fbpx

Hoe Google Analytics correct te configureren, lezen en gebruiken 4

Hoe Google Analytics correct te configureren, lezen en gebruiken 4

Share This Post


Vanaf 1 juli stopt Universal Analytics (UA) officieel, maar ben je er klaar voor?

Is uw bedrijf begonnen met de overstap naar Google Analytics 4 (GA4)?

Met de komst van GA4 komt een groot aantal nieuwe gegevensstatistieken, krachtigere rapportage en functies voor voorspellende intelligentie waar u ten volle van wilt profiteren.

Stem af op ons volgende webinar waarin we ingaan op hoe u door de nieuwe GA4-interface kunt navigeren, zodat u zeker weet dat uw bedrijf is opgezet en klaar is voor gebruik.

Drew Blumenthal, oprichter en CEO van Digital Drew SEM, zal u laten zien hoe u het meeste uit de opwindende nieuwe aanbiedingen van GA4 kunt halen en deze kunt gebruiken om de prestaties van uw website te verbeteren.

U leert ook hoe u ervoor kunt zorgen dat conversies zijn ingesteld voor GA4, zijn geïmporteerd in Google Ads en dat demografische gegevens zijn ingeschakeld.

Leer in deze livesessie hoe u op de volgende manieren een succesvolle overgang naar GA4 maakt:

Stap 2: Leer GA4-rapporten lezen. Wanneer u overstapt naar Google Analytics 4, moet u even leren om de nieuwe rapporten volledig te begrijpen. Voor een diepgaande kijk op het interpreteren van rapporten in GA4, registreer u voor het webinar.
Stap 3: Analyseer en gebruik de data in GA4. Dus je hebt de gegevens verzameld die je nodig hebt in GA4, wat nu? In dit webinar leggen we uit hoe u deze informatie het beste kunt toepassen om uw strategie te verbeteren en vooruit te komen.

Verandering kan moeilijk zijn, maar duw jezelf niet verder terug.

Als u sneller wilt zijn dan uw concurrenten en uw overgang zo soepel mogelijk wilt laten verlopen, moet u de ins en outs van de nieuwe functies van GA4 leren kennen.

Bent u klaar om beter te begrijpen hoe Google Analytics 4 werkt en hoe het uw bedrijf ten goede kan komen?

Mis de inzichten die we in deze sessie delen niet – registreer nu!

Kun je het live webinar niet bijwonen? Schrijf je toch in en we sturen je na het evenement een opname.Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!