fbpx

Google onthult de belangrijkste zoektrends voor Halloween 2022

Google onthult de belangrijkste zoektrends voor Halloween 2022

Share This Post


Google onthult de nieuwste gegevens over de populairste zoekopdrachten naar Halloween-kostuums in de VS in een update van de Halloween Frightgeist-website.

Halloween Frightgeist is een website die mogelijk wordt gemaakt door Google Trends en is ontworpen om populaire kostuumideeën uit te lichten.

Google-gegevens kunnen handig zijn voor marketeers die in gerelateerde branches werken en op zoek zijn naar hoogwaardige producten voor last-minute shoppers.

Met Halloween over twee weken is het nog niet te laat voor een laatste marketingpush voordat het seizoen eindigt.

De gegevens zijn beperkt tot zoekopdrachten in de Verenigde Staten, hoewel u de gegevens kunt uitsplitsen naar stad- en staatsniveau.

Bedrijven en verkopers in de omgeving van Santa Barbara kunnen bijvoorbeeld geïnteresseerd zijn om te weten dat de populairste kostuumzoekopdracht is: de jaren 80. Lokale retailers kunnen hiervan profiteren door advertenties voor retro-geïnspireerde producten weer te geven.

Laten we eens kijken naar de populairste zoekopdrachten voor Halloween-kostuums van dit jaar op basis van Google Trends-gegevens.

De beste ideeën voor Halloween-kostuums in 2022

De 20 beste kostuumideeën in het algemeen

Heks Spider-Man Dinosaurus Vreemde Dingen Fee Piraat Konijn Cheerleader Cowboy Harley Quinn Clown Vampier 80s Hocus Pocus Pompoen Chucky Pop Engel Batman Beer

Bekijk de volledige lijst van Google met meer dan 100 kostuumideeën voor meer informatie.

U kunt op een van de kostuumideeën klikken voor meer informatie, zoals de meest gezochte plaatsen.

Google onthult de belangrijkste zoektrends voor Halloween 2022Screenshot van frightgeist.withgoogle.com/customs, oktober 2022

Als u wilt zien wat er in uw staat populair is, kunt u de schakelaar bovenaan het scherm wijzigen van ‘Nationaal’ in ‘Lokaal’.

Of u kunt op “Outfitkaart” klikken en de muisaanwijzer over verschillende staten bewegen voor meer informatie:

Google onthult de belangrijkste zoektrends voor Halloween 2022Screenshot van frightgeist.withgoogle.com/customs, oktober 2022

bron: Google

Uitgelichte afbeelding: screenshot van frightgeist.withgoogle.com/customs, oktober 2022.Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!