fbpx

Hoe u snel hiaten in de inhoud van uw strategie opvult

Hoe u snel hiaten in de inhoud van uw strategie opvult

Share This Post


Volgens Byron White, oprichter en CEO van WriterAccess, is hun doelmarkt “contentmarketeers die de wereld willen verbeteren met hoogwaardige inhoud als motor.”

“Dat kan een Fortune 500 CMO zijn”, merkt White op, “of een solopreneur die nu contentstrateeg is en de taak heeft om geweldige content te creëren.”

Ongeacht de grootte van uw bedrijf, WriterAccess kan u voorzien van een vereenvoudigd systeem om uw contentmarketing op cruise control te zetten.

Hoe u snel hiaten in de inhoud van uw strategie opvultScreenshot van WriterAccess.com, september 2022

“In twee maanden kunnen we bijna een klant zover krijgen om te automatiseren wat ze doen en hoeven niet elke keer het wiel opnieuw uit te vinden als ze vijf blogposts voor hun website willen maken”, zegt White.

WriterAccess helpt u niet alleen het beste talent te vinden om uw contentmarketinginitiatieven te starten, maar biedt ook een verscheidenheid aan tools en trainingsmogelijkheden.

De triade van macht

“Breng uw bedrijf of bureau vooruit met wat wij de Triad of Power noemen, dat is geweldig talent, geweldige tools en geweldige training”, zegt White. “Dit is toegang tot honderden sessies, conferenties en workshops die we hebben gedaan, die zijn opgenomen in de trainingsportal, net zoals onze tools zijn gegroepeerd in de toolsportal en ons talent wordt verzameld in de talentportal.”

Dus wat zit er precies in elk van deze portals? Laten we kijken.

Krijg toegang tot meer dan 20.000 contentverkopers met handmatige weergave

Via de WriterAccess Talent Marketplace heb je toegang tot meer dan 20.000 zorgvuldig geselecteerde:

schrijvers Editors vertalers ontwerpers illustratoren animatoren Inhoud strategen.

Elk van deze vooraf geverifieerde leveranciers kan u eenvoudig helpen uw contentstrategie op te bouwen en deze door te voeren, zonder het platform te verlaten.

Neem het giswerk weg – vertrouw op uw freelance marketingkeuzes

Al uw toekomstige talent op het WriterAccess-platform wordt beoordeeld met sterren door klantrecensies in combinatie met prestatie-algoritmen, waardoor u niet meer hoeft te gissen en u tijd bespaart.

“We hebben ons ten doel gesteld om niet alleen talent te spotten, maar ook hun prestaties te volgen, en dat doen we op een aantal manieren”, zegt White.

Hoe WriterAccess freelancers te besturen

Het freelance selectieproces bij WriterAccess vereist dat alle sollicitanten handmatig worden beoordeeld op een grondige:

Controleer de geschiedenis. Portfolio beoordeling. Beoordeling van vaardigheden. Referenties van eerdere klanten.

Deze statistieken worden ook gebruikt om de loontarieven en de kwaliteit van het werk te valideren.

Ze controleren zelfs IP-adressen om de locatie van talent te verifiëren, waardoor het potentiële risico op fraude wordt verkleind.

Er is ook een redelijk diepgaand proces voor het volgen van prestaties, dat perspectief geeft op de werkstandaard en het consistentieniveau van een freelancer:

Voldeed het talent aan, overtrof of voldeed het niet aan de verwachtingen? Leverden ze op tijd? Hebben ze om verlenging gevraagd? Hoeveel heen en weer is er gebeurd tussen de freelancer en de opdrachtgever?

Een belangrijk ding om op te merken is dat WriterAccess vermijdt om schrijvers te straffen voor zaken als het stellen van veel vragen en ervoor zorgen dat ze op de hoogte zijn van wat de doelen van een project zijn. Dit is vooral handig wanneer een klant zijn projectdoelen of de specifieke toon en stijl waarnaar hij op zoek is misschien niet volledig kan verwoorden.

“Je wilt niet dat je prestatie-algoritme te veel negatieve prestatiekenmerken triggert die valse claims kunnen zijn”, merkt White op. “Dus al deze dingen moeten met de hand worden gemasseerd en doorgelicht door de talentmanagers die we op het platform hebben.”

Dit soort beveiligingen laat zien dat WriterAccess het belang van de freelancer voor ogen heeft. En wat meer is, ze bieden de meest concurrerende tarieven om ervoor te zorgen dat ze het beste talent op de markt aantrekken.

WriterAccess-leveranciers lopen altijd voorop

WriterAccess organiseert jaarlijks een Content Marketing Conference (CMC), waar klanten, schrijvers en fans samenkomen om te leren wat er nieuw is en wat er gebeurt op het gebied van contentmarketing. Toen de pandemie toesloeg, stapte CMC over op een digitale ervaring, waardoor meer dan 14.000 mensen virtueel aanwezig konden zijn.

En later in 2020 lanceerde WriterAccess de WriterAccess Academy, die een gratis masterclass-certificering voor contentstrategie aanbiedt aan iedereen die geïnteresseerd is.

Dynamic Tool Suite integreert met Semrush, Surfer SEO, Shutterstock en meer

Naast de freelance-marktplaats biedt WriterAccess ook een verscheidenheid aan intuïtieve tools om u te helpen uw contentstrategie te stimuleren.

