fbpx

Google introduceert een geüpdatet zoekontwerp voor desktops

Google introduceert een geüpdatet zoekontwerp voor desktops

Share This Post


Google brengt zijn bijgewerkte zoekresultatenontwerp voor mobiel naar het desktopbedrijf aangekondigd Vandaag.

Het nieuwe ontwerp helpt gebruikers snel websites te herkennen in zoekresultaten en advertenties.

Wat verandert er?

Het bijgewerkte ontwerp bevat favicons en sitenamen in de zoekresultaten van Google op desktop, vergelijkbaar met het ontwerp dat in oktober werd geïmplementeerd in mobiel zoeken.

Deze wijziging maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van Google om de gebruikerservaring te verbeteren door zoekresultaten en advertenties visueel beter te onderscheiden.

Favicons en sitenamen

Google introduceert een geüpdatet zoekontwerp voor desktops

Door sitenamen toe te voegen aan zoekresultaten op desktops, kunnen gebruikers de website identificeren die aan elke webpaginalink is gekoppeld.

Google past ook de grootte en vorm aan van favicons die in zoekresultaten verschijnen om ze beter zichtbaar te maken.

Deze wijzigingen zijn ook van toepassing op zoekadvertenties, waardoor adverteerders meer duidelijkheid en transparantie krijgen.

Duidelijke advertentielabels

Google doet er alles aan om advertenties duidelijk te labelen om ervoor te zorgen dat gebruikers ze kunnen onderscheiden van organische zoekresultaten.

De tag voor zoekadvertenties wordt nu op een eigen regel in de linkerbovenhoek van de advertentie weergegeven. Mobiele advertenties worden gemarkeerd met het vetgedrukte woord ‘Gesponsord’ om ze beter zichtbaar te maken en te onderscheiden van andere typen inhoud.

Hoe u een sitenaam aan Google kunt geven

Google genereert automatisch sitenamen in zoekresultaten op basis van de inhoud van een site en verwijzingen ernaar online.

Hoewel het onmogelijk is om sitenamen voor individuele sites handmatig te wijzigen, kunt u de nauwkeurigheid van de weergavenaam voor uw site verbeteren door website gestructureerde gegevens.

Het is belangrijk op te merken dat sitenamen verschillen van titellinks per pagina, die uniek zijn voor elke URL.

Google gebruikt de sitenaam om de meest nauwkeurige weergave van de bron van elk resultaat te geven.

Op te sommen

Het bijgewerkte ontwerp van de desktopzoekresultaten van Google met favicons en sitenamen is bedoeld om zoekresultaten en advertenties visueel beter te onderscheiden.

Een visueel aantrekkelijke en nauwkeurige sitenaam kan uw kansen vergroten om klikken van potentiële bezoekers aan te trekken.

Voor marketeers en SEO-professionals benadrukt dit het belang van het gebruik van gestructureerde gegevens om Google te helpen uw favoriete sitenaam weer te geven in zoekresultaten.

Uitgelichte afbeelding: fr_design/Shutterstock

Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!