fbpx

Het nieuwe rapport beschrijft de groei van de inhoud

Het nieuwe rapport beschrijft de groei van de inhoud

Share This Post


Google heeft een update uitgebracht voor Search Console, die verbeterde informatie over inhoudsprestaties biedt voor eigendommen die niet aan een Google Analytics-account zijn gekoppeld.

Deze nieuwe functie omvat een rapport ‘Groeiende inhoud’, dat de veranderingen in de vertonings- en klikgroei laat zien voor best presterende inhoud gedurende een specifieke periode.

Dit rapport toont de ‘groei’ van inhoud, zoals bepaald door een toename in vertoningen of klikken bij het vergelijken van gegevens van de ene periode met de andere.

Google bevestigt dat de nieuwe functies zijn ingeschakeld en worden weergegeven op sites die niet zijn verbonden met een Google Analytics-property.

Het bedrijf reageerde op de update Twitterengezegde:

“Search Console Insights heeft een update gekregen voor eigenschappen die niet zijn gekoppeld aan Google Analytics. Dit omvat nieuwe inzichten over inhoudsprestaties, zoals de meest populaire en trending inhoud op uw site in Zoeken.”

Deze updates bieden aanvullende rapportage, analyses en statistieken, die cruciaal kunnen zijn om te begrijpen hoe Google Zoeken omgaat met uw inhoud.

Het nieuwe rapport kan meer inhoudsideeƫn en manieren bieden om uw klanten te begrijpen en met hen in contact te komen, wat uiteindelijk kan leiden tot mogelijke verbeteringen aan uw website.

Begrijp Google-partnerschappen

Een associatie is een verbinding tussen een Search Console-property en een property in een andere Google-service.

Een Search Console-property kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan een Google Analytics-property, waardoor gegevens van de twee producten kunnen worden gecombineerd en weergegeven in Search Console Insights.

Verschillende elementen die geen eigendom zijn van Google Analytics kunnen worden gekoppeld aan Search Console.

U heeft bijvoorbeeld een gekoppeld Chrome Web Store-account, een Android Play Store-app, een Play Console-ontwikkelaarsaccount, een Google Ads-account of een Google Assistant Actions Console-project.

Koppelingen kunnen worden gemaakt en beheerd door eigenaren van Search Console-property’s. De pagina ‘Associatie-instellingen’ geeft actieve en in behandeling zijnde koppelingen voor een site weer.

Houd er rekening mee dat wanneer een koppeling wordt verwijderd, de geschiedenis ervan verloren gaat.

Ten slotte

Deze update van Search Console toont de inzet van Google om alle gebruikers waardevolle informatie te bieden, ongeacht hun connectie met Google Analytics.

Met de introductie van dit nieuwe rapport hebben marketeers nog meer tools om de prestaties van hun inhoud op Google Zoeken te begrijpen en te verbeteren.

Uitgelichte afbeelding gegenereerd door de auteur via Midjourney.

Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beƫindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!