Contentstrategie: Creëer alles, van klantreiskaarten tot creatieve instructies en persona’s, allemaal vanaf het platform.
SEO-integraties: De toolportal bevat zelfs integraties met partners zoals Surfer SEO, Semrush en SpyFu.
Archief foto Premium Toegang: Met Getty Images, Shutterstock en meer heeft u toegang tot een selectie premium afbeeldingen en kunt u uw inhoud optimaliseren voor zoekmachines.
Hulpmiddelen voor vergaderen op afstand: Geavanceerde spraakopname-, telefonische vergaderingen en vertaaldiensten helpen u rechtstreeks in contact te komen met talent. Soms is de meest effectieve manier om uw ideeën over te brengen en uw visie voor een project te communiceren, door met de freelancer te praten, en deze tools helpen daar veel bij.
Hoe u snel hiaten in de inhoud van uw strategie opvultScreenshot van WriterAccess.com, september 2022

Misschien wel de meest interessante en unieke functie is de AI-tool, die kunstmatige intelligentie gebruikt om je te helpen talent te matchen met de exacte toon en stijl van een schrijfvoorbeeld dat je maakt.

En natuurlijk, zodra uw inhoud is gepubliceerd, beschikt WriterAccess over inhoudsanalyses om te meten hoe deze op internet presteert.

White label contentmarketingplatform voor bureaus

Als voormalig contentmarketingbureau is WriterAccess bij uitstek gekwalificeerd om bureauproblemen aan te pakken.

“We hebben verschillende tools die bureaus kunnen gebruiken in vergelijking met bijvoorbeeld kleine bedrijven. Agentschappen hebben andere problemen en uitdagingen”, zegt White.

Een voorbeeld hiervan is de White Label Portal die binnen het platform wordt aangeboden.

Met deze functie kunnen bureaus WriterAccess-schrijvers inhuren om in wezen te schrijven voor de klanten waarvoor ze schrijven.

Bureaus kunnen ook portals opzetten waarop hun klanten kunnen inloggen, waar ze de inhoud die wordt gemaakt, kunnen goedkeuren, afwijzen en feedback kunnen geven. Hierdoor kan het bureau de belangrijkste factor blijven die relaties mogelijk maakt, met WriterAccess als white label-oplossing.

Toegangsprijzen voor schrijvers

Natuurlijk, terwijl we de vele functies benadrukken die beschikbaar zijn binnen dit robuuste systeem, vraagt ​​​​u zich waarschijnlijk af: “Hoeveel?”

WriterAccess bouwt software die zowel door het MKB als door wereldwijde merken kan worden gebruikt, en dit niveau van inclusiviteit wordt weerspiegeld in de prijsstelling.

Abonnementen met WriterAccess variëren van slechts $ 39 per maand voor een basisabonnement tot $ 99 per maand voor een premium abonnement. Hoewel bedrijfsplannen van geval tot geval worden bepaald, benadrukt White hoe belangrijk het is om deze prijzen even redelijk te houden voor de geleverde diensten.

“We willen geen drie- tot vijfduizend dollar per maand vragen voor een enterprise-level oplossing om onze software te gebruiken, alleen maar omdat ze enterprise zijn”, zegt White. “We hadden een andere houding: we hebben zoiets van: ‘Laten we onze software betaalbaar maken voor iedereen.'”

Waarom WriterAccess?

Er zijn zoveel freelance marktplaatsopties, waarom zou u voor WriterAccess kiezen?

“Ik denk dat het verschil zit in onze filosofische benadering van de markt, waarbij we een idee-gedreven, platform-gedreven, proces-gedreven business volgen”, zegt White.

Aandacht voor detail is wat WriterAccess uiteindelijk onderscheidt van de concurrentie en het de investering waard maakt. Elke stap van het proces is goed doordacht en niemand blijft achter. Of u nu een klein bedrijf, een onderneming of een bureau bent, u kunt erop vertrouwen dat uw WriterAccess-ervaring met u in gedachten wordt gebouwd.

Het is ook duidelijk dat WriterAccess de overwegingen van freelancer-klantinteractie begrijpt. Niet alleen zijn klanten gegarandeerd van de beste tools en diensten, maar freelancers worden eerlijk betaald en beschermd tegen oneerlijke beoordelingen.

“Ons talent krijgt de beste prijzen en onze klanten krijgen de beste software”, zegt White.

Een ding dat echt opvalt, is hun 100% tevredenheidsgarantie. Met deze aanbieding geeft WriterAccess u gemoedsrust, wetende dat als er iets misgaat in uw freelance-activiteiten, u hoe dan ook gedekt bent.

“Vanaf dag één hebben we de kwaliteit van ons werk gegarandeerd”, zegt White. “Als je niet tevreden bent met zelfs maar één artikel, vragen we je de schrijver te vertellen wat er mis mee is, zodat de schrijver kan weten waar het fout is gegaan en kan proberen het te repareren. Maar als ze het repareren en je bent niet tevreden , betaal je niet, punt. Het einde. Geen vragen gesteld.”

Voor iedereen die tijd, energie, moeite en geld wil besparen door contact te leggen met makers van topinhoud en resultaten van hoge kwaliteit te krijgen, is een service als WriterAccess van onschatbare waarde.Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!