fbpx

Gratis SEO-tools om u te helpen uw concurrentie te domineren

Gratis SEO-tools om u te helpen uw concurrentie te domineren

Share This Post


Dit bericht is gesponsord door Ahrefs. De meningen in dit artikel zijn die van de sponsor.

Uw website kan prestatieverbeteringen gebruiken, maar u weet niet goed waar u moet beginnen?

Wilt u uw positie in zoekmachines verbeteren, maar doet u nog steeds de SEO-ervaring op die nodig is om dit te bereiken?

U weet waarschijnlijk al dat u een geavanceerde set SEO-tools nodig heeft om u te helpen van beginner tot SEO-professional.

Wat als u deze SEO-tools gratis zou kunnen krijgen?

Ahrefs Webmaster Tools (AWT) kan u helpen met verschillende SEO-taken, waaronder:

Zoekwoord onderzoek. SEO op de pagina. Verwijzingen verzamelen. En meer

AWT omvat de volledige kracht van Google Webmaster Tools, zonder de gecompliceerde leercurve.

Dus als u op zoek bent naar beginnersvriendelijke gratis SEO-tools, dan heeft Ahrefs u gedekt.

Ahrefs vult de hiaten in functionaliteit die zijn achtergelaten door Google Search Console (GSC). Hoewel GSC slechts een beperkt deel van uw websitegegevens verstrekt, AWT laat je het hele plaatje zien.

Ben je klaar om je website-optimalisatie te verbeteren om meer bezoekers en conversies te genereren? Nu kunt u zonder hoge investeringen profiteren van SEO-tools van professionele kwaliteit.

Hier splitsen we de functies en voordelen van Ahrefs Webmaster Tools op om u op weg te helpen.

Ahrefs Webmaster Tools: Spoor snel on-page SEO en technische problemen op uw website op

Inclusief gratis SEO-tools:

Indexeerbaarheid rapport. Rapport interne pagina’s. Links rapport. Inhoudelijk verslag.

Download nu uw gratis SEO-tools →

Als u een klein bedrijf runt, is het van cruciaal belang om uw website te analyseren en de prestaties ervan regelmatig te controleren.

En als u zich ooit heeft afgevraagd waarom uw website niet hoog scoort in de zoekresultaten, kunt u daar achter komen zonder te betalen voor een dure SEO-tool.

In feite geven de webmasterhulpmiddelen van Ahref u gratis een volledig uitgebreide analyse van uw website.

Ontvang nu uw gratis en volledig uitgebreide SEO-analyse →

Nadat de tool al uw webpagina’s heeft gecrawld, krijgt u een algemene gezondheidsscore van de site die niet alleen alle potentiële SEO-problemen signaleert, maar ook gedetailleerde tips aanbeveelt om ze op te lossen.

Met deze uitgebreide website-audit kunt u controleren op meer dan 100 vooraf gedefinieerde problemen, gegroepeerd op de volgende typen:

uitvoering HTML-tags. Sociale labels. Kwaliteit van de inhoud. Plaats Inkomende koppelingen Uitgaande koppelingen Bronnen. Externe pagina’s. En meer!

Google Search Console houdt daarentegen slechts een handvol problemen in de gaten en biedt zeer beperkte suggesties voor het oplossen ervan.

Met de Ahrefs Data Explorer kunt u meerdere datapunten monitoren en aangepaste filters maken op basis van talloze parameters. Met deze tool kunt u ook alle details van elke specifieke URL op uw site bekijken, inclusief inkomende en uitgaande links, hreflang, paginering, duplicaten en bronnen.

AWT maakt het u zelfs gemakkelijk om uw voortgang bij te houden en automatische tracking van uw projecten in te plannen. Bovendien kunt u op de hoogte blijven van de uitrol van mobiele indexering door Google door de mobiele versie van uw website bij te houden.

Probeer deze gratis SEO-audittool en begin vandaag nog met het verbeteren van de SEO-gezondheid van uw site!

Gratis tool: Indexeerbaarheidsrapport

AWT-gebruikers hebben toegang tot een volledig indexeringsrapport van hun website.

Het is belangrijk om de inhoud van uw website te indexeren zodat Google deze kan detecteren en rangschikken in de zoekresultaten.

