fbpx

Google helpt zoekers bij het vinden van hulp bij de kosten van levensonderhoud

Google helpt zoekers bij het vinden van hulp bij de kosten van levensonderhoud

Share This Post


Als reactie op de toename van zoekopdrachten naar “kosten van levensonderhoud”, werkt Google zijn zoekresultaten bij met snelle toegang tot nuttige bronnen.

Het zoekvolume voor ‘kosten van levensonderhoud’ heeft het hoogste punt in 10 jaar bereikt, zegt Google in een blogpost:

“In feite bereikte de zoekinteresse in ‘kosten van levensonderhoud’ dit jaar een hoogste punt in 10 jaar in de VS. Voor mensen die informatie zoeken over financiële hulp, is hulp vaak een verre zoektocht.

We hebben onze zoekervaring geüpdatet om het voor mensen die online hulp zoeken gemakkelijker te maken om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen over uitkeringen van de federale overheid en om voedselhulp voor hun gezin te vinden.”

Google helpt zoekers bij het vinden van hulp bij de kosten van levensonderhoudScreenshot van: trends.google.com, december 2022.

Hier is een overzicht van updates in de zoekresultaten van Google die het voor mensen gemakkelijker zullen maken om online ondersteuning te vinden.

Vind informatie over voordelen

Google biedt snellere toegang tot bronnen voor de volgende soorten zoekopdrachten:

“Hoe financiële hulp te krijgen.” “Financiële hulp voor medische rekeningen” “Wat is financiële hulp voor invaliditeit.”

Volgens Google zijn de bovenstaande zoekopdrachten de meest gezochte vragen met betrekking tot financiële hulp in de VS.

Als u deze vragen googelt, krijgt u informatie over geschiktheidscriteria en hoe u zich kunt aanmelden voor beschikbare programma’s.

“Het kan ingewikkeld zijn om de voordelen te begrijpen die voor u beschikbaar kunnen zijn.

Daarom hebben we onze zoekervaring geüpdatet, zodat je gemakkelijker alles kunt vinden wat je moet weten over programma’s als Medicare, Medicaid en het Children’s Health Insurance Program (CHIP).

Vind informatie over voedselhulp

Google zegt dat er op jaarbasis een toename van 20% is in zoekopdrachten naar ‘voedselbank en pantry’s’.

Als reactie daarop helpt Google mensen in contact te brengen met federale programma’s zoals het Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP).

Google zegt in een blogpost:

“Wanneer u zoekt naar ‘snelle voordelen’, kunt u directe en lokaal relevante bronnen vinden om u te helpen bepalen of u in aanmerking komt en hoe u de uitkering kunt aanvragen.

Eenmaal goedgekeurd voor het SNAP-programma, gebruiken veel mensen Electronic Benefit Transfer (EBT) -kaarten om voor eten te betalen. U kunt nu zoeken naar “EBT” om informatie te vinden over het programma van uw staat, inclusief hoe u zich aanmeldt, uw saldo controleert en de juiste telefoonnummers voor hulp vindt.

Met onze laatste updates vindt u ook laagdrempelige informatie over het Speciaal Voedingsprogramma voor Vrouwen, Zuigelingen en Kinderen (WIC).

Google heeft meer informatie over deze programma’s beschikbaar op findfoodsupport.withgoogle.com.

Bron: Google

Uitgelichte afbeelding: screenshot van blog.google/products/search/how-to-use-google-search-to-help-manage-uncertain-times/, december 2022.Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!