkort coderingsmogelijkheden aan Bard zullen worden toegevoegd. Deze ontwikkeling zal de bruikbaarheid van Bard als AI-assistent verder verbeteren.

Met de toevoeging van PaLM’s verbeteringen en de aankomende codeerfunctie, wordt Bard een nog krachtiger hulpmiddel voor gebruikers die nauwkeurige informatie en veelzijdige functionaliteit nodig hebben.

Uitgelichte afbeelding: IB Photography/Shutterstock

Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!