Indexeren verwijst naar hoe zoekmachines informatie organiseren op basis van de inhoud van een website.

“Het is een kritiek rapport, want zonder indexering zijn pagina’s onzichtbaar voor zoekmachines en kunnen ze geen zoekverkeer genereren. Als er canonieke problemen of verkeerd geplaatste ‘noindex’-tags zijn, laat dit rapport u dat weten.”

Gratis tool: Rapport interne pagina’s

Een van de ergste dingen die een gebruiker kan ervaren tijdens het browsen op een website, is een reeks 4XX- of 5XX-antwoordcodes (zoals de 404-code voor pagina’s die niet bestaan).

Met Ahrefs Webmaster Tools krijg je een rapport over interne pagina’s waarmee je gebroken pagina’s op je site kunt opsporen.

Door vervolgens een kolom aan het rapport toe te voegen, kunt u het aantal domeinen zien dat naar die pagina’s verwijst.

Dit rapport belicht ook pagina’s die het HTTP-protocol gebruiken in plaats van HTTPS, wat ook van invloed is op de positie van Google als onderdeel van signalen over pagina-ervaring.

Gratis tool: linkrapport

Het linkrapport van AWT toont eventuele problemen met links op uw website, bijvoorbeeld:

Weespagina’s. Dode pagina’s. Pagina’s met links naar kapotte externe pagina’s.

Gratis tool: Inhoudsrapport

Als u wilt dat uw bedrijf goed scoort op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s), is het optimaliseren van uw inhoud essentieel, en Ahrefs Webmaster Tools helpt u op de hoogte te blijven van dingen die gewoonlijk door de kieren glippen.

“Ga voor mogelijkheden voor pagina-optimalisatie op laag niveau naar het inhoudsrapport. Sommige problemen kunnen uw vermogen om te rangschikken rechtstreeks belemmeren, zoals problemen met titeltags.”

Meld u aan voor Ahrefs Webmaster Tools en ervaar het verschil dat deze site-auditservice voor uw website kan maken.

Site Explorer Suite van Ahrefs: 3 krachtige SEO-tools in een intuïtieve interface

SEO-tools inbegrepen bij een abonnement:

Organisch zoekverkeer. Backlink-profiel. Betalingsverkeer.

Koop ze nu →

Competitief onderzoek kan een complexe taak zijn voor website-eigenaren, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Wat als er een uitgebreid onderzoeksplatform was dat de kracht van drie afzonderlijke SEO-tools combineerde?

Site Explorer is de ultieme onderzoekstool voor kleine bedrijven die een voorsprong willen nemen op de concurrentie.

Ontvang een gedetailleerd rapport voor elke website of URL in de volgende gebieden:

Organisch verkeersonderzoek

Als u op zoek bent naar zoekwoordideeën om uw website beter te laten scoren in de zoekresultaten, kan het handig zijn om te weten hoe anderen in uw vakgebied scoren.

Dit is waar organisch verkeersonderzoek om de hoek komt kijken.

Door erachter te komen op welke zoekwoorden uw concurrenten scoren en welke termen en pagina’s het meeste verkeer van hun zoekmachine genereren, kunt u uw strategie beter plannen.

Met Ahrefs kunt u de zoekvolumes van andere sites in uw branche analyseren en uw pagina-inhoud dienovereenkomstig aanpassen. Voer gewoon de website van uw concurrent in Site Explorer in en blader door het gedeelte ‘Organisch zoeken’ van de rapporten.

“Ahrefs controleert alleen al in de VS meer dan 150 miljoen zoekwoorden (+ meer voor meer dan 150 landen), dus we hebben genoeg dekking om een ​​nauwkeurig beeld te schetsen van het organische zoekverkeer van websites.”

Site Explorer toont u alle bekende zoekwoorden die van invloed zijn op de ranking, terwijl Google Search Console u alleen de top 1.000 geeft. Ahrefs verstrekt ook de volgende gegevens, die GSC niet verstrekt:

SEO-statistieken voor pagina’s en zoekwoorden. SERP-momentopname met gegevens van concurrenten. SERP-functies voor elk zoekwoord.

Backlink-checker

Met Site Explorer kunt u ook het backlinkprofiel van een bepaalde website ontleden.

