fbpx

Google Shopping-zoekopdrachten op desktop zijn visueler

Google Shopping-zoekopdrachten op desktop zijn visueler

Share This Post


Google maakt de winkelervaring op de desktop visueler door een uitgebreidere selectie productafbeeldingen toe te voegen.

In een voorbeeld van Google hieronder kunt u zien hoe zoekresultaten voor productcategoriepagina’s een hele rij miniatuurafbeeldingen bevatten.

Vermoedelijk zijn de afbeeldingen afkomstig van de pagina’s waarnaar wordt gelinkt in de zoekresultaten, hoewel Google dit niet specificeert.

google winkelenScreenshot van: blog.google/products/shopping/shoppable-search-on-desktop/, oktober 2022.

Terwijl u door de pagina bladert, ziet u een unieke zoekfunctie met prijzen en beoordelingen voor de resultaten van elk product.

Als u op een van de producten klikt, verschijnt aan de rechterkant een paneel met links naar verschillende retailers die het product verkopen.

Met deze functie kunt u meer lezen over een product zonder uw plaats in de zoekresultaten te verliezen.

google winkelenScreenshot van: blog.google/products/shopping/shoppable-search-on-desktop/, oktober 2022.

Bovendien kun je de resultaten filteren op type, merk, verkoper, in de buurt en wat er in de aanbieding is.

In een blogpost zegt Google dat de nieuwe zoekervaring voor winkelen zal verschijnen wanneer u op zoek bent naar kleding, elektronica, schoonheidsproducten of huishoudelijke artikelen.

Met deze update komen zoekresultaten voor winkelgerelateerde zoekopdrachten op desktop dichter bij de ervaring die Google onlangs op mobiel heeft gelanceerd.

Google merkt op dat de resultaten en filters voor winkelzoekopdrachten dynamisch zijn, wat betekent dat ze voortdurend worden bijgewerkt met de meest actuele inhoud.

De nieuwe desktop-winkelervaring wordt nu uitgerold naar de zoekresultaten van Google.

bron: Google

Uitgelichte afbeelding: Roman Samborskyi/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beƫindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!