fbpx

Hoe u uw zoekwoordonderzoek kunt vergroten [Webinar]

Hoe u uw zoekwoordonderzoek kunt vergroten [Webinar]

Share This Post


Bouwt u uw contentmarketing- en SEO-strategie├źn rond individuele zoekwoorden? Als dat zo is, bent u niet de enige.

Het is gebruikelijk dat marketeers zich richten op individuele zoekwoorden bij het maken en optimaliseren van inhoud.

Maar wat als er een betere manier is?

Als gevolg hiervan is er een nog krachtigere manier om zoekwoordonderzoek te doen: onderwerpgroepen.

Door je te richten op onderwerpgroepen in je zoekwoordenonderzoek, kun je eenvoudig een krachtige verzameling gerelateerde en relevante zoekwoorden opbouwen.

U zult het verkeer naar uw website zien groeien met een toename van de resultaten, niet alleen voor de specifieke zoekwoorden waarop u zich wilt richten, maar ook voor hun afgeleide termen en gerelateerde termen waarnaar mensen zoeken.

Dus hoe kunt u de themaclusterbenadering implementeren in uw SEO-strategie?

Neem deel aan ons volgende webinar en leer hoe u uw zoekwoordonderzoek kunt stimuleren door onderwerpgroepering.

Je leert:

Waarom u onderwerpgroepering zou moeten overwegen als een betere benadering van uw contentmarketingstrategie. Hoe onderwerpgroepering verborgen zoekwoorden onthult waar je misschien niet aan hebt gedacht. Hoe u uw huidige zoekwoordonderzoek kunt verbeteren door onderwerpgroepering.

In deze livesessie bespreken Dave Snyder, CEO en oprichter, en Sabrina Hipps, VP Partner Development bij Copypress, hoe deze methode de zoekresultaten kan verbeteren.

Doe met ons mee terwijl we praktische, real-world voorbeelden presenteren van resultaten van zoekwoordonderzoek versus het gebruik van meer geavanceerd onderwerponderzoek.

Ben je klaar om te beginnen met het bouwen van een beter zoekwoorduniversum voor je contentmarketinginspanningen?

Registreer u voor dit webinar en ontdek hoe onderwerponderzoek met behulp van trefwoordgroepering uw strategie kan helpen verbeteren.Source link

More To Explore

Bing AI voicechat komt naar de desktop
Marketing Nieuwtjes

Bing AI voicechat komt naar de desktop

Bing heeft een update aangekondigd voor Bing AI Chat die voicechat-mogelijkheden toevoegt aan de gebruikersinterface voor zoeken op desktops. Spraakinteractie is tweerichtingsverkeer en beschikbaar in

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!