fbpx

Google Shopping-hacks om uw e-commercestrategie bij te werken

Google Shopping-hacks om uw e-commercestrategie bij te werken

Share This Post


Online winkelen is nu de gang van zaken – we doen het allemaal!

Dit is waar uw connectie met kopers via Google Shopping om de hoek komt kijken.

Door consumenten in staat te stellen gemakkelijk op één plek te zoeken naar en te kopen bij verschillende geadverteerde e-retailers, kunt u met Google Shopping direct in contact komen met gerichte klanten met een hoge intentie.

Dus hoe kunt u beginnen met het implementeren van Google Shopping in uw marketingstrategie of uw huidige campagnes optimaliseren om uw bereik te vergroten en uw bedrijf te laten groeien?

Wat zijn enkele veelvoorkomende fouten en valkuilen die u moet vermijden? (Vooral als het gaat om kosten per klik [CPC] prijzen blijven stijgen.)

In dit komende webinar delen we enkele handige tips voor digitale marketeers en eigenaren van e-commercebedrijven zoals u om het Google Shopping-platform onder de knie te krijgen en uw ROAS (Return on Advertising Investment) te verbeteren.

Belangrijkste punten:

Hoe u gedetailleerder kunt zijn en slimmere biedingen op uw advertenties kunt doen. Welke belangrijke factoren om op te focussen naast CPC. Manieren om de verkoop te verhogen met dezelfde ROAS (met longtail-zoekwoorden en meer).

Sluit je aan bij de CEO van Bidbrain en Google Shopping-expert Malin Blomberg terwijl ze de do’s en don’ts van Google Shopping-advertenties uitlegt en hoe je de conversiewaarde kunt maximaliseren.

Ben je klaar om dit jaar meer omzet te genereren en je e-commerce concurrentie te verslaan? Met twee livetijden om uit te kiezen, mag je dit evenement niet missen.

Registreer nu en rust jezelf uit met de waardevolle tips en tactieken die je nodig hebt om je 2023-strategie te upgraden!

Je hebt ook de mogelijkheid om vragen te stellen over jouw unieke situatie in een live Q&A-sessie.

Ben je bang dat je een van de live tijdslots niet kunt halen? Schrijf je toch in en we sturen je na het webinar een opname.Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!