Links zijn nog steeds een van de sterkste rankingfactoren voor de meeste zoekmachines, dus als u wilt dat uw site goed scoort in de SERP’s, moet u ervoor zorgen dat u een goed afgerond linkprofiel heeft.

Wat is een backlinkprofiel?

Het backlinkprofiel van een website bestaat uit het totale aantal links dat ernaar verwijst, evenals de kwaliteit, autoriteit en relevantie van de verwijzende domeinen.

Denkt u aan een linkbuildingcampagne voor uw kleine onderneming?

Gebruik de Ahrefs Site Explorer om de profielen van uw concurrenten te evalueren en te zien hoe u presteert.

Zodra u naar het gedeelte “Backlinkprofiel” van de tool navigeert, kunt u zien welke websites linken naar de sites van uw concurrenten en de kwaliteit van hun backlinks evalueren.

“Ahrefs heeft de snelste backlink-tracker in de branche en heeft de grootste backlink-index ter wereld (bijna 30 miljard links), waardoor Site Explorer de beste tool is om backlinks te vinden”.

Terwijl Google Search Console u alleen de top 1.000 linkresultaten voor een specifieke URL laat zien, geeft Ahrefs Webmaster Tools u alle bekende backlinks, plus een aantal andere nuttige statistieken.

Betaald verkeersonderzoek

Naarmate het digitale landschap steeds competitiever wordt, moet u slimmer omgaan met de betaalde verkeersbronnen waarin u investeert.

Als u uw zoekadvertentiestrategie plant, kan het handig zijn om te weten waar uw concurrenten hun betaalde verkeer naartoe leiden. En dit is waar Site Explorer in het spel komt.

Ahrefs helpt u erachter te komen of uw concurrenten PPC-advertenties kopen en op welke zoekwoorden ze bieden.

In het gedeelte ‘Betaalde zoekresultaten’ van Site Explorer-rapporten heeft u toegang tot:

PPC-trefwoorden: een lijst met de zoekwoorden waarvoor uw concurrenten adverteren in de zoekresultaten. Top bestemmingspagina’s: bekijk welke pagina’s op uw site verkeer ontvangen van PPC-advertenties. Advertenties: bekijk welke advertenties worden weergegeven in zoekresultaten voor de URL van uw concurrent.

Ben je klaar om toegang te krijgen tot de waardevolle gegevens die je nodig hebt om te slagen in de online ruimte? Meld u nu aan voor Ahrefs Webmaster Tools en ontdek hoe Site Explorer uw bedrijf een concurrentievoordeel kan geven.

Begin Ahrefs Webmaster Tools te gebruiken en verbeter uw SEO-strategie

Met AWT kunt u SEO-gegevens gebruiken om de waarde van uw website te evalueren en de nodige aanpassingen te doen om uw ranking te verbeteren.

Met Ahrefs kunt u verder kijken dan de organische verkeerslimiet van Google Search Console van 16 maanden en biedt in plaats daarvan een uitgebreid rapport van de verkeerspatronen van uw site. Dit kan u helpen bij het opsporen van verkeersdalingen die mogelijk samenvielen met de kernupdates van Google en ervoor zorgen dat uw site altijd voldoet aan de nieuwste vereisten van zoekmachines.

Bovendien kunt u zien hoe snel u backlinks en zoekwoorden binnenhaalt en de kwaliteit van uw backlinks en die van uw concurrenten evalueren.

U kunt zelfs zien welke van uw webpagina’s een kans hebben om van de tweede naar de eerste SERP’s te gaan en negatieve SEO-aanvallen herkennen (via spamachtige ankers of plotselinge pieken in verwijzende domeinen) om uzelf een voorsprong te geven op de curve

De voordelen van het gebruik van Ahrefs webmastertools zijn onbeperkt; dus waar wacht je op? Probeer AWT nu en til uw website naar een hoger niveau.Source link

More To Explore

Bing AI voicechat komt naar de desktop
Marketing Nieuwtjes

Bing AI voicechat komt naar de desktop

Bing heeft een update aangekondigd voor Bing AI Chat die voicechat-mogelijkheden toevoegt aan de gebruikersinterface voor zoeken op desktops. Spraakinteractie is tweerichtingsverkeer en beschikbaar in

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!