fbpx

Google Search Console lanceert het rapport ‘Geabonneerde inhoud’.

Google Search Console lanceert het rapport 'Geabonneerde inhoud'.

Share This Post


Google lanceert een nieuw rapport in Search Console dat is ontworpen om uitgevers te helpen bij het gebruik van het Reader Revenue Manager-platform.

Het nieuwe statusrapport met uitgebreide resultaten, ‘Geabonneerde inhoud’ genaamd, biedt waardevolle inzichten in verkeer afkomstig van zoekopdrachten en helpt uitgevers bij het oplossen van problemen met gestructureerde gegevens.

Het doel is uitgevers te helpen hun doelgroepen beter te begrijpen en erbij te betrekken, en de kracht van het zoekecosysteem van Google te benutten.

We zijn verheugd te kunnen melden dat Search Console een nieuw statusrapport met uitgebreide resultaten lanceert, “Geabonneerde inhoud”, om uitgevers van Reader Revenue Manager te helpen het verkeer van zoekopdrachten te meten en hun gestructureerde gegevens te corrigeren https://t .co/66ZP0DOwrJ

— Google Zoeken Centraal (@googlesearchc) 19 april 2023

Google Reader Inkomstenbeheer

Google Reader Revenue Manager is een product dat tot doel heeft de betrokkenheid van het publiek en het genereren van inkomsten voor uitgevers te vergemakkelijken.

Het biedt verschillende tools en oplossingen om uitgevers te helpen bij het beheren van abonnementen, bijdragen en betaalmuren, waardoor uiteindelijk de lezersinkomsten toenemen.

Het platform bevat functies zoals “2-Click Subscriptions or Contributions”, wat het genereren van inkomsten met content vereenvoudigt door uitgevers in staat te stellen het verdienmodel te kiezen dat het beste bij hen past.

Deze functionaliteit zorgt voor een snel en veilig betalingsproces, waardoor betalingsfrictie voor lezers wordt geëlimineerd en verrassingskosten worden verlaagd.

Voorbij het genereren van inkomsten: versterking van de merkwaarde

Reader Revenue Manager richt zich op het genereren van inkomsten en het versterken van de merkwaarde van uitgevers.

Door verkeer naar de inhoud van uitgevers te leiden en deze in relevante contexten in Google-producten te benadrukken, wil het platform de naamsbekendheid en loyaliteit van lezers versterken.

Het platform stelt uitgevers in staat om rechtstreeks toegang te krijgen tot de geactiveerde contactgegevens van hun lezers om de verbinding tussen uitgevers en hun publiek te verbeteren.

Belangrijk is dat de verzamelde gegevens privé en veilig zijn en niet worden verwerkt door Google, wat zorgt voor een sterke en vertrouwensrelatie tussen uitgevers en hun lezers.

Verbeterde gebruikerservaring voor abonnees

Vergeten wachtwoorden en gebruikersnamen kunnen een grote belemmering vormen voor toegang tot op abonnementen gebaseerde inhoud.

Om dit probleem op te lossen, zorgt Reader Revenue Manager ervoor dat lezers automatisch worden aangemeld bij de website van de uitgever met hun Google-account.

Deze functie verwijdert paywall-frustraties en verbetert de algehele gebruikerservaring voor abonnees.

Eenvoudige implementatie voor uitgevers

Reader Revenue Manager is ontworpen om toegankelijk te zijn voor uitgevers van elke omvang en elk technisch vaardigheidsniveau.

Het onboarding-proces is gestroomlijnd en vereist geen codeerervaring, waardoor het voor uitgevers gemakkelijk is om het platform te implementeren en ervan te profiteren.

Het platform heeft al veelbelovende resultaten laten zien voor deelnemende uitgevers. De Franse krant Le Monde zag het aantal abonnees met 45% toenemen, terwijl Rappahannock Media LLC, een Amerikaanse uitgever, 540 actieve bijdragers kreeg sinds de lancering met Reader Revenue Manager.

Of een uitgever nu net begint met zijn lezersinkomstenbedrijf of al een betaalmuur heeft, Reader Revenue Manager is een tool die kan helpen meer publicaties te laten groeien en de relaties met lezers te verbeteren.

Terwijl Google doorgaat met het ontwikkelen en uitrollen van functies zoals het rapport Abonneerde inhoud, wordt het Reader Revenue Manager-platform een ​​steeds waardevoller bezit voor uitgevers die willen gedijen in het digitale tijdperk.

Uitgelichte afbeelding: IB Photography/Shutterstock

Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!