fbpx

In 3 stappen naar het bouwen van een winnende holistische SEO- en PPC-strategie

In 3 stappen naar het bouwen van een winnende holistische SEO- en PPC-strategie

Share This Post


Het ontwikkelen van een succesvolle zoekstrategie vereist een holistische benadering via meerdere kanalen.

Als uw organisatie afzonderlijke programma’s voor organisch en betaald zoeken uitvoert, loopt u mogelijk aanzienlijke groeikansen mis.

Met afzonderlijke SEO- en PPC-teams, die elk verschillende KPI’s meten, wordt het moeilijker om belangrijke gegevens en inzichten tussen afdelingen te delen, wat cruciaal is voor het bouwen van een samenhangende zoekstrategie.

De sleutel tot het maximaliseren van uw aanwezigheid op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s) is het vinden van synergieën in hoe uw betaalde en organische zoekkanalen kunnen samenwerken om klanten in elke fase van hun reis te ontmoeten.

In ons komende webinar ontdekt u hoe een holistische benadering van zoekmarketing uw online aanwezigheid kan vergroten en meer gekwalificeerde leads kan genereren.

Sluit je aan bij Wayne Cichanski, VP Search and Site Experience bij iQuanti, en Erin Wilson, VP Marketing bij HomeEquity Bank, terwijl ze de drie stappen verkennen die nodig zijn om een ​​succesvolle zoekstrategie te creëren.

In deze live sessie gaan we dieper in op:

Wat het betekent om een ​​samenhangende zoekmarketingstrategie te ontwikkelen. De rollen van elk kanaal en hoe ze elkaar kunnen aanvullen. Sleutelfactoren en manieren om een ​​verbonden zoekprogramma te leveren.

Klaar om silo’s te elimineren en uw zoekzichtbaarheid te vergroten?

Meld u nu aan en leer hoe u uw betaalde en organische kanalen kunt integreren voor een concurrerende en winstgevende digitale marketingstrategie.

Kun je het live webinar niet bijwonen? Schrijf je toch in en we sturen je een opname na afloop van het evenement.Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!