fbpx

Hoe u uw Google Ads-winst kunt vergroten in 3 eenvoudige stappen

Hoe u uw Google Ads-winst kunt vergroten in 3 eenvoudige stappen

Share This Post


Voldoen uw Google-advertentiecampagnes niet aan uw verwachtingen?

Op zoek naar manieren om uw advertentieaccount te schalen en meer conversies te genereren?

Met een paar simpele aanpassingen aan uw advertentiestrategie kunt u de zaken omdraaien en de gewenste voordelen plukken; we laten je zien hoe!

Maakt u zich geen zorgen: een volledige herziening van uw PPC-programma is niet nodig om meer succes te behalen. Soms is er alleen een kleine verandering nodig in de manier waarop u uw zoekwoorden of de prijs van uw producten plaatst.

In ons volgende webinar leer je:

Waarom het gebruik van “7” in de prijs kan helpen om de klikfrequenties en conversies van uw Shopping/PMAX-campagne te verhogen. Hoe het gebruik van meer zoekwoorden in plaats van minder u kan helpen uw advertentieprestaties te verbeteren. Manieren om conversieratio’s te verhogen met lasergerichte bestemmingspagina’s met krachtige zoekwoorden in de titel.

We leiden u door drie eenvoudige stappen om u te helpen een winnende Google Ads-strategie op te zetten en uw rendement op advertentie-investeringen (ROAS) te maximaliseren.

Sluit je aan bij Corey Zieman, EO/Senior Strategist bij Guaranteed PPC, terwijl hij winstgevende tips en tactieken deelt voor jouw type bedrijf, of het nu een dienstverlenend bedrijf, een e-commerce merk of een lokale winkel is.

Met de inzichten uit dit live webinar kun je direct aan de slag met het verbeteren van je campagnetactieken en het verhogen van je winst.

Klaar om het maximale uit uw Google Ads-campagnes te halen? Meld u nu aan en ontdek hoe slechts een paar kleine aanpassingen een groot verschil kunnen maken voor uw bedrijf.

U verlaat deze sessie met drie krachtige trucs om u te helpen uw strategie te verbeteren en uw omzet te verhogen!

Kun je het live webinar niet bijwonen? Schrijf je toch in en we sturen je na het evenement een opname.Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!