fbpx

Hoe succesvol te zijn in search, reputatie en social media marketing

Hoe succesvol te zijn in search, reputatie en social media marketing

Share This Post


Het lijdt geen twijfel dat lokale marketing steeds competitiever wordt.

Om beter te presteren dan concurrenten en in contact te komen met lokale klanten, vooral wanneer u een nationaal merk bent, helpt het om een ​​meer omvattende benadering van marketing te integreren via zoeken, sociale media en reputatiebeheer.

Tegenwoordig wordt zelfs van merken die lokaal opereren verwacht dat ze lokale informatie over SERP’s en online transactietools verstrekken om de aankoop te vergemakkelijken.

Dus hoe blijf je bij met de lokale marketingstandaarden?

Hoe kunt u de zichtbaarheid van uw merk maximaliseren en gemiste inkomstenkansen vermijden?

Neem deel aan ons komende webinar met Damian Rollinson, SOCi’s Director of Market Insights, terwijl we ingaan op zijn nieuwste lokale benchmark Local Visibility Index (LVI)-rapport en de gedetailleerde informatie delen die u nodig hebt om uw lokale marketingstrategie te onderbouwen.

De LVI past ongeveer 100 statistieken toe om de digitale marketingprestaties van duizenden winkels, kantoren en dienstverleners te meten, en de studie van dit jaar breidde de reikwijdte van het rapport aanzienlijk uit, met reacties van bijna 600 bedrijven uit ongeveer 40 branches.

U ontdekt een reeks krachtige prestatiestatistieken die relevant zijn voor uw branche, en leert hoe weinig zichtbaarheid u kan kosten.

Kernpunten van dit webinar:

Welke factoren zorgen voor het succes van zoekopdrachten, reputatie en social media-marketing voor merken met meerdere locaties. 40 branchebenchmarks, die de volledige breedte van lokale B2C-handel bestrijken. De kosten van $ 2,4 miljard van lage zichtbaarheid en de oorzaken van dat verlies.

Aan het einde van de presentatie kun je Rollinson je meest prangende vragen stellen in een live Q&A-sessie.

Meld u nu aan en begin het zeer competitieve gebied van gelokaliseerde marketing te domineren.Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!