fbpx

Bel nu: +32 468 11 25 93

De update van de Google-pagina-ervaring is nu uitgerold

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Google heeft bevestigd dat het de uitrol van de pagina-ervaringsupdate vandaag heeft voltooid. Dit omvat de updates van de Top Stories-carrousel bij mobiel zoeken, maar de wijzigingen in de Google Nieuws-app zullen pas over een week worden doorgevoerd, zeggen Google-vertegenwoordigers.

Google begon op 15 juni met het uitrollen van de pagina-ervaringsupdate en vertelde ons dat deze eind augustus klaar zou zijn. Het was technisch nog niet klaar voor eind augustus en heeft nog ongeveer een week te gaan, maar het is in wezen klaar.

De aankondiging. “De uitrol van de pagina-ervaring is nu voltooid, inclusief updates voor de mobiele carrousel van Top Stories. Wijzigingen in de Google Nieuws-app zijn ook begonnen en zullen over een week of zo voltooid zijn”, kondigde Google op Twitter aan.

Geen grote rangschikkingswijzigingen. Ter herinnering: u had voor deze release geen enorme rangschikkingswijzigingen in Google Zoeken moeten zien. Dit was een trage uitrol en Google oorspronkelijk gezegd verwacht niet dat drastische veranderingen: “Hoewel deze update is ontworpen om hoogtepunt pagina's die grote gebruikerservaringen te bieden, de ervaring nog steeds een van de vele factoren die onze systemen rekening houden met … Gezien deze, plaatsen over het algemeen niet verwacht drastische veranderingen ", aldus Google.

Verwar niet met kernupdates. Verwar de update van de pagina-ervaring, die kernwebvitaliteit als signaal gebruikt, niet met kernupdates. Ze staan los van elkaar en beïnvloeden elkaar niet. In feite is de kernupdate van juni 2021 net klaar met uitrollen op 12 juni . De kernupdates worden meer gevoeld in termen van rangschikkingsfluctuaties door sites in Google Zoeken dan deze update van de pagina-ervaring.

Waarom het ons iets kan schelen. De meesten van jullie wachten al meer dan een jaar op de uitrol van deze update. Het is nu klaar met uitrollen. Nogmaals, verwacht geen grote rangschikkingswijzigingen van deze uitrol en verwar het niet met rangschikkingsveranderingen als gevolg van de kernupdate die we in juni hadden en de kernupdate die we in juli verwachten.


Over de auteur

Barry Schwartz een bijdragende redacteur van Search Engine Land en een lid van het programmeerteam voor SMX-evenementen. Hij is eigenaar van RustyBrick , een in New York gevestigd webadviesbureau. Hij runt ook Search Engine Roundtable , een populaire zoekblog over zeer geavanceerde SEM-onderwerpen. Barry's persoonlijke blog heet Cartoon Barry en hij is hier op Twitter te volgen.

More To Explore