fbpx

Hoe te winnen met betere inhoud in 2023

Hoe te winnen met betere inhoud in 2023

Share This Post


Wilt u uw concurrentie verslaan in 2023? Dan is het tijd om te ontdekken hoe je je content goed kunt analyseren voor optimale prestaties in het nieuwe jaar.

Het is één ding om simpelweg schrijvers te vinden en inhoud te produceren, maar creëert u de juiste inhoud om uw zakelijke KPI’s te behalen?

De sleutel tot het verkrijgen van een hogere ranking in zoekmachines en het omzetten van leads in conversies is goed geoptimaliseerde content van hoge kwaliteit. En met een effectieve contentstrategie als basis komen je digitale marketingdoelen binnen handbereik.

Dus hoe doe je het? Laten we helpen het te beantwoorden.

Doe mee met dit aanstaande webinar (16 november) waar we bespreken hoe je een winnende contentstrategie voor 2023 kunt bouwen.

Hoe u uw inhoud kunt optimaliseren voor succes

Contentcreatie is een cruciaal onderdeel van uw bredere digitale marketingstrategie.

Het helpt je niet alleen om beter in contact te komen met je doelgroep, het verhoogt ook je merkautoriteit en zet meer leads om in betalende klanten.

Hoewel u wilt dat uw inhoud goed presteert in de zoekresultaten, betekent dit niet dat u uw inhoud specifiek voor zoekmachines moet optimaliseren.

In plaats daarvan, wanneer u uw inhoud mensvriendelijk maakt, wordt deze automatisch zoekmachinevriendelijker.

Zoals te zien is in hun nieuwste algoritme-updates, wordt Google steeds meer gebruikersgericht, en hoe meer waarde u aan zoekers biedt, hoe groter de kans dat u hoger in de SERP’s komt te staan.

Als je in 2023 vooruit wilt komen, moet je ervoor zorgen dat je content van de hoogste kwaliteit produceert.

Dit webinar helpt je om je inhoud beter te evalueren en je groei te versnellen.

Belangrijke informatie van dit aanstaande webinar:

Hoe u uw inhoud analyseert om uw inhoudsstrategie te versterken.
Belangrijke punten om te overwegen in je contentstrategie voor 2023.
Wat niet te doen bij het maken van content in 2023.

In deze livesessie zul je kritische kennis, praktische kennis en praktische technieken opdoen – die allemaal volledig voldoen aan het beleid van Google en zeer relevant zijn voor hun recente nuttige inhoud en kernalgoritme-updates.

Sabrina Hipps, Vice President of Customer Success bij CopyPress, en Jeremy Rivera, Director of Content Analytics bij CopyPress, zullen praktische voorbeelden delen van hoe u uw inhoud kunt analyseren om een ​​succesvolle inhoudsstrategie te helpen creëren.

Mis het niet! Registreer u nu en ontdek hoe het ontwikkelen van een sterke contentstrategie uw bedrijf in 2023 naar nieuwe hoogten kan brengen.

Kun je het webinar niet bijwonen? We hebben je gedekt. Schrijf je nu in en we sturen je na afloop een opname.Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!