fbpx

Google kondigt Search Central live conference call aan

Share This Post


Google heeft aangekondigd dat zijn live zoekconferenties terug zijn, met het eerste evenement al gepland voor november 2022.

Er worden wereldwijd meer conferenties beloofd en deze zullen worden aangekondigd op de Search Central Live-pagina van Google en op het officiële Twitter-account van Search Central.

Google beloofde:

Voordat u uw transcontinentale vliegticket koopt, moet u er rekening mee houden dat we van plan zijn in de toekomst meer van deze evenementen te organiseren, en sommige zullen mogelijk dichter bij uw thuisbasis zijn.

Blijf op de hoogte voor deze updates op de Search Central Live-evenementpagina of pagina Twitter“.

Zoek Centraal Live

De serie live conferenties van Google heet Search Central Live, een rebrand van de inmiddels gepensioneerde Webmaster Conference.

Het eerste evenement staat gepland voor volgende maand op 24 november 2022 in Singapore.

Registratie voor een beperkt aantal plaatsen is open tot 15 november en de ticketbevestiging begint op 17 november.

De toegang tot het evenement is gratis.

Wat kunt u verwachten van Search Central Live

Search Central Live zal naar verwachting een vergelijkbare indeling volgen als eerdere live conferentie-evenementen die Google organiseerde voordat de pandemie live-evenementen stopte.

Gebeurtenissen uit het verleden waren opwindend omdat mensen mensen van Google zoals Gary Illyes ontmoetten en aankondigingen en discussies over Google Zoeken hoorden.

Hoogtepunten van de nieuwe evenementen zijn mogelijkheden om te leren hoe je de zoekprestaties kunt verbeteren, en als eerdere evenementen een indicatie zijn van deze nieuwe, kun je mogelijk rechtstreeks met Googlers praten en vragen stellen.

Volgens de officiële evenementpagina:

“Leer face-to-face van Googlers en branche-experts

We hebben Googlers en experts van over de hele wereld uitgenodigd om te praten over onderwerpen die u kunt gebruiken om uw website en de prestaties ervan in de zoekresultaten van Google te verbeteren. De line-up van sprekers verschilt per evenement, afhankelijk van de behandelde onderwerpen.

Bekijk de sprekersopstelling voor elk evenement op de afzonderlijke evenementensite.”

Volgens Google:

“Wat kun je van dit evenement verwachten?

Eigenlijk dezelfde dingen die je hebt gekregen van onze eerdere evenementen: veel gesprekken van Googlers en andere sprekers, veel contact met je mede-site-eigenaren en SEO’s, misschien wat leuke activiteiten.’

Het eerste evenement heet “Search Central Live Singapore 2022”

Google belooft dat er binnenkort nieuwe evenementen worden aangekondigd. Aangezien de vorige Webmasterconferentie evenementen in meer dan 15 landen organiseerde, is het heel redelijk om te verwachten dat Search Central Live ook de wereld rond zal reizen.

citaten

Lees de officiële aankondiging:

Back to business: zoek naar live-evenementen in Central

Lees over de live-evenementen van Search Central

Over Zoek Centraal Live

Schrijf u in voor het Search Central Live Singapore 2022-evenement

Uitgelichte afbeelding door Shutterstock/Wpadington

Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!