fbpx

Hoe conflicterende inhoud SEO beïnvloedt

Hoe conflicterende inhoud SEO beïnvloedt

Share This Post


Als meerdere berichten op uw website strijden om dezelfde zoekwoorden, kannibaliseert u in wezen uw eigen SEO-inspanningen.

Maar waarom zou u uw pagina’s tegen elkaar opnemen en hun rankingpotentieel verminderen?

Waarom uw CTR’s verdelen over verschillende matig relevante pagina’s, in plaats van slechts één zeer gezaghebbende pagina?

In ons volgende webinar leert u:

Te identificeren de verschillende soorten kannibalisatie.
Repareren problemen veroorzaakt door tegenstrijdige inhoud.
rapport effectief over problemen en meer.

Stem af op ons komende webinar met Pi Datametrics en leer hoe u effectief conflicterende inhoud op uw website kunt bestrijden om paginaweergaven en SERP-ranglijsten te verhogen.

Sluit je aan bij zoekexperts Jon Earnshaw, Chief Product Evangelist bij Pi Datametrics, en Sophie Moule, Head of Product and Marketing bij Pi Datametrics, terwijl ze de uiteindelijke kosten van het kannibaliseren van inhoud bespreken en je begeleiden hoe je dit kunt oplossen

Laat een simpele misstap in uw contentmarketingstrategie er niet voor zorgen dat de prestaties van uw site kelderen.

Met de deskundige kennis die u tijdens dit webinar opdoet, kunt u uw inhoud effectiever optimaliseren en beter scoren voor uw doelzoekwoorden.

Je krijgt zelfs de kans om vragen te stellen in een live Q&A-sessie na de presentatie.

Mis het niet – registreer nu! Zelfs als u het live webinar niet kunt bijwonen, sturen we u na het evenement een opname en een kopie van de presentatie.Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!