fbpx

Hoe u uw offline conversies kunt optimaliseren met Google Ads

Hoe u uw offline conversies kunt optimaliseren met Google Ads

Share This Post


Klaar om te onderzoeken hoe u uw bestaande inkomstenstromen kunt verbeteren?

Wilt u uw offline conversiestrategie verbeteren, maar weet u niet waar u moet beginnen?

De eerste stap om uw inkomstenpotentieel te vergroten, is door uw Google Ads-account op te schalen door:

Wijzig campagnes om ze te optimaliseren voor offline acties in plaats van zich te concentreren op ‘online’ activiteiten. Klik om conversies bij te houden. Optimalisatie op basis van werkelijk inkomen. De Google Click Identifier (GCLID) gebruiken en begrijpen hoe dit cruciaal is voor Google Ads offline optimalisatie.

Naast Google Ads kunt u overwegen de volgende hulpprogramma’s toe te voegen:

Een CRM Zapier. BelRail. En andere GCLID-trackingtelefoonsystemen.

Als u uw strategie naar een hoger niveau wilt tillen en het best mogelijke rendement op uw investering wilt behalen, kan dit komende webinar een doorbraak voor uw bedrijf zijn.

We bespreken de basisprincipes van offline conversieoptimalisatie in Google Ads en laten zien hoe u andere trackingsystemen kunt integreren om de campagneprestaties te maximaliseren.

Sluit je aan bij Michael Scott, marketingstrateeg voor betaalde advertenties bij Manticore Marketing, terwijl hij tips en inzichten deelt om je te helpen focussen op offline acties zoals oproepen en verkopen.

U verlaat deze sessie goed uitgerust om uw offline conversies effectiever te optimaliseren en uw energie te kanaliseren in activiteiten die echte resultaten opleveren.

Mis het niet! Meld u nu aan en begin met het optimaliseren van uw accounts voor succes.Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beƫindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!