fbpx

Hoe zoeken op sociale media en korte video’s SEO veranderen

Hoe zoeken op sociale media en korte video's SEO veranderen

Share This Post


Voorbij zijn de dagen dat Google de belangrijkste factor was om te overwegen in uw zoekstrategie.

Als marketeer in het huidige digitale landschap moet u echt de nadruk leggen op hoe u uw inhoud voor sociale media optimaliseert.

Steeds meer mensen wenden zich tot de zoekbalk op sociale mediaplatforms, en hoe meer ontdekking uw merk op die platforms krijgt, hoe beter.

Zelfs Google heeft de afgelopen jaren de dominantie van sociale media opgemerkt, vooral met zijn nieuwe type korte videoresultaat in mobiele SERP’s.

Met de explosie van TikTok kwam er een aanzienlijke toename van korte video-inhoud. Andere sociale platforms hebben de trend ook omarmd, waarbij Instagram zijn Reels-functie blijft pushen en YouTube korte films uitrolt.

Het resultaat is dat zoekmachines meedoen door gebruikers in staat te stellen relevante korte video’s te ontdekken als onderdeel van hun zoekresultaten.

De impact van sociale media op zoekmarketing valt niet te ontkennen.

Het enige wat je nog moet beslissen is dit:

Pas jij je aan de veranderingen aan door prioriteit te geven aan sociale netwerken in je strategie voor 2023? Of blijf je achter?

Als je klaar bent om volgend jaar deel te nemen, meld je dan aan voor ons webinar, Is zoeken op sociale media het nieuwe Google? Hoe u organisch verkeer kunt vergroten in 2023.

3 belangrijke punten uit dit komende webinar:

Video-inhoud optimaliseren voor het nieuwe korte videoresultaattype in de mobiele SERP’s van Google. Best practices voor ontdekking via zoeken op social media-platforms. Manieren om de kloof te overbruggen voor marketeers die verantwoordelijk zijn voor meerdere organische kanalen.

Sluit u aan bij Conductor SEO Success Manager Rachel Schardt terwijl ze u laat zien hoe u uw merk op sociale media kunt promoten om uw organische ontdekking en bereik te vergroten.

Hoe sociale-mediaplatforms SEO beïnvloeden

Er is natuurlijk geen echte vervanging voor zoekmachines als het gaat om het online vinden van wat u zoekt, althans nog niet.

Maar zoeken op sociale media wordt zeker steeds populairder, wat implicaties heeft voor hoe u SEO in de toekomst moet benaderen.

Overweeg bij het plannen van uw strategie voor 2023 de volgende manieren waarop sociale media in uw voordeel kunnen werken:

Bredere verspreiding van inhoud. Verlenging van de levensduur van de palen. Vergroot naamsbekendheid en betrokkenheid. Verbetert de merkreputatie en autoriteit. Vergroot online zichtbaarheid en organisch webverkeer.

Ben je klaar om je sociale strategie voor het komende jaar op de rails te krijgen?

Meld u nu aan en bereid u voor op het succes van sociale media in 2023.